Θεσσαλονίκη: Aνέβασαν στο TikTok τη ζακέτα του 16χρονου που έδειραν ως… «λάφυρο»

Κοινοποίηση:
4193120

άτομα που πιστεύεται ότι είχαν εμπλοκή στην επίθεση, ανέβασαν σε λογαριασμό στο TikTok τη φωτογραφία της ζακέτας με τα διακριτικά του ΠΑΟΚ που φορούσε ο νεαρός και την οποία απέσπασαν οι δράστες μετά τον ξυλοδαρμό του.

Ο έφηβος που δέχτηκε επίθεση από άλλους νεαρούς, οι οποίοι τον χτύπησαν και του πήραν τη ζακέτα που φορούσε με το σήμα της ομάδας του ΠΑΟΚ, συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη, μετά από ανάταξη της μύτης και του ώμου του.

Υπενθυμίζεται ότι για την άγρια επίθεση με οπαδικά κίνητρα έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εις βάρος ενός 21χρονου, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό των άλλων εμπλεκομένων στην επίθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η φωτογραφία της επίμαχης ζακέτας που φορούσε το θύμα του ξυλοδαρμού ανέβηκε μέσω ενός λογαριασμού που δεν είναι προσωπικός.

zaketa-tik-tok

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ…. ΠΟΥ ΔΕΡΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ…… ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!!! ΑΝΤΕ ΚΟΥΛΗ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ!!!

    1. ΤΙ ΕΙΣΑΙ Ε; Ε; ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ; Ε; ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ; ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ; Ε;

Comments are closed.