ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΑΛΙ ΤΑ “ΔΩΡΑΚΙΑ” ΤΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΓΟΒΑΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ – ΕΞΙ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕ ΑΡΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΤΑ “ΑΦΕΝΤΙΚΑ” ΤΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
DALIKA-1

Δεν μπορεί να αρνηθεί στα “αφεντικά” του ο Κούλης και από τη στιγμή που μάς έμπλεξε στον πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας, κάνει ό,τι του πουν. Αφού λοιπόν εκείνοι πριν λίγες ημέρες συμφώνησαν να στείλουν νέα βοήθεια στον Ζελένσκι, ο Κυριάκος έσπευσε να τους… εξυπηρετήσει.

Έξι νταλίκες με πυρομαχικά και δύο με ελληνικά άρματα, λίγο μετά τις 11 το πρωί πήραν τον δρόμο για Ουκρανία…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Αυτά θα σας κρύψουν όταν σας δώσουν το ψηφιακό χρήμα
    Η ώρα πλησιάζει και τα καμπανάκι ηχούν για όσους τα ακούν..
    Η δημοσιογράφος, Decentra Suze, η οποία ασχολείται με θέματα ψηφιακών νομισμάτων, κρούει τον κώδων του κινδύνου!
    Όπως πει παλαιότερα στην βρετανική τηλεόραση:
    «Ρωτάω τον κόσμο, γνωρίζετε τι είναι ένα CBDC ή αλλιώς ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας;” και δεν ξέρει κανείς… Αλλά η Τράπεζα της Αγγλίας το ερευνά αυτό εδώ και χρόνια… Έχει πέσει στο τραπέζι εδώ και χρόνια… Αλλά δυστυχώς η κυβέρνηση
    Πρόκειται για χρήματα τα οποία μπορούν να προγραμματιστούν… Το οποίο σημαίνει ότι μπορούν να σας πουν πότε να τα ξοδεύετε, σε τι να τα ξοδεύετε και πώς να τα ξοδεύετε!!!! Και μπορούν επίσης να αντιστοιχίζουν κυβερνητικές ατζέντες στην δαπάνη. Έτσι, για παράδειγμα, αν πιστεύουν ότι ένας συγκεκριμένος τομέας της οικονομίας χρειάζεται περισσότερα κίνητρα, θα σας ωθήσουν προς αυτόν…
    Αν πιστεύουν πως δεν θα ‘πρεπε να τρώτε τόσο πολύ κρέας, θα σας εμποδίσουν απ’ το να αγοράσετε κρέας… Πιστεύουν πως έχετε πετάξει με αεροπλάνο σε υπερβολικά πολλές διακοπές; Θα σας απαγορεύσουν να πηγαίνετε διακοπές…
    Το ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας διαφέρει από το Bitcoin. Το Bitcoin είναι ένα αποκεντρωμένο πρωτόκολλο, είναι μετρητά μεταξύ ομοτίμων, που δε μπορούν να δεχτούν παρεμβολές από την κακή νομισματική πολιτική, από κυβερνήσεις και μπορείς να στείλεις ψηφιακά μετρητά σε οποιονδήποτε πάνω στον πλανήτη μ’ ένα κινητό τηλέφωνο, με ασήμαντο κόστος μέσα σε δευτερόλεπτα.
    Αυτό για το οποίο μιλάμε (τα CBDC) είναι ένα εξαιρετικά συγκεντρωτικό τραπεζικό σύστημα. Για την ακρίβεια, θα ξεφορτωθεί πιθανότατα τις εμπορικές μας τράπεζες. Και τι γνωρίζουμε όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστεί η κυβέρνηση στην πραγματικότητα τα δεδομένα μας;

    Πραγματικά δεν θέλω να τα συλλέγει σε μια κεντρική βάση δεδομένων όπου έχουν όλες τις εξουσίες να τα εποπτεύουν!!!!
    Η ευκολία χρήσης πιστεύω πως θα είναι το μοναδικό όφελος. Κι έτσι θα το ”πουλήσουν”!!! Αλλά δεν θα σας πουν όλα τα υπόλοιπα. Δεν θα σας πουν πως θα είναι προγραμματισμένο, δεν θα σας πουν πως είναι ένα νόμισμα-κατάσκοπος, δεν θα σας πουν πως προσπαθούν να καταργήσουν σταδιακά τα μετρητά κι ότι θέλουν να παρακολουθούν απολύτως ό,τι κάνετε!!!!».

  2. η χουντα του κουλη κανει οτι θελει εφοσον δεν υπαρχουν ελληνες …..γιατι εαν υπηρχαν θα ηταν ολοι στους δρομους και ο κουλης δεν θα ευρισκε δρομο για να φυγει και ελικοπτερο να εξαφανιστει !!!!

  3. Το 90 % ειναι με την Ρωσια.Αυτο τους ποναει και θα τους ποναει.

  4. Βλαδιμηρε συνδεσου…δορυφορικα να δεις τι γινεται! Η Κουλαρα απλα ξεβρακωνει την αμυνα της Ελλαδας σαν… γνησιος υποτακτικος Εβραιος!

  5. Το 90% των Ελλήνων υποστυριζει Ρωσία κατάλαβες ανθελληνα… Που τολμάς να γράψεις ότι είμαστε λιγοστει, ας κάνει ένα δημοψήφισμα ο προδότης προθυπουργος σου να δεις το αποτέλεσμα, αλλά δεν τολμάνε τα καθικια της βουλής…Αφου είναι δημοκράτες κάντε ρε δημοψήφισμα το αν πρέπει να στείλουμε οπλισμό στον γοβατο παλιό ξευτιλες ανθελληνες

    1. Έτσι μπράβο γιατί όλο και βρίσκονται κάτι ζωντανά να θέλουν να μας πείσουν για τα αυτονόητα. Το κακό είναι ότι αυτοί οι ηλίθιοι ψηφίζουν.

  6. ο γοβατος στον γοβατο.γιαννης κερναει γιαννης πινει

  7. Ολοι οι ελληνες ειμαστε με την Ουκρανια. Μονοι οι λιγοστοι χουντικοι προσκυνανε με παθος τον τουρκοπουτιν

    1. Πάντως στους 10 οι 8 είναι με τη Ρωσία γιατί δεν είναι ναζιστές. Εσύ ζεις στο δικό σου κόσμο. Αν ήταν αλλιώς ο Κούλης μέχρι δημοψήφισμα θα έκανε και θα έστελνε και στρατό στο γοβάτο. Κατάλαβες τώρα; Αλλά που μυαλό. Εσύ θα μας πεις ότι επειδή ψηφίστηκε ο νόμος των ανωμάλων από 175 βουλευτές ότι ο κόσμος είναι 70% ανώμαλος και στηρίζει το νόμο έκτρωμα. Αν εσύ είσαι Έλλην γνήσιος ο Θοδωρής, ο Γιάννης, ο Γιώργης, ο Χριστόδουλος τι ήταν; Άντε πια διαβάστε ιστορία.

      1. O Έλλην γνήσιος μάλλον Τουρκαλβανός πρέπει να ειναι

    2. Αλβανε εσύ καημένε έχεις νά μιλήσεις σε άνθρωπο κάτι χρόνια, πού νά γνωρίζεις τί θέλουν οι Έλληνες. Για νά γίνεις γνήσιος Έλληνας έχεις πολύ δρόμο ακόμα, πρώτα νά ασπαστείς την Ορθοδοξία, να αγαπήσεις την πατρίδα τά ήθη καί τά έθιμα της, τίς αξίες της, την ιστορία της. Να μην προκαλείς με τούς ναζί της Ουκρανίας πού εκτελούσαν τούς Έλληνες ομογενείς μας πού ζούνε εκεί.

  8. Αντί να θωρακίσει τα Σύνορα της Ελλάδας, φροντίζει τα σύνορα της Ουκρανίας, που ήδη έχει κερδίσει η Ρωσία.
    Ούτως ή άλλως, η Ελλάδα είναι μπείτε κι αλλέστε.
    Κοιτάξτε τι γίνεται στην Κρήτη, που από την αρχή του 2024 έχουν εισβάλει παράνομα 1000 Λαθραίοι.
    Κι αφού το ανέχονται οι Έλληνες, καλά να πάθουν.

  9. Τα αφεντικά του είναι οι Εβραίοι, οι μεγαλύτεροι εχθροί του Γένους μας και του ελληνοκεντρικού δυτικού πολιτισμού

  10. Βρε χαζα παιδια….το κανει για να φανει οταν μπουνε τα τουρκοχοιρια,οριστε εγω!!εκανα το παν για να νικησουμε!!το ΝΑΤΟ μας τα πηρε,γιατι χρωστουσαμε…και παλι το 41τακατο,θα δωσει γη και υδωρ στον μουλοεβραιο…

  11. Πιστό σκυλί ο Κούλης, κάνει κηδείες με ξένα κόλυβα ο μπάσταρδος!

  12. Ε αυτο δεν το καταλαβαινω δεν αντιδρα κανεις ουτε οι φλωστρατιωτικοι ουτε κανενας φουστης λες και ο τσογλανος τα χαριζει απ τη περιουσια της μανας του και του πατερα του γιατι ετσι κι αλλιως το κολοπαιδο δεν εχει φτιαξει τιποτα μονο του

    1. Εγώ έχω αρχίσει και πιστεύω ότι και οι στρατιωτικοί είναι απλά ένα ευρύτερο δημόσιο. Τίποτε άλλο. Είναι δυστυχώς η μόνη εξήγηση.

  13. Βγαίνει ο Τραμπ και λέει μέσα στην Αμερική ότι η Ρωσία κέρδισε το 2ο παγκόσμιο πόλεμο και ότι είναι πολεμική μηχανή. Οι Ευρωπαίοι και ο δικός μας δεν βάζουν μυαλό και θέλουν να μπλέξουν τον κόσμο σε περιπέτειες. Δεν υπάρχουν ηγεσίες στην Ευρώπη να δουν ψύχραιμα, λογικά και κυρίως πιο είναι το συμφέρον των λαών. Πειραματίζονται και ξυνονται στη γκλίτσα του τσοπάνη. Δεν βλέπω να ξεμπερδευουμε εύκολα με τέτοια μυαλά που κουβαλάνε.

  14. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ. Ξεκινάμε από εκεί.. Not our prime minister. Μόνο το συμφέρον του Ελληνα δεν κοιτάει να εξασφαλίσει. Από πού κι ως πού λοιπόν είναι πρωθυπουργός μας; Ένας ελληνόφωνος καθεστωτικός κυβερνήτης που μας έχουν επιβάλει με ψευδο-εκλογές είναι.

  15. δεν εχει κανενα νοημα ολο αυτό απλα βοηθούν στην συνέχιση μίας άδικης αιματοχυσίας, και μόλις εισέλθουν Ουκρανία θα καταστραφούν άμεσα απο τους Ρώσους.!!

  16. Τι μας τα λέτε αυτοί που μπορούν και πρέπει να κάνουν κάτι απλά κάνουν τις κότες και υπακούν τις ανθελληνικές διαταγές, από κει και ύστερα αν μπορούν ο απλοί πολίτες να κάνουν κάτι για να ασκήσουμε πίεση όπως πχ ένα ηλεκτρονικό δημοψήφισμα ας το κάνουμε και όχι μόνο διαπιστώσεις.

  17. Εύχομαι να τα προλάβουν οι Ρώσοι στη διαδρομή και να τα κάνουν “βίδες”, πριν ενταχθούν στον Ουκρανικό νεοναζιστικό στρατό.

Comments are closed.