Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΦΡΑΚΤΗ ΜΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
epeisodia-kastanies-evros-6-23

 

Το τουρκικό τεθωρακισμένο επιχείρησε να σπάσει χθες το βράδυ τον φράκτη του Έβρου. Δείτε τα βίντεο του ρεπόρτερ του makeleio.gr, Νίκου Τσιαμτσίκα από τα σύνορά μας


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Τι άλλο πρέπει να μας κάνουν για να ενωθούμε όλοι, μαζί με τους αριστερούς ? Όποιος ακόμα δεν συννενεί στην Εθνική Ομοψυχία και είναι αρρωστημένος εθνοφοβικός αποτελεί πλέον εχθρό της Ιεράς Ελλάδος μας.

  2. Τι άλλο πρέπει να μας κάνουν για να ενωθούμε όλοι, μαζί με τους αριστερούς ? Όποιος ακόμα δεν συννενεί στην Εθνική Ομοψυχία και είναι αρρωστημένος εθνοφοβικός αποτελεί πλέον εχθρό της Ιεράς Ελλάδος μας.

  3. Όλες αυτές τις μέρες που βλέπουμε τι γίνεται στα σύνορα μας (στο Εβρο αλλα και στα θαλάσσια σύνορα μας) και απηύδησα με τους 300 μας σκεφτόμουν τον Κασιδιαρη που τόσο καιρό τα λέει και φωνάζει και που τώρα είναι… άφαντος..!! Που είναι οεο??? Ειδικά αυτή την δύσκολη στιγμή αν έβγαινε και μίλαγε περισσότερο και δεν εξαφανιζόταν θα είχε φέρει τα πάνω/κάτω στον λαό μας θα είχε ρίξει την κυβέρνηση!! Αλλά… Δύσκολοι καιροί για τέτοια!

    1. Ρε φίλε, ή χαζός είσαι ή τρολάκι του Σύριζα. Πού να βγει ο Κασιδιάρης να μιλήσει οέοο? Αφού όλα τα βοθροκάναλα τον έχουν αποκλείσει. Εδώ πήγανε 8 (οκτώ!) ακροδεξιοί από την Γερμανία στην Μυτιλήνη για να διαμαρτυρηθούν και να ζητήσουν να κλείσουν τα σύνορα και τους πλακώσανε στο ξύλο και βγήκε η καργιόλα η κουμούνα η Μαυραγάνη στο OPEN του Σαββίδη που είναι το επίσημο κανάλι του Σύριζα, και λύσσαξε εχτές το πρωί και τι δεν είπε το κωλόστομα της. “Ήρθανε οι φασίστες, οι ναζί που κάψανε το Δίστομο”. Όταν οι αναρχικοί σπάνε και καίνε τα πάντα το στόμα της και το πράμα της βαράει σιωπητήριο. Τότε “Σήμερα είναι Σάββατο”. Πιο σιχαμένη βρωμιάρα δεν υπάρχει. Λοιπόν που να βγει ο Κασιδιάρης? Θα τον έβγαζε το OPEN, ο ΣΚΑΙ, το MEGA του Μαρινάκη, ο ΑΛΦΑ του Σρόιτερ, το STAR που έχει διευθυντή καναλιού Εβραίο? Μας δουλεύεις?

  4. Ποτε επιτελους θα τεθει εκτος νομου ολος αυτος ο συρφετος της αριστερας?παντα προδοτικος…διαχρονικα…ποτε θα δημιουργηθει συνταγματικο δικαστηριο?οχι μονο ευαγγελιζονται την με καθε τροπο καταληψη της εξουσιας(ολομελεια κκε) αλλα ψωμιζονται και επιδοτουνται απο το αστικο και δημοκρατικο κρατος…τι μαζοχισμος δερνει τη συντριπτικη πλειοψηφια απεναντι στη συφιλη της κοινωνιας?ελαχιστη σε ποσοστα αλλα υπαρκτη..

    1. ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΕΔΩΝ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΔΕΞΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΧΙΜΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ ΜΟΥΛΕ Ε; ΠΟΣΟ ΜΟΥΛΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ…

  5. ΕΓΩ ΒΛΕΠΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΝΑ ΤΡΑΝΣΦΟΡΜΕΡ ΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΝΑΔΕΖΑ

  6. ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΠΡΙΝ 20 ΗΜΕΡΕΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΚΑΙ ΧΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΩΤΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΟΤ SΡΟΤ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ Η ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ , ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ “ΑΛΛΑΞΕ ΜΥΑΛΑ” Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ , ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ , ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΕΙΣ ; ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ !

  7. Κ ολοκληρο τεθωρακισμενο τελικα δν καταφερε να ριξει ενα μερος του φραχτη???

  8. Δεν μπορω να καταλαβω τι περιμενουμε και δεν κανουμε κατι πιο δραστικό απο την αμυνα. Οταν δέχεσαι επίθεση δεν αμύνεσαι απλως, αλλα αντεπιτίθεσαι. Εμεις τι περιμενουμε για να καταλαβουμε πως βρισκόμαστε σε πολεμο με την Τουρκια;;; Να δουμε κανενα νεκρό φαντάρο μας;;; Αν και πιςτευω πως ουτε και τοτε θα κανουμε κατι. Θα συνεχιςουμε να κρατάμε την …ψυχραιμία…μας. Ποτε δεν εμπιστευτικά τον Κουλη. Ενας άλλος Τσιπρας ειναι, απλως πιο ύπουλος. Με τους αλλους τουλάχιστον ξέραμε που βρισκόμασταν. Ειναι προδοτες και δεν το κρύβουν. Αυτοι ΕΒΑΛΑΝ την μάσκα του πατριώτη και πίσω απο την μάσκα μας προδίδουν. Μπορούσαν μεσα σε αυτην την τελευταία εβδομάδα να στήσουν εναν τοίχο με ηλεκτροφόρα καλώδια και ολα θα τελείωναν. Αλλα δεν θελουν, εχουν τον σκοπό τους. Τελικα πολυ φοβαμαι πως με καποιο τροπο θα περάσουν ολοι αυτοι. Αν η Τουρκια κανει ενα επεισοδιο σε ενα νησί, αυτες οι δυνάμεις θα πρεπει να πανε εκει, αφήνοντας αφύλακτο τον Έβρο. Δεν ξερω πως, αλλα θα βρουν τροπο να τους περάσουν χωρις να εκτεθούν. Τοσο βρώμικοι ειναι και αυτοι. Αλλιως φτιαξτε τοίχο η βάλτε νάρκες. Εμποδίσετε την ειςβολη των μισθοφόρων του Ερντογαν με καθε τροπο. Δεν ειναι προςφυγες η μεταναςτες. Μισθοφόροι ειναι.

  9. Αφήστε τους Τούρκους , στον Έβρο τους έχουμε χαλαρά ότι και να κάνουν. Το ζήτημα είναι εντός Ελλάδας, προσοχή σε μκο και σύριζα που προσπαθούν να αποσταθεροποιησουν την πατρίδα εκ των έσω υιοθετώντας όποια τουρκική προπαγάνδα.

    1. ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!
      ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΒΕΩΜΟΤΟΥΡΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΞΥΛΟ

      ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΑ ΘΑ ΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ;;
      ΟΧΙ !!!
      ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ

  10. Τις ΜΚΟ να μην ξεχνάμε . Θάνατος στα βρωμόσκυλα των ΜΚΟ

  11. Γιατί από χθες το μεσημέρι έχει πέσει σεντόνι στην πληροφόρηση; Τι γίνεται στον Έβρο; Όταν όλοι δείχνουν και γράφουν τα ίδια ανησυχώ…..Ακόμα λιβανίζουμε το παραλίγο ξήλωμα του φράχτη από όχημα από προχθές το βράδυ. Τουλάχιστον αν σας έδωσαν γραμμή να μην ενημερώνετε, ελπίζω να είναι για καλό.

  12. Για να σταματήσει αυτό το κακό με τους λαθρομετανάστες θα πρέπει να σταματήσει το κράτος να τους δίνει επιδόματα. Όταν στο Μπανγκλαντές, στο Πακιστάν και στο Αφγανιστάν δουλεύει ολόκληρη μέρα και παίρνει 1 δολάριο, δηλ. 30 δολάρια τον μήνα, και έρχεται στην Ελλάδα και ξύνεται και το κράτος του δίνει 580 ευρώ τον μήνα (20 μηνιάτικα της πατρίδας του) φυσικό είναι ο αλλοδαπός να τρελαίνεται και να τον βλέπεις στο βίντεο να λέει “Τζάμπα λεφτά, τζάμπα, ευχαριστώ Σάμος”. Και να παίρνει τηλέφωνο στην πατρίδα του και να λέει στους άλλους “Ελάτε Ελλάδα, εδώ οι μαλάκες οι Έλληνες έρχεσαι ξύνεις τα παπάρια σου και σου δίνουν σπίτι, φαί, ρεύμα, νερό, περίθαλψη και 20 μηνιάτικα κάθε μήνα”. Τα 580 ευρώ τα στέλνει πίσω στην πατρίδα του και ζούνε ολόκληρα χωριά. Γι΄αυτό έχει πλακώσει όλο το Πακιστάν, το Αφγανιστάν και το Μπανγκλαντές στην Ελλάδα. Όταν ένας μαλάκας μοιράζει λεφτά δεν θα τρέξει ο κόσμος να πάρει? Κόψτε τα επιδόματα και θα κοπούν μαχαίρι οι ροές.

Comments are closed.