ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ! Ο ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ, ΕΛΑΒΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ! ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!

Κοινοποίηση:
palaist-agios

Πήρε διαβατήριο ισλαμιστής που επιτέθηκε στον Αγ. Παντελεήμονα το Πάσχα (video)

τον ισλαμιστή που επιτέθηκε στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στο Κέντρο της Αθήνας το Πάσχα, έδωσε διαβατήριο το ελληνικό κράτος.

Όπως μαρτυρεί το βίντεο ο λαθρομετανάστης πετά αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς προς τη μεριά του ιερού ναού, όπου έχουν ήδη τοποθετηθεί και εκρήγνυνται – ακριβώς την ώρα της Αναστάσεως – εκκρηκτικοί μηχανισμοί μεγάλης ισχύος.

Το θέμα της επίθεσης είχε αναδείξει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με βίντεό του, που μπορείτε να δείτε πιο κάτω, ως ο μόνος βουλευτής που έκανε Ανάσταση στον Άγιο Παντελεήμονα. Η δημοσιογραφική ομάδα του meaculpa υπογράφει σήμερα και την έρευνα που φέρνει στο φως την τύχη του συγκεκριμένου δράστη.

Σε άλλο βίντεο, λοιπόν, ο ισλαμιστής διαφημίζει ότι έλαβε το ειδικό μπλε διαβατήριο, με το οποίο μπορεί να κινηθεί ανεξέλεγκτα στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παλαιστίνιος – κατά δήλωσή του – λαθρομετανάστης βρίσκεται στη Γερμανία.

Πηγή: meaculpa.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Δεν γεμισε η Ελλαδα με αυτα τα σκουπιδια ,την γεμισανε ολα αυτα τα λαμογια που παρελασανε απο το κυνοβουλιο.

  2. Δεν είναι διαβατήριο…είναι ταξιδιωτικό έγγραφο για πρόσφυγες…θεωρούνται δικαιούχοι διεθνούς προστασίας…τα στοιχεία του εγγράφου είναι άραγε αληθινά…μπορούν να πηγαίνουν όπου θελουν….είμαστε χαμένοι…με το τι έχει μπει στη χώρα μας…

  3. Καλά, δεν κινήθηκαν διαδικασίες ακυρώσεις του διαβατηρίου ? Θα μας δυσφημίζει ο λυσσασμένος ?
    ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ Κ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΕΤΡΑΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ?????

    1. ΑΝ ΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΞΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ…”ΑΑΑ Η ΠΟΡΝΗ-ΧΩΡΑ”

  4. Κάποτε τα ελληνικά διαβατήρια ήταν εγγύηση και όλες οι χώρες τα αναγνώριζαν ως υψηλών προδιαγραφών. Σήμερα … κουρελόχαρτα!

  5. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΑΓΙΑ ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΔΡΑΣΤΙΚΟ!

  6. Αντε να χαθητε ξευτιλισμενοι , Ανθελληνες , που Ελληνοποιησατε ολα τα παρανομα σκουπιδια , που επιτρεψατε να εισβαλουν στην χωρα.

  7. Αφού δεν ψηφίσατε Ηλία, τι βγάζετε τον Μπογδάνο που τα είπε τώρα αλλά παλιά στον Αλαφούζο που δούλευε ήθελε μαύρο Εύζωνα! Αν έβγαινε ο Ηλίας, δεν θα υπήρχαν λαθρομετανάστες. Αφού από τον λαθρογιάννη πήγατε στον Δούκα που μιλάει για κλιματική αλλαγή, πως θέλετε να κάνετε Ανάσταση στον Άγιο Παντελεήμονα; Αν δεν ξυπνήσεις ραγιά, ο λαθρομετανάστης θα έχει ταυτότητα κει επίδομα κει εσύ ούτε στην Εκκλησία δεν θα τολμάς να πας! Γιατί τις Εκκλησίες με κοροιδοιό οι γαλάζιοι συριζαίοι τις κλείσανε, όχι οι άθεοι ανθέλληνες συριζαίοι! Σήκω ραγιά και ξαναγίνε Έλληνας.

  8. Μπογδάνε πήγαινε Ελληνική Λύση να μπεις βουλή.

  9. ΠΛΑΣΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!! ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ!!! ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ;;; ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ…;;;;

Comments are closed.