Θεσσαλονίκη: ΑΥΤΟΙ είναι οι Πακιστανοί βιαστές ανήλικων – Στην δημοσιότητα φωτογραφίες τους από την ΕΛ.ΑΣ.

Κοινοποίηση:
1

Ανακοίνωση σχετικά με δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών δύο (2) αλλοδαπών κατηγορουμένων για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικου…

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, το όνομα, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο (2) αλλοδαπών ηλικίας 24 και 28 ετών, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικου.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τον μεν 24χρονο, για τις αξιόποινες πράξεις της παραγωγής υλικού παιδικής πορνογραφίας με την άσκηση βίας σε βάρος ανηλίκου, κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας με την άσκηση βίας σε βάρος ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, αρπαγής από κοινού, εκβίασης από κοινού και βιασμού, για τον δε 28χρονο, για τις αξιόποινες πράξεις της αρπαγής από κοινού, της εκβίασης από κοινού και της άμεσης συνέργειας σε βιασμό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία ανήλικου αλλοδαπού, την 02-11-2019 οι δύο δράστες, αφού τον οδήγησαν σε κατάστημα στην περιοχή της Μενεμένης, όπου εργαζόταν ο 24χρονος, με τη χρήση σωματική βίας τον ανάγκασαν να επικοινωνήσει με συγγενικό του πρόσωπο, προκειμένου να τους καταβάλει χρηματικό ποσό για να τον απελευθερώσουν.

Στον ίδιο χώρο, με τη χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας τον εξανάγκασαν να αφαιρέσει τα ρούχα του και ο 24χρονος τον βιντεοσκόπησε με κινητό τηλέφωνο, απειλώντας ότι θα δημοσιοποιήσει το πορνογραφικό υλικό σε περίπτωση που αποκάλυπτε όσα ενήργησαν σε βάρος του.

Ακολούθως, τον ακινητοποίησαν και ο 24χρονος ασέλγησε σε βάρος του ενώ ο 28χρονος κατόπτευε τον χώρο προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί.

Στη συνέχεια οι δράστες μετέφεραν τον ανήλικο σε οικία στην ίδια περιοχή, όπου τον κρατούσαν παρά τη θέλησή του, μέχρι και το απόγευμα της 03-11-2019, όποτε και τον απελευθέρωσαν αφού παρέλαβαν χρηματικό ποσό από συγγενή του.

Αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς, ενώ στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο, όπου κατείχε το πορνογραφικό υλικό.
Πρόκειται για τους:

(επ) HEDAR (ον) MUHAMMAD ARSLAN του MUHAMMAD ANWAR και της NASEEM BIBI, γεν. 01-01-1995, στο Πακιστάν.

(επ) WAHAB (ον) ABDUL του SATTAR ABDUL και της MTEEN BIBI, γεν 01-01-1991, στο Πακιστάν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Δεν μπορείτε να φανταστείτε το πόσο χαίρομαι με την κατάσταση που επικρατεί , όλα τα προηγούμενα χρόνια η μεγαλύτερη μερίδα του λαού ήταν υπέρ της παγκοσμιοποίησης , όταν είχε ξεκινήσει όλο αυτό μας έδειχναν στα κανάλια που τους φιλοξενούν σπίτι τους τους ταίζουν , είχαμε τους ομοφυλόφιλους παρελάσεις , και όταν έλεγες κάτι έπεφταν όλοι να σε φάνε και να σε πούνε ρατσιστή , αλλά πότε μα πότε δεν είδατε το ΜΕΤΑ τι θα γίνει μετά . Περιμένω να δω τι θα γίνει όταν η Ευρώπη σταματήσει να δίνει τα 400 ευρό το μήνα , τότε να δούμε που τώρα και φαγητό και στέγη έχουν και κάνουν αυτά που κάνουν. Αλλά ξέχασα πήραμε νόμπελ ειρήνης , θλίβομαι πραγματικά για τα σκατά που κουβαλάτε στα κεφάλια σας , κολοτούμπες σαν τους πολιτικούς το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού .

  2. Τουλαχιστον να πηδανε τους Συριζαιους ,την κυρα Τασια και ολες τις αδελφες των ” ανοιχτων συνορων” Να βαλουμε ταμπελες στον κ@λο μας !

  3. Δεν θέλουμε φωτογραφίες…Απαιτούμε μαζικές και οριστικές απελάσεις…Ελεος πια…

  4. Όλοι με ένα κινητό που κάνουν ότι ψάχνουν ενώ τραβάνε βίντεο τα πόδια από τις κοπελίτσες παντού γύρο μας .
    Προσέξτε όταν τους δείτε όλοι ανώμαλοι είναι .Πότε θα σφάξω κανέναν επί τόπου εάν μου τύχει δεν ξέρω .
    Γαμώ τις κυβερνήσεις όλες που μάζεψαν εδώ μέσα τα μαύρα ανώμαλα ανθρωποειδή πιθήκια .

  5. Η Ελλαδα και γενικά οι Έλληνες εισπράτουν αυτά που ήθελαν τώρα. Δεν θέλατε εθνικισμό και την αγαπη του εθνους για να μην σας πουνε ρατσιστες, παρτε λοιπον τους λ@θρο που σας αξιζει. Δεν θελατε ενα ομοδοξο ορθοδοξο έθνος για να μην σας πουνε οπισθοδρομικούς, παρτε λοιπον τα μ@υσλίμια σας! Δεν θελατε να ψηφιζετε πατριωτικα κομματα για να μην ζησετε τάχαμ νεα χουντα, ε λοιπον παρτε τους λ@θροπιθηκους να σας βιαζουν τα παιδια και τις κόρες, την “δημοκρατία” που σας αξιζει και πραγματικά θέλατε. Κανενα κόμμα και καμια ΜΚΟ δεν φταιει, παρα μόνο εμεις οι λαμογιαρηδες δουλοέλληνες.

  6. Στειλτε τις φατσες των κτηνανθρωπων στους…… φιλεσπλαχνους Τσιπρα και την παρεα του των Εθνομηδρνιστων και στον Μητσοτακη, που πανε να ισλαμοποιησουν την χωρα με κτηνανθρωπους πασης φυσεως και δεν εννοουν να κλεισουν τα συνορα!!!!!!!! Οσον αφορα τους λεχριτες αυτους, κοιταξτε ……..φιλεσπλαχνοι του κ@λου, οταν ξεμπερδεψουν με την δικαιοσυνη να τους αμολησετε ελευθερους να μην τα χασουμε αυτα τα κελεπουρια και για να συνεχισουν το……..θεαρεστο εργο τους, γελοιοι!!!!!!!!
    .

  7. Όλοι μα Όλοι έχουν ημερομηνία γέννησης την πρώτη Ιανουαρίου,δεν ντρεπόμαστε λιγακι;δεν έχουμε αξιοπρέπεια ,δεν θυμώνουμε όταν μας κοροϊδεύουν έτσι αυτές οι ΜΚΟ που τους χορηγούν νέα κ@λοχαρτα για να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να εισπράττουν επιδόματα;

Comments are closed.