Κορωνοϊός: Πήγε στο νοσοκομείο με συμπτώματα, αρνήθηκε να δώσει στοιχεία και… έφυγε!

Κοινοποίηση:
1

Δεν υπάρχει κρούσμα κορονοϊού στη Φθιώτιδα – Σε καραντίνα στο σπίτι η 21χρονη που είχε ταξιδέψει στο Ισραήλ – Τι συνέβη με γυναίκα από την περιοχή της Λαμίας, που ενώ πήγε μόνη της στα επείγοντα με ύποπτα συμπτώματα, στη συνέχεια αρνήθηκε να δώσει ιστορικό και έφυγε “λάθρα”

Επειδή οι φημολογίες από το πρωί του Σαββάτου είναι πάρα πολλές, σας ενημερώνουμε ότι μέχρι και αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κρούσμα κορονοϊού στη Φθιώτιδα. Από τα 66 επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ελλάδα, μόνο ένα είναι στη Στερεά και αυτό είναι από το νομό της Εύβοιας. Πρόκειται για άνδρα 48 ετών από την περιοχή της Ιστιαίας, ο οποίος είχε ταξιδέψει με το γνωστό γκρουπ στους Αγίους Τόπους.

Στο σπίτι η 21χρονη

Δεν είχε ύποπτα συμπτώματα η 21χρονη που βρισκόταν στο ΓΝ Λαμίας, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τα κοντέινερ, μέχρι να επιβεβαιωθεί ή όχι η ύπαρξη του covid-19.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η 21χρονη είχε ταξιδέψει στο Ισραήλ πριν από 15 ημέρες περίπου, ωστόσο αφού η κλινική της εικόνα ήταν πολύ καλή δεν κρίθηκε σκόπιμο να νοσηλευτεί και της δόθηκαν οδηγίες να παραμείνει προληπτικά για 14 ημέρες σε καραντίνα στο σπίτι.

Αναμένονται και οι επίσημες απαντήσεις από το Ινστιτούτο Παστέρ, για την επιβεβαίωση ή όχι του κορονοϊού, όπως και της 65χρονης από τη Χαλκίδα, η οποία επίσης προληπτικά βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό,

Το απίστευτο περιστατικό με τη γυναίκα που έφυγε

Πρόκειται για μια γυναίκα από την περιοχή της Λαμίας, η οποία εμφανίστηκε στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, λέγοντας αρχικά ότι έχει κάποια συμπτώματα. όταν όμως της ζητήθηκε από το γιατρό να περάσει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να δώσει το ιστορικό για το που είχε ταξιδέψει και όλες τις άλλες πληροφορίες που προβλέπει το πρωτόκολλο, εκείνη αρνήθηκε και αποχώρησε “λάθρα”, όπως λέει το ρεπορτάζ.

Η στάση της συγκεκριμένης γυναίκας συζητήθηκε πολύ έντονα και αρνητικά φυσικά, και δυστυχώς επιβεβαιώνεται με πόση επιπολαιότητα αντιμετωπίζουν κάποιοι από εμάς την νέα απειλή που ακούει στο όνομα κοραναϊός.

πηγή: lamiareport.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: