ΗΧΗΣΕ ΤΟ 112 ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟΝ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ – ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΕ Ο ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ – ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
pyrkagia3_mesa_060424

Πυρκαγιά προκλήθηκε σε δασική έκταση, κοντά στον οικισμό στον Ναύσταθμο Κρήτης στη Σούδα. Μεγάλες δυνάμεις της πυροσβεστικής έχουν σπεύσει στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Μέχρι στιγμής επιχειρούν 55 πυροσβέστες με 17 οχήματα.

Η φωτιά καίει δέντρα και ξερά χόρτα ενώ οι κακές καιρικές συνθήκες δυσχεραίνουν τις προσπάθειες των πυροσβεστών.

Σύμφωνα με το flashnews, δεν κινδυνεύουν οι πολυκατοικίες του στόλου, καθώς εκεί είναι υπό έλεγχο η κατάσταση. Ωστόσο η κατάσταση παραμένει δύσκολη και μάλιστα δόθηκε εντολή να εκκενωθεί πλήρως ο οικισμός, ενώ ασθενοφόρα μεταφέρουν ασθενείς στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, έχουν εκκενωθεί οι κατοικίες του Ναυστάθμου ενώ έχει εκκενωθεί και ο παιδικός σταθμός με τα παιδιά και τους νηπιαγωγούς να μεταφέρονται στην πλατεία της Σούδας.

Η αστυνομία έχει κλείσει την πρόσβαση των οχημάτων προς το σημείο! Μάλιστα δόθηκε εντολή τα οχήματα που μεταβαίνουν προς Ναύσταθμο να επιστρέφουν προς Χανιά.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 70 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 19 οχήματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ…..ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑΙ ΕΚΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΟΛΑ ΣΤΟ ΝΤΖΑΜΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ

  2. Και …..από μια ανεμογεννήτρια στων κώλο κάθε κρητικού – δωρεάν με χοργηγία του μαφιοζοδημισιου

  3. Άστο να “καεί” να έμπει το Πακιστανάτσι τσε το μπαγκλατσάτσι που έρχονται με τσι βάρκες….
    Ένα κι ένα δυό! σπίτια δεν έχει…… μπλιό
    Και που θα μείνουνε μωρέοι βιαστές Τσε οι παιδοφιλοι που παλεβανε με …τα κύματα.

    Ρε οόξω κωλοέλληνεες ζυφτάκια – γλύφτε των κωλο τώρα, στα αλβανο-τουρκάτσια

  4. …απο 1 ανεμογεννητρια θα φυτεψει ο πατριωτης σας , Κρητικαροι , παληκαρια του κwλου

Leave a Response