ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 12 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ Χ” ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ – ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ “ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ” ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΚΑΙ ΤΟ MAKELEIO.GR…(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
makeleio-live

Μην χάσετε απόψε στις 12 τα μεσάνυχτα το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ Χ” με τον Στέφανο Χίο. 

θα γίνουν συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά και για τις έρευνες της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά του Στέφανου Χίου και την επιχείρηση δολοφονίας της εφημερίδος και του makeleio.gr από εξωθεσμικά και παρακρατικά κέντρα λήψης αποφάσεων Γερμανοτσολιάδων και μετακατοχικών δοσίλογων.. 



ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Όταν πιάσουν τον αληταρα Κινεζολατρη μαφιόζο Απόστολο Παπανακο στην Γερμανία κοινώς του αρθρογράφου του ιστολογίου της κακουργηματικης αιρετικής ομάδος ΟΕΑ όταν πιάσουν τον εμπριστη της Marfin όταν πιάσουν το τσογλανι που σκότωσε τα παιδια
    της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κτλ τότε θα πιάσουν και αυτόν που σε επιτέθηκε κ.Χιο.Δηλαδη ποτέ γιατί οι μπάτσοι ξέρουν τα πάντα αλλά ακολουθούν το σύστημα.

  2. Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι;; Γίνεται να πετάει ελικόπτερο βράδυ χωρίς ούτε ένα φως;; Πριν λίγο στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης περπατούσα στα περίχωρα κ πέρασε από πάνω ένα χωρίς φώτα .. γίνεται καμία άσκηση;

    1. Δε ξέρω αδερφέ, πάντως τώρα διάβασα πως αναζωπυρωθηκε η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη! Και πως πάνε κλιμάκια της ευπ στην περιοχή για τις πολλές εστίες που παρατηρουνται.. Σημαντικό αυτό που έγραψες. Τέλος, στο Βεργίνα τιβι έδειξε βίντεο με την ΠτΔ, της Ελλάδας λένε ότι είναι πρόεδρος αλλά αυτό χωράει κουβέντα. Είναι στον αγιασμό, όλοι μικροί μεγάλοι κάνουν τον σταυρό τους και αυτό το σουργελο κουνιέται αμήχανα χωρίς να κάνει τον σταυρό της τελικά. Τέτοια κομπλεξικα ηλιθια σουργελα σε ανώτατες θέσεις στην Ελλάδα.

  3. παμε γερα στεφανε να ξεβρωμισει ο τοπος μας απο τα λαμογια που μας κυβερναν εδω και παρα πολλα χρονια.

  4. θα μας καλέσει ο Χίος να πάμε να πολεμήσουμε για να μπορούν οι ανώμαλοι να κάνουν γκέυ πράιντ, εκτρώσεις και αλλαγές φύλου στα παιδιάκια με ασφάλεια, μην κινδυνεύσουν από την τουρκική απειλή!!!!!!!!!

    1. Πριν πας στον πόλεμο για να γλυτώσεις από την κατάντια αυτήν και τους ανώμαλους τράβα κάνε καμία διαδήλωση και ξεβολέψου από τον καναπέ και το πληκτρολόγιο σου .

  5. Περιμένουμε να σε ακούσουμε Σπαρτιάτη μου!!!!

  6. Στέφανε κάνε κανάλι στο Twitch και βγάλε απο εκεί την εκπομπή.
    Και ο Τράγκας το κάνει και τα χώνει ελεύθερα

Comments are closed.