ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ – ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ, Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΣΟΥΔΑ ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΤΗΝ… ΚΟΙΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΕΡΟ – ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ

Κοινοποίηση:
nausta

Ισχυρές ριπές του ανέμου ενισχύουν, αυτήν την ώρα, τις φλόγες που κατακαίουν το δασικό τμήμα στον Κόμβο του Ναυστάθμου στα Χανιά, στο ύψος της Εθνικής Οδού του ΒΟΑΚ, με τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη για να μην επεκταθεί η φωτιά στην περιοχή Πλατάνι και οδηγηθεί στα Μεγάλα Χωράφια.

flash

Οι δυνάμεις πυρόσβεσης ενισχύονται διαρκώς, ενώ, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χανίων, Μανώλη Λέκκα, οι άνεμοι αναμένεται να ενταθούν.

Ωστόσο, όπως φαίνεται και όπως μετέδωσε και η ΕΡΤ, το έργο των πυροσβεστών είναι εξαιρετικά δύσκολο καθώς υπάρχουν συνεχείς αναζωπυρώσεις αλλά οι πυροσβέστες και εθελοντές αδυνατούν να δαμάσουν την φωτιά καθώς δεν υπάρχει επαρκές νερό.

Η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα έχει διακοπεί, όπως επίσης και η κυκλοφορία επί του ΒΟΑΚ με εκτροπή των οχημάτων προς Χανιά ή Μαλάξα.

ΗΧΗΣΕ ΤΟ 112 ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟΝ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ – ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΕ Ο ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ – ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΕΡΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΙΚΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΙ ΛΕΥΚΕΣ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ…..ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΒΑΣΗ ΚΑΥΣΗΜΩΝ ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ…ΑΚΡΙΒΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΛΕΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ ΑΜΑ Η ΦΩΤΙΑ ΕΠΑΙΖΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΓΑ ΑΜΑ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΡΑΓΟΙ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ……..

  2. ΝΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΝ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ! ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΘΟΝΟ! ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΝΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

  3. Μην μασατε Χανιωτες…Θα σας τη σβησει ο Κουλης.Εξάλλου κατω απο το Ακρωτηρι στο σπιτι του ειναι…

  4. η κλιματική κρίση και ο κοντός καγκεμπίτης …ποτέ δεν φταίει ο γρουσούζης γουρλομάτης ολιγάρχης και η παρέα του…

  5. ΚΑΛΩΣ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ

    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.

    BUSINESS AS USUAL…

Leave a Response