ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΤΟ ΟΧΑΙΟ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ, ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
mavrakis-oiko

Ελληνοαμερικανός πρώην στρατιωτικός σκότωσε τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του και αμέσως μετά έβαλε τέλος και στη δική του ζωή. Ο Νικόλας Μαυράκης, που ζούσε στο Οχάιο, έπασχε από σύνδρομο μετατραυματικού στρες και την πλήρωσε η 37χρονη σύζυγός του και τα δύο παιδιά του 13 και 5 ετών!

Όλοι οι γείτονες στον οικισμό Τζάκσον είναι εμβρόντητοι γι’ αυτό που συνέβη και η αστυνομία λέει πολύ λίγα για τον τριπλό φόνο και την αυτοκτονία.

Ο 47χρονος Νικόλας Μαυράκης ήταν βετεράνος του αμερικανικού στρατού, που είχε πολεμήσει στο Ιράκ και το Αφγανιστάν και έπασχε από το σύνδρομο του μετατραυματικού στρες.

mavrakis

Σύμφωνα με την αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε την σύζυγό του Λέσλι, τα δυο τους παιδιά, τον Έϊς Μαυράκη 13 ετών και την Πέπα Μαυράκη πέντε ετών και μετά αυτοκτόνησε.

Οι τέσσερις σοροί εντοπίσθηκαν μέσα στο σπίτι από την αστυνομία, την Κυριακή, που ήταν η γιορτή του πατέρα, όταν κάλεσε τις αρχές συγγενής που κτυπούσε την πόρτα και δεν έλαβε απάντηση.

Η οικογένεια είχε μετακομίσει στο σπίτι αυτό το 2016 και οι γείτονες λένε ότι ήταν πάντοτε πρόσχαροι και εγκάρδιοι.

Ο Νικόλας Μαυράκης υπηρέτησε στον αμερικανικό στρατό από τον Απρίλιο του 1993 μέχρι και τον Ιούλιο του 2013, οπότε συνταξιοδοτήθηκε με το βαθμό του λοχία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. εγώ γνωριζω οτι η Αμερική συγκεντρώνει ούλους αυτους σε ιδική περιοχη για να ηρεμήσουνε με ιδικούς ψυχολογους κλπ ,,,,,,,,ο τυπάς το είχε δει διαφορετικα κτητικότατα μπορεί να ηθελε η γυναικα του να των εγκαταληψει κλπ τους σκότωσε μετα του ήρθαν τα μυαλά και αυτοκτοησε ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,συμβουλή μακριιά απο αυτα τα επαγγέλματα στην ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟς ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΡΤΙΚΩΝ και ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΛΠ ΕΓΧΙΡΗΔΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΟΓΟ ΣΤΡΕΣΟΓΟΝΟΥ Εργασιας μεχρι που γραφει οτι η γυναικα στρατιοτικου δεν πρεπει να εργαζεται ,,, ολες αυτες εχουν γεμισει των δημοσιο τομεα ο νομος στα παλαια παπουτσια τους

  2. Απλη αριθμητική 2013 – 1993 = 20 χρονια στα πολεμικα μέτωπα…
    Δύσκολες καταστασεις!
    Θεός σχωρέστον…

  3. Ο/Η Κατάλαβα γιατί τα Ελληνόπουλα αλληλοφωνάζονται μλκς λέει:

    Ελέγξτε αν είχε μπολιαστεί.
    Γιατί πολλά ψυχωσικά φαινόμενα εκδηλώνονται τελευταία σε εμβολιασμένους……

  4. 10χρονια δουλειά κ μετά σύνταξη!!!!κ μετά μιλάνε για την Ελλάδα

    1. Ο τύπος βρέθηκε σε πραγματικό πόλεμο!!! Και σίγουρα αξίζει την σύνταξη που παίρνει απο το Αμερικανικό κράτος. Δηλαδή καμία σχέση με τους δικούς μας καραβάναδες που είναι αραχτοι ακαπνοι και ασφαροι. Και φυσικά δεν έχουν βρεθεί ποτέ σε ου ου μια αληθινή μάχη στην ζωή τους.

      1. το κακο ειναι οτι επαιρνε τη συνταξη. και το ακομα χειροτερο οτι σκοτωσε τη γυναικα και τα παιδια του, χωρις να φταινε σε κατι.

    2. Εβγαλες δημοτικο??? 20 χρονια δουλειας που πιανεται διπλη δηλαδη 40.

  5. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ειστε… Οχι υπερηφανοι…
    Αν 10.500.000 Ελληνες σκεφτονταν σαν εσας τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ σημερα… Δεν θα υπηρχε σημερα Ελλαδα, και να βλεπαμε ποσο υπερηφανοι θα εισασταν με μια Ελλαδα με Μουσουλμανικο-Ισλαμικο Πλυθησμο…

    1. Ζουμε στην Αμερικη και νιωθουμε υπερηφανοι που ειμαστε Ελληνες. Εσεις ομως?

    2. Γιαλαντζη ελληνες ειναι οι του ελλαδισταν. Κοιτα τι χωρα εχετε δημιουργησει εδω και 10ετιες και ποιος ειναι ο μανατζερ σας………

  6. Αυτά παθαίνουν αν πηγαίνουν στην άλλη άκρη του κόσμου για να πολεμάνε τους πολέμους άλλων( του Ισραήλ).
    Δεν κάθονται σπίτι τους, πολεμάνε για τους Οβριούς…

    1. Και σεις δηλαδη ποιον πολεματε? Τον εαυτον σας?? Η αυτους που σας κλεβουν τα σπιτια σας την περιουσια σας γενικα την ζωη σας με πληστηριασμους και αναγκαστικα εμβολια.. Τουλαχιστον πολεμησε για λεφτα μισθοφορος και μια ζωη καλυτερη απ εκει στον Κολονο η στα Σεπολια οπως και ο Αντεντοκουμπο.

  7. Σαν την ταινία Jacob’s ladder. Αυτά τα άτομα νομίζουν πως σκοτώνουν τον εχθρό, είναι ακόμα στον πόλεμο το μυαλό τους. Τους το έχουνε καταστρέψει για αυτό τους δίνουν φάρμακα.

    1. Ο τύπος απλά πάντα ήταν ψυχακιας!!! Αφού γυρισε σώος και αβλαβής απο τον πόλεμο θα έπρεπε να απολαμβάνει την συναξη και την οικογένειά του. Για να το πούμε πιο απλά και στον πόλεμο μα μην είχε πάει και πάλι θα τους σκότωνε!!! Δηλαδή ο Μπάμπης που δεν πήγε στον πόλεμο γιατί άραγε έπνιξε την Καρολαιν? Γιατί είναι ψυχακιας πολύ απλά για αυτό.

      1. Πόσο εύκολο είναι να παριστάνεις τον φρέντοελληνα, που ξέρει τα πάντα, κάνει ψυχιατρική εκτίμηση κ γνωρίζει και τον ψυχισμό ανθρώπων που πολέμησαν στα πεδία των μαχών..

Comments are closed.