Ινδική κόμπρα δάγκωσε 25χρονο στο κέντρο της Αθήνας – Από την Κύπρο το αντίδοτο

Κοινοποίηση:
kobra

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 19/3 – 12:13) Σε καταστολή κρατάνε οι γιατροί του Αγίου Σάββα τον 25χρονο Κύπριο που δαγκώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης από ινδική κόμπρα στο διαμέρισμα του στο κέντρο της Αθήνας.

Προκειμένου να μεταφερθεί άμεσα το αντίδοτο για το δηλητήριο της ινδικής κόμπρας ναυλώθηκε ιδιωτική πτήση από την Κύπρο, καθώς για το συγκεκριμένο είδος (Naja Kaouthia) δεν υπήρχε διαθέσιμο αντίδοτο σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας


Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ένας 25χρονος Κύπριος έπειτα από δάγκωμα κόμπρας.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη μέσα στο διαμέρισμα του 25χρονου όταν σύμφωνα με πληροφορίες προσπάθησε να ταΐσει το ερπετό με αποτέλεσμα αυτό να τον δαγκώσει στο χέρι.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των φίλων του, ο 25χρονος φιλοξενούσε 17 φίδια στο διαμέρισμα του στο κέντρο της Αθήνας, κάποια εκ των οποίων είναι δηλητηριώδη και αρκετά επικίνδυνα. Όταν ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο με δυσκολία μπορούσε να μιλήσει ενώ λίγο μετά έχασε τις αισθήσεις του για να τις ανακτήσει λίγο αργότερα.

Περίπου στις 8.30 το βράδυ οι γιατροί του Ιπποκράτειου έκριναν ότι έπρεπε να τον διασωληνώσουν διότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει ούτε και να καταπιεί. Αργά χθες το βράδυ εισήχθη εσπευσμένα σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Άγιος Σάββας. Σύμφωνα με γιατρούς του νοσοκομείου, η κατάσταση του 25χρονη χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Να γίνει καλά και ΣΥΥΛΛΗΨΗ την άλλη μέρα και ΔΙΚΗ και ΦΥΛΑΚΗ. Δεν μπορεί ο κάθε ηλίθιος να κάνει το διαμέρισμά του ζούγκλα. Τι φταίνε οι διπλανοί του να ζουν δίπλα σε μια κόμπρα ή έναν βόα που μπορεί ανά πάσα στιγμή να διαφύγει και να τους μπει από ένα παράθυρο. ΤΙΜΩΡΙΑ! Τίποτε άλλο και απαγόρευση. Μόνο σκυλάκια και γατάκια. Ούτε καν ράτσες σκυλιών που είναι επιθετικές.

  2. Πληρώσαμε πτήση για τον μα@@κα ?? Αστον να ψοφήσει τον μαριόλη να μάθει να έχει φίδια για κατοικίδια !! Ηλίθιοι άνθρωποι…

  3. Πρεπει να εξεταστει αμεσως η κομπρα,μηπως εχει κορονοιο και κολλησε τον ινδο.

    1. Σιγά μη μόλυνε και τον τάφο του Ινδού. Btw, πράγματι η τύχη από τις 17 φιδούκλες αγνοείται…

  4. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΗΣ ΤΖΙΜΠΡΟΥ

  5. Αυτος τι περασε τα φιδια!! για τηλεκατευθυνομενα??….αυτο δεν ειναι παιχνιδι προκειτε για αγρια ζωα της ζουγκλας κακως υπαρχουν και pet shop που πουλανε τα περνουν απο το φυσικο τους περιβαλλον…. επρεπε να εχουν απαγορευτει προ πολλου αυτα.

  6. ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ, 17 ΦΙΔΙΑ, ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΙΑ ΚΟΜΠΡΑ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ !!! ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ !! Nα πληρώσει από την τσέπη του όλα τα έξοδα.

  7. αντιδοτα μπορει να ζητησει κανεις τοισο απο την πρεσβεια των ΗΠΑ οσο και της Ταυλανδης.Η λυση μεχρι να ερθει το αντιδοτο ειναι η διασωληνωση και η ινοτροπη υποστηριξη της καρδιας .Ας ανοιξουν και κανα βιβλιο αν και η wikipedia καλυπτει πληρως τις αποριες.

  8. Τα ναρκωτικά που παίρνανε μικροί φταίνε..

  9. Έχει και κάτι μαύρους πυθωνες στο κέντρο της Αθήνας 😂 😂

  10. Φέρανε ότι βλακεία θες από όλον τον κόσμο και χωρίς έλεγχο. Τα σκυλιά και τα γατάκια με το ζόρι στείρωση και μικροτσίπ. Αύριο και στα δικά μας.

  11. Κανένας Ινδός θα την έφερε μαζί του λαθραία και η κόμπρα.

  12. ….Ναυλώθηκε ιδιωτική πτήση; Ποιος την πλήρωσε; Του είπε κανένας να έχει τέτοια συλλογή;

    1. ποιος την πληρωσε ????Μα φυσικα εμεις οι μ…λακες ελληνες φορολογουμενοι θελει και ερωτημα αλλα στα κομματια τοσους λαθραιους μαζευουμαι απο το Αιγαιο τους κανουμε καλα στα νοσοκομεια μας……τους προικιζουμε με διαμερησματα ντζαμπα μασα ξαπλα και τους χαντζιληκονουμαι δια παντος στον ελληνα θα κολλησουμαι

    2. Πέρασε από του λιναριού τα πάθη η ναύλωση (από ποιόν;) του αεροσκάφους, όπως η μεταφορά στις ηπα του νηπίου Παναγιώτη-Ραφαήλ με τη μυϊκή δυστροφία;;; Ποιός ενέκρινε, η λινάτσα ο κικίλιας;;;

  13. Και κρατάμε τον ΒΛΑΜΜΕΝΟ σε ΜΕΘ του ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥ, τέτοιες μέρες;;; Στην κόμπρα πρέπει να τον ταΐσουμε, να πιάσει και τόπο!!!

  14. Μπα βρεικε ΜΕΘ?????????Αυτοι δεν μας λενε οτι δεν υπαρχει ουτε για δειγμα? η μηπος υπαρχη και το δουλεμα παει συννεφο….Καλα και αυτος ο Κυπριος ολοκληρη ζουγκλα παρανομα διατηρουσε σε ενα διαμερισματακη αντιδοτο γιατι δεν ειχε?

    1. Οι μισές ΜΕΘ είναι άδειες. Απλά έχουν ορίσει ένα ποσοστό ως κόβιντ και βάζουν όλα τα περιστατικά εκεί για να τις παρουσιάζουν “γεμάτες” και να μας λένε πως είμαστε στο κόκκινο.

    2. Ένα μπορώ να σου εγγυηθώ: ότι το δούλεμα πάει σύννεφο. Για τίποτα άλλο δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά…

Comments are closed.