ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ… ΚΑΣΑ – ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΣΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΣΑΚΛΟΓΛΟΥ

Κοινοποίηση:
τηλεργασία-1-1

Ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Πάνος Τσακλόγλου, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης, αποκάλυψε πως το 2027 είναι πιθανό να υπάρξει αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης!

Δηλαδή να αυξηθεί πέραν του 67ου έτους που είναι το τωρινό όριο συνταξιοδότησης!

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο υφυπουργός της ΝΔ ανέφερε ότι δεν θα γίνει κάποια μεταβολή, μέχρι το 2027, καθώς «όλοι θέλουμε να ζούμε περισσότερα χρόνια και θέλουμε να ζούμε και υγιή χρόνια. Αλλά δυστυχώς την περίοδο του κορωνοϊού είχαμε μία αντιστροφή της τάσης αυτής», ωστόσο μετά «θα εξεταστεί όντως».

«Υπάρχει νομοθεσία η οποία είναι συγκεκριμένη και συνδέει τα όρια συνταξιοδότησης με το προσδόκιμο της επιβίωσης. Αυτό κάθε τρία χρόνια το εξετάζουμε, το εξετάσαμε πέρυσι, και αυτό το πράγμα το οποίο είδαμε είναι ότι η πρόοδος την οποία είχαμε ήταν ιδιαίτερα ευκταία.

Όλοι θέλουμε να ζούμε περισσότερα χρόνια και θέλουμε να ζούμε και υγιή χρόνια. Αλλά δυστυχώς την περίοδο του κορωνοϊού είχαμε μία αντιστροφή της τάσης αυτής οπότε μέχρι το 2027 που είναι η επόμενη εξέταση δεν πρόκειται να γίνει καμία μεταβολή στα όρια ηλικίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Τσακλόγλου.

Ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, απαντώντας στο ερώτημα «μέχρι το 2027, μετά όμως θα το δούμε τότε;» απάντησε «Τότε θα εξεταστεί όντως».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. πρέπει να θραφούν οι νέοι Έλληνες από Αφρική και Ασία που έρχονται για τις κόρες σας και τους τρανσέξουαλ γιους σας, όλα αυτά σας τα εγγυάται ο κοινοβουλευτισμός, η δημοκρατία. η ειρήνη, η πρόοδος, η πολιτισμένη Ευρώπη και άλλα τέτοια…

  2. Στην γαλλια εκαναν ολοκληρη επανασταση για να βγαινουν στα 63 κι εσυ ραγια θα σε πανε στα 80 κι ακομα θα τους ψηφιζεις η θα απεχεις για αντιδραση….

  3. Οι κοπρίτες ΔΥ σύνταξη στα 50 και οι υπόλοιποι στα 75. Βλαδίμηρε ρίξε μια γεμάτη κατά δω να τελειώνουμε.

  4. Της μάνας σου κύριε υφυπουργέ.Εσύ και το σινάφι σου με 2 τετραετίες συνταξιούχοι εμείς μέχρι τα 70 να δουλεύουμε.Δίκαιο ε;Α ρε beretta που θέλετε όλοι σας.

      1. Από τους Μητσοτάκηδες ναι ρε Τσίπρα χίλιες φορές, λες και η ΝΔ είναι πατριωτικό κόμμα λες και υπερασπίζεται τα συμφέροντα του μέσου έλληνα πολίτη. Χειρότεροι από τον ΣΥΡΙΖΑ βγήκαν.

  5. Μια βδομαδα μετα τις ψευτοεκλογες το καλοκαιρι, τα σιυπερ μαρκετ αυξησαν τα ειδη απο 15-35 ο/ο. Πηραν αερα βεβαθα ,αλλο που δεν ηθελαν. Τωρα καταργουν το δημοσιο συστημα υγειας,εστω αυτο το αθλιο που υπηρχε, καταργουν την δωρεαν εκπαιδευση και ακολουθουν αλλα. Ολα αυτα σε συνεννοηση με τα υπολοιπα κομματα . Αυτο ,το αποδεικνυει το γεγονος οτι κανεις απο τους υπολοιπους λεχριτες της κωλοβουλης δε λεει οτι αν ερθει στην κυβερνηση θα καταργησει αυτους τους νομους. Ολοι μαζι κυβερνανε. Ο Βελοπουλος δε μας λεει το βασικο, θα συμμετεχει , ναι η ου , σε μελλοντικες κυβερνησεις των αλλων ??? Δεν του εχω καμμια εμπιστοσυνη λοιπον .

  6. Ο παρατρεχάμενος του Σημίτη χτυπά, δεν είναι εύκολο να μειώσει άλλο τις συντάξεις. Όμως είναι εύκολο να ελαχιστοποιήσει το αριθμό των συνταξιούχων με ανύπαρκτο σύστημα υγείας, εμβόλια χωρίς τελική έγκριση, πείνα και συνεχή παράταση του χρονικού ορίου συνταξιοδότησης.

  7. Εντωμεταξύ ο κάθε εκλεγμένος βουλευτής συνταξιοδοτείτε αν θέλει στα 8 μόλις χρόνια δηλαδή μετα την 2η τετραετία αχαχα βλαμμένε ψηφοφόρε και συ στα 70 να βαλεις μυαλό επιτέλους και να μην σε πιάνει αμνησία μπροστά στη κάλπη.

  8. Και επειδή αυτοί είναι ικανοί να μας βάλουν να δουλεύουμε και μετά ( μέσα στην κάσα) θα κάνω αποτεφρωση

  9. Ποιες συντάξεις και σε ποια ηλικία, τι κουβεντιάζουμε, εδώ χάνονται 70 χιλιάδες Έλληνες κάθε χρόνο, ποιος θα δουλεύει για να υπάρχουν συντάξεις, όποιος πληρώνει εισφορές ενώ μπορεί να το αποφύγει είναι μεγάλο γίδι, γείτονας με 40 χρόνια ασφάλιση μισθωτού πήρε πρόσφατα ένα χιλιάρικο, αν είχε μηδέν ένσημα θα έπαιρνε γήρατος μόνο την εθνική σύνταξη, δηλ 424 γιούρο, μιλάμε για κράτος απατεώνα που φτιάξανε οι αλήτες της μεταπολίτευσης.

    1. Αν δεν έχεις καθόλου ασφάλεια ένσημα παίρνετε σήμερα την σύνταξη επίδομα οπεκα των ανασφάλειστων υπερήλικων που ανέρχεται σε 399 ευρώ καθαρά 370 τόσα….Η μητέρα μου και ο πατέρας μου πλήρωσαν 30 χρόνια ΟΓΑ από την πρώτη στιγμή που βγήκε ο νόμος και σήμερα η μητέρα που ζει παίρνει 410 ευρώ. Κάπου 10 ευρώ κρατάει το ταχυδρομικό ταμιευτήριο επειδή έτσι γουστάρει..Αυτά….που γνωρίζω από πρώτο χέρι…

  10. Εγώ έχω πάντως δύο γνωστούς στρατιωτικούς περνούν τώρα στα 46 σύνταξη και εφάπαξ τη λες Στέφανε

    1. οι στρατιωτικοί, οκ, αλλά δε σε βλέπω να λες κάτι για τα αλβανά, τα φυμέ και τα πάκια, που θα πάρουν Ελληνική σύνταξη, κι ας μην έχουν ούτε ένα ένσημο; Δε στα λένε καλά συντρόφισσα στην αχτίδα της κόβας. Μάθε, ενημερώσου, βγάλε τις κόκκινες παρωπίδες σου, πέτα το ταγάρι, το στιλιάρι και το αμπέχονο και γίνε Ελληνίδα.

  11. Γιατί δεν βγαινετε να πείτε ότι καταργείτε εντελώς η σύνταξη θα δουλεύεται για όσο αντέξετε, μετά ψόφος, έτσι και αλλιώς δεν θα γίνει και τίποτα το ιδιέτερο τα μοσχάρια θα εξακολουθούν να σας ψηφίζουν.

  12. ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΙ ΝΕΟΙ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΤΡΙΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ?
    ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ. ΡΕ ΤΙ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

  13. Πειτε τον κουλη να κατεβασει γεωτρυπανο στο Οικόπεδο 12 το κοιτασμα Αφροδιτη περιμενει.

  14. αφου υπαρχουν μαλακες που σας ψηφιζουν ακομα καλα να παθει η χωρα ειστε πιο αχρηστοι και απο τα αποβλητα του υπονομου

  15. Εν το μεταξύ αυτό γίνεται για να μην δωθούν συντάξεις αφού έχουν φάει τα λεφτά.
    Γιατί με τα δηλητήρια την ανέχεια και όλα όσα επιβάλουν, στην Ελλάδα ο μέσος όρος ζωής έχει καταρρεύσει.

Leave a Response