“Όποια κοπέλα παίζει σε μένα, περνάει και από το κρεβάτι μου” – Δεν έχουν τελειωμό οι καταγγελίες για γνωστούς σκηνοθέτες!

Κοινοποίηση:
111

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι καταγγελίες για παρενόχληση στον καλλιτεχνικό χώρο.


Η ηθοποιός Βίκυ Πρωτογεράκη καταγγέλλει δυο πασίγνωστους σκηνοθέτες της τηλεόρασης για σεξουαλική παρενόχληση περιγράφοντας την δυσάρεστη εμπειρία που έζησε.

Μιλώντας στο Open ανέφερε πως ο ένας της είπε ότι για να πάρει ένα ρόλο έπρεπε να περάσει από το κρεβάτι του και ο άλλος έκανε απρεπείς πράξεις μπροστά της.
«Στο χώρο μας συνηθίζεται αυτό κατά κόρον από κάποιους ανθρώπους: Να βάζουν μπροστά το προσωπικό τους όφελος και μετά την τέχνη», λέει η Βίκυ Πρωτογεράκη αναφερόμενη στην σεξουαλική παρενόχληση, αλλά και την ψυχολογική πίεση που είχε υποστεί από δύο πασίγνωστους σκηνοθέτες. «Ευθαρσώς μου είχε πει, δια τηλεφώνου, ότι ‘’όποια κοπέλα παίζει σε μένα, στα σίριάλ μου, περνάει και από το κρεβάτι μου’’. Και μετά από αυτό βεβαίως του έστειλα δέκα τριαντάφυλλα και ένα γράμμα και τον παρακαλούσα να με απαλλάξει. Με τρόπο ευγενικό», περιγράφει η Βίκυ Πρωτογεράκη.

 «Αρνήθηκα και έχασα τον ρόλο»
Η ηθοποιός επίσης κατήγγειλε ότι έχασε μια δουλειά γιατί αρνήθηκε να ενδώσει σε μια άσεμνη πρόταση ενός σκηνοθέτη. «Υποτίθεται ότι ήταν και φίλος, δηλαδή τον ήξερα, και ξαφνικά μου έκανε μια πρόταση χυδαία. Δηλαδή μου ήρθε εμετός την ώρα που έκανε, αυτό που έκανε: μου έδειξε ας πούμε τα γεννητικά του όργανα. Και δεν του απάντησα. Και εντάξει, δεν πήρα ποτέ τον ρόλο».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Καταρχης ποιος νοημων γονιος θα αφησει τα παιδια του να γινουν ηθοποιοι με αυτα που ακουτηκαν και δευτερον Κα Βίκυ Πρωτογεράκη γιατι δεν μας λετε το ονομα του σκηνοθετη. Να ψαξουμε και εμεις ευθαρσως οπως λετε ποιες περασαν απο το κρεβατι του.Απο οτι μας λετε οσες πηραν ρολο περασανε απο το κρεβατι του! Ουσιαστικα ολες ομολογειτε ,οτι οσες κανατε καριερα στο χωρο περασατε κρεβατια .Και οσες δεν περασατε δεν κανατε καριερα καθ δεν πηρατε ρολους. Δηλ με λιγα λογια ο χωρος σας ειναι οντως ενα κρεβατι! Ευχαριστουμε! Τωρα οχι οτι δεν το ξεραμε αλλα μας επιβεβαιωσατε πως χτιζετε τις καριερες σας ολες με ελαχιστες λαμπρες εξαιρεσεις που ειτε εχουν μεσο αρα δεν χρειαζεται να υοκυψουν στις ορεξεις κανενως η ειναι στα μη εμφανισιακα θελω των σκηνοθετων καναλαρχων κτλ κτλ

  2. Μια φορά πριν 37 χρόνια, στο λεωφορείο 28 που πήγαινε Συκιές ο Κιμούλης μου έπιασε τον πουτσο. Ήμουν μικρός τότε και δεν κατάλαβα τι γίνεται. Τον κοίταξα με απορία. Αυτός εξοργίστηκε.
    “Είναι αυτή αντίδραση παιδιού που τού πιάνουν τον πουτσο;; Νομιζεις μήπως ότι σε παρενοχλώ σεξουαλικά;” Φώναξε κατακοκκινος σαν το κώλο της μαϊμούς και εξοργισμένος. “Δεν ξέρεις τίποτα από υποκριτική, κουλτούρα και υψηλή τέχνη μικρό μπασταρδάκι” μου είπε. Εγώ εκείνο τον καιρό ονειρευόμουν να γίνω σκηνοθέτης και αυτό του το ξέσπασμα σε συνδυασμό ότι έχυσα στο χέρι του και λερωσα και το παντελόνι μου, μου κατέστρεψε το όνειρο.

  3. ολες ειναι για τα μπαζα . αυτα επρεπε να τα πουνε πριν οταν εγιναν αυτα οχι τωρα και εγω αν ημουν εισαγγελεας θα τους ελεγα γιατι τα θυμηθηκατε τωρα κοριτσια αυτα μετα απο τοσα χρονια και θα τις χλευαζα γιατι για μια καριερα εκαναν τα παντα και τωρα θιχτηκαν τρομαρα τους

  4. Ονόματα.
    Όχι πολλές ευγένειες.
    Αν ήξεραν ότι θα διαπομπευτούν, θα κρατούσαν τη ψυχασθένειά τους μακρυά από τη δουλειά.
    Βασίζονται στη σιωπή των αμνών.
    Και τα θύματα θα πρέπει να τους ηχογραφούν και βάρους βιντεοσκοπούν.
    Άντε, να πάρουμε λίγο μπρος…

  5. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα για να ανέβεις θα δώκεις κώλο. Μερικές δεκαετίες μας τα λέγανε οι γονείς μας, και είχαν δίκιο.

  6. Αυτος ο χρονος νομιζω θα βρισκετε στον αστερισμο του βιασμενου μουνιου

Comments are closed.