ΑΓΡΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ! ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ LOCKDOWN ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ – ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΟΥΛΗ

Κοινοποίηση:
1682927_paratasi_lockdown_12

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του είπε πριν πριν λίγες ημέρες, πως αυτό θα είναι το τελευταίο lockdown. Κάποιοι από τους “ειδικούς” της κυβέρνησης ισχυρίστηκαν το ίδιο. Και έρχεται χθες η κ. Παπαευαγγέλου να μας πει ότι “δεν ξέρουμε αν θα είναι το τελευταίο”. Πόσα θέλετε να μας τρελάνετε δηλαδή; Όχι, ότι είμαστε και πολύ μακριά από το ψυχιατρείο με όσα ζούμε, με την ανέχεια και τον εγκλεισμό…

«Το θέμα δεν συζητήθηκε από την Επιτροπή. Το τι θα γίνει από την 1η Μαρτίου και έπειτα θα το δει η επιτροπή την ερχόμενη Τετάρτη όποτε και θα έχει όλα τα νεότερα δεδομένα» είπε η κ. Παπαευαγγέλου προσθέτοντας πως: “δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν αυτό είναι το τελευταίο lockdown. Είναι κάτι που δεν μπορεί να το πει κανείς».

Πάντως, έκανε λόγο για σταθερή επιδημιολογική εικόνα τονίζοντας ότι πλέον έχουμε 1.040 κρούσματα ανά ημέρα, 10 ανά 100.000 κατοίκους. Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία τα ενεργά κρούσματα υπολογίζονται σήμερα σε όλη τη χώρα γύρω στα 10.500. Ωστόσο ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλεί στους επιστήμονες το γεγονός ότι οι μεταλλάξεις της Μ. Βρετανίας και της Ν. Αφρικής συνεχίζουν να καταγράφονται στη χώρα μας.

Η κυρία Παπαευαγγέλου εξήγησε ότι με τις 650.000 δόσεις εμβολίων που έχουν ήδη γίνει στη χώρα, τα οποία μας προστατεύουν από τον μεταλλαγμένο ιό του Ηνωμένου Βασιλείου και με εμβολιασμένο το 6% του πληθυσμού, ήδη θα αρχίσει να παρατηρείται μείωση των μολύνσεων στην πιο ευάλωτη ηλικιακή ομάδα, αυτή των 75 ετών και άνω.

Για την Αττική είπε ότι η κατάσταση παραμένει ελεγχόμενη αν εξαιρέσει κάποιος τη Σαλαμίνα και την Τροιζηνία. Τα ενεργά κρούσματα στην Αττική υπολογίζονται στα 5.500 και «ο δείκτης Rt είναι κάτω από 1 κάτι το οποία δείχνει ότι τα μέτρα αποδίδουν» όπως τόνισε χαρακτηριστικά. Η ίδια παρατήρησε τέλος ότι υπάρχει ήπια αύξηση στις εισαγωγές στα νοσοκομεία. «Ήταν 2.200 άτομα την τελευταία εβδομάδα» κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Τι σοι πανδημια ειναι αυτη με 10 κρουσματα σε 100.000. Ρε λοιμοξιολογοι και απατριδες πολιτικοι, πειτε οτι ειναι πολλα τα λεφτα απο τα εμβολια. Εσεις ρε λαμογια δεν νοιαζεστε που το παιδων εχει αναμονη 5 ωρες για τα παιδακια και σας ενοιαξε ο 90χρονος να κανει το εμβολιο; Ο 90χρονος που μπορει να ζει με 300 ευρω αλλα νοιαζεστε να του κανετε το εμβολιο για να μην αρρωστησει. Οχι αλλο καρβουνο.

  2. Του ‘ρθε του Χρυσοχοίδη ο ουρανός σφοντύλι.
    Οι αστυνομικοί ενώσεως Ηπείρου, ζητάνε να σταματήσουν τους ελέγχους προστίμων διότι έχει φθείρει ψυχολογικά τους ίδιους και τον κόσμο.

    http://www.bloko.gr/2021/02/blog-post_281.html

  3. Σοβαρα τωρα πιστευετε το Μητσοτακη…?
    Αυτοι λενε και ξελενε χειροτερα και απο τον κολωτουμπα του ΣΥΡΙΖΑ.
    Ειναι δυνατον να τους πιστευετε. Σε οτι εχω πει ως σιγουρο, το εχουν αναιρεσει δυο μερες μετα.

  4. Ο χοντρός κόμπος εφτασε στό χτένι.Τέλος Finito.Η ό γουρλομάτης ή εμείς.Πρέπει νά εξοντώσουμε τόν εξόφθαλμο πρίν γίνουμε γουσουφάκια τού τουρκομογγόλου.
    Γιάννης Λάκων

    1. Να μην τους ξαναψηφίσεις Γιαννάκη στις επόμενες εκλογές. Η ένδοξη Λακωνία ψήφισε δαγκωτό κούλη και τα υπόλοιπα δημοκρατικά κόμματα της βουλής και μας πηδάνε ολοι τους, και δεν ψήφισε τα παιδιά της.

  5. Καιρός να τους τσακίζουμε μέσα στην βουλή. Εισβολή και όποιον πάρει ο Χάρος. Είναι θέμα επιβίωσης στην ζούγκλα που φτιάξανε. Η αυτοί η εμείς

  6. ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΟΣ ΚΟΡΟΟΙΔΟΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΣΟΥ ΜΠΗΞΩ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΣΚΟΡΔΟΥ .

  7. Υπαρχει ακομα Ελληνας που πιστευει τα παραμυθια περι κορονοιου??
    Μονο κατι μαλακες Νεοδημοκρατες παρτακηδες, που περα απ το συμφερον τους δεν τους ενδιαφερει…
    Που πηγε η γριπη Η1Ν1 ?? Κανενας φετος?? Ολοι κορονοιο??
    Ρε μαλακες της κυβερνησης…οταν θα κανετε εκλογες θα ψαχνετε ψηφους απ τα σκουπιδια…
    Οπως μας κοροιδευετε σας κοροιδευουμε….
    ΜΑΛΑΚΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΧΑΦΙΕ ΤΩΝ ΝΑΖΙ

  8. Αυτοί προωθούν το μόνιμο lockdown,ποιο τελευταίο και κουραφέξαλα; Νεοταξική κατοχή έχουμε,στρατιωτικός νόμος εφαρμόζεται. Το ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού σιγά σιγά θα το χρησιμοποιούν ως εργαλείο εκβιασμού ώστε να πάρουμε πίσω τις «ελευθερίες» μας.

  9. αυτα τα αρχι@@@που λεγοντε λοιμοξιολογοι εχουν καταστρεψει την οικονομια την κοινωνια και τους ανθρωπους συνεχιζουν να κυβερνανε με τον που@@τον κουλη χρυσο να κανει οτι του λενε.δεν παει αλλο η ψυχικη υγεια των παιδιων μας εχει καταρακωθει.δεν αντεχουν αλλο την κλεισουρα και την καραντινα.τι θα γινει επιτελους 4 καταραμενοι μηνες εχουν περασει και αυτοι λενε τα ιδια παραμυθια και θελουν να συνεχισουν την καραντινα και τον απριλιο.σε αυτο το μπουρδελο που λεγετε ελλαδα δεν υπαρχει δικαιοσυνη για ολους αυτους η κοινωνια οδηγητε στη σχιζοφρενεια δεν το βλεπουν οι δικαστες και οι εισαγγελεις να καλεσουν ολους αυτους να δουμε τι σκοπους εξυπηρετουν και γιατι το κανουν.

  10. Αντι να υποβαλει εμας σε καραντινα ο ανισσοροπος
    θα πρεπει να κλεινει σε καραντινα ολους τους λαθρο και τις ΜΚΟ
    που καναν κοσκινο τα συνορα και κουβαλανε κορονοιο και καθε ιο και βρωμα.
    Αυτοι ειναι οι εστιες μολυνσεως και οχι εμεις
    αυτοι που βρωμανε απο ενα χιλιομετρο
    δεν ανεχομαστε αλλο τον ανισσοροπο που ειναι ανικανος να κηβερνηση τη χωρα
    Θα παρουμε την δικαισυνη στα χερια μας θα βγουμε ολοι μαζι απο την καραντινα και θα καθαρισουμε τη
    Βουλη απο τους φονεις (ιους) της πολιτικης εξουσιας τους εξωλοθρεφτας του εθνους
    και τη χωρα απο τον κοπρο τα λαθρομουσουσουλμανια
    Εως εδω Τελεια και Τερμα

  11. Ρε δεν πάμε καλά.Εβαλα στο Facebook δημόσια το Μακελειό για προώθηση και άρχισε ένας με όνομα προφίλ ΟΕΑ να μου λέει ότι θα μας εξοντώσει.
    Πόσο παράνοια υπάρχει σε αυτό το κράτος είναι να απορούμε.

  12. Ποιος επαναπατρισμός των Ελλήνων του εξωτερικού, εδώ κοντεύουμε να φύγουμε όσοι έχουμε απομείνει. Είναι σαφές ότι εκτελείται καθήκον άνωθεν και έξωθεν των κυβερνητικών πιονών, το ρητορικό ερώτημα είναι ήταν οι λοιμοξιωλόγοι εξαρχής κακής κατάρτισης ή δέχτηκαν επι χρημασι να κρεμάσουν τον ελληνικό λαό και αυτοί;

  13. Ανάλογα με τιν καλλιέργεια που θα κάνουν από τα σκατα των λαθροπιθικων θα έχουμε και τιν καραντίνα, γιατί εδώ Θεσσαλονίκη έτσι κάνουν περνουν λιματα από απο τα σκατα των πιθικων και βγάζουν πόρισμα

  14. Η μόνη λύση για εξέργεση είναι να γίνουμε θεματοφύλακες του συντάγματος.

  15. ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΟΥΤΕ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ LOCKDOWN. ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΤΕΛΕΙΑ.

  16. Η κοινωνία μας έχει μετατραπεί σε Μάτριξ, δεν ζούμε σε κράτος δικαίου. Μας κρατάνε χειροπόδαρα δεμένους στα σπίτια μας με απόφαση του αρχηγού της αστυνομίας. Δηλαδή ο χωροφύλακας βρίσκεται πάνω από το Σύνταγμα, τη Βουλή, την κυβέρνηση, την οικονομία, την κοινωνική ζωή και όλο το κράτος. Ενώ οι λόγοι για τους οποίους μας λένε πως συμβαίνει αυτό δεν αποδεικνύονται με την επιστήμη της στατιστικής. Ένα χρόνο είμαστε φυλακή, όμως τα στατιστικά των θανάτων δεν μεταβλήθηκαν, πέραν της συνηθισμένης διακύμανσης τους από έτος σε έτος.

    1. Aηδια κατάντησατε πλέον…. Ανά χαθείτε ζωντοβολα γραμμένους σας έχουμε πλέον γιατί μας κουράσατε με τις ηλιθιότητες σας

    2. Ισχύει αυτό, είναι αναποτελεσματικό μέτρο ο εγκλεισμός και νομικά αυτό που λες σημαίνει ότι: «δεν υπάρχει αναλογία μέτρου κ επιδιωκόμενου σκοπού», άρα αυτό σε ένα κράτος δικαίου θα ήταν από μόνο του αρκετό για να αποφασισθεί την ίδια στιγμή η άρση του.

    3. Ο χωροφύλακας και ο κάθε αξιολύπητος τίποτας που φοράει μια στολή και παίρνει έναν μισθουλάκο, κάνει ότι θέλει γιατί εσύ τον αφήνεις. Εάν τους είχες ρίξει λίγο μολύβι, θα είχαν επιβιβαστεί σε ελικόπτερα και θα είχαν εξαφανιστεί προ πολλού! Για σκέψου….

  17. Το …….ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ; αντε και το παραχεσατε στο τέλος

Comments are closed.