ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΑΓΡΙΑ! 55ΧΡΟΝΟΣ ΕΔΕΙΡΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ

Κοινοποίηση:
εξ kerkira

Με γροθιές στο πρόσωπο «απάντησε» ένας 55χρονος στην Κέρκυρα σε αστυνομικό που του έκανε παρατήρηση και του ζήτησε να φορέσει μάσκα.

 Το γεγονός συνέβη το πρωί στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης της Κέρκυρας, στην Ευγενίου Βουλγάρεως, όταν δύο αστυνομικοί πλησίασαν τον 55χρονο προκειμένου να του συστήσουν να φορέσει την προβλεπόμενη και υποχρεωτική σε ανοιχτούς χώρους μάσκα προστασίας κατά της εξάπλωσης της επιδημίας του κορονοϊού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 55χρονος αντέδρασε βιαίως και αφού εξύβρισε τα αστυνομικά όργανα, επιτέθηκε στον έναν γρονθοκοπώντας τον στο πρόσωπο. Ο 55χρονος άνδρας συνελήφθη, ενώ ο αστυνομικός μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος, στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας.

πηγή φωτογραφίας: corfutvnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

38 Σχόλια

  1. Μπράβο στον Κερκυραίο. Και στον Κούλη τα ίδια.

  2. Ο/Η κυβέρνηση ανθελλήνων σατανιστών-εκκλησία ιερόδουλου κουράδας λέει:

    Ρε κακομοιριασμένα μπατσόνια, γιατί δε συλλαμβάνετε και κανένα πάκι;;;; Αλλα εκεί σας το απαγορεύουν.
    Καλά σας έκανε αλλά έπρεπε και να φύγει. Γιατί τώρα η συντεχνία θα του φορτώσει και το φόνο του τσαουσέσκου.
    Το έχω πει οτι θα έρθει η μέρα που θα τα βάλουμε με τους εχθρούς της πατρίδας, λάθρο, smurfs, πωλητικούς.

    1. οι κομμουνιστές είναι με την αστυνομία και την κυβέρνηση…..χαχαχαχαχα

  3. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ , ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ , ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΤΕ,
    ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΜΑΤΕ , ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ , ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΜΟΝΟΝ , Η
    ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ , ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !!!

  4. Ενας μποξερ δεν φερνει την ανοιξη

  5. και αυτοι συχνα δε φορανε μασκες βλεπω οι μπατσοι

  6. Κανένας βολεμενος δεν θα αντιδράσει πάνω απ’ όλα τα λεφτακια

  7. Που ακούστηκε έξω στον καθαρό αέρα να φοράμε φιμωτρα; σκυλιά είμαστε; καλα κάνουν και αντιδρούν. Και είμαστε στην αρχή.

  8. Οι αστυνομικοί καλά θα κάνετε να αντιδράσετε και γιατί όχι ακόμα και να οργανώσετε υγιείς αντιδράσεις….χαχαχαχαχα! Ξύπνησα

  9. Αγαπητε αστυνομικε, με τη συμπεριφορα σου εχεις αναγκασει νοικοκυραιους οικογενειαρχες να σου συμπεριφερονται ετσι, ο στοχος ειναι οι νοικοκυραιοι, κι εσυ τους χτυπας λες και εισαι κατι διαφορετικό, ο μονος που μπορει να υποδειξει σε καποιον να φορεσει μασκα ειναι ο χειρουργος και ο ι λοιποι υγειονομικοι, ποσο μαλλον να κανεις συστασεις για μασκα, για κατι τοσο αρπα κολλα, στο οποιο οι νομοθετες ουτε καν εχουν προβλεψει εστω μια διακριση στην επιβολη του προστιμου, δηλαδη σε ολες τις περιπτωσεις ειναι το ιδιο. Ο ρολος σου καθε αλλο παρα αυτος ειναι. Καλυτερα να πιεις εναν καφε με τον συναδελφο σου να μην φαινεσαι ή τουλαχιστον κοψε βολτα σαν να μην υπαρχεις, θα σε διωξουνε απο το σωμα;

  10. τον σπάσανε στο ξύλο και αυτόν τον πραιτωριανό ρουφιάνο της μαφίας του Κούλη Χρυσού

  11. Κουλης: εχω προσλαβει μπατσους και δημοσιογραφους Οποτε σας εχω γραμενους στα…. μου

  12. Επειδή στη Χώρα του «Μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δίνετε» οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ εφιάλτες που τρέφονται αποκλειστικά με τις «Σάρκες και το αίμα» του Ελληνικού Λαού, (γνωστοί και σαν χαμαιλέοντες της κονόμας και της διαφθοράς) μαζί με ορισμένους χειροκροτητές ιθαγενείς που τώρα άλλαξαν στρατόπεδο προς όφελος του κ@λου και της καρέκλας τους και σήμερα όλα τα βρίσκουν τέλεια, ΑΣ ΔΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ που του έχουν επιβάλει (που δεν αντέχονται άλλο) και που οδηγούν κατ ευθεία ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ και την ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ κάνοντας έτσι και τον ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΑΓΡΙΑ….
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

  13. Είπαμε οι δημόσιοι ένστολοι και μη θα τρώνε παντού φάπες.Τό μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πατάνε το pin και στα παπάρια του ο Έλληνας ιδιωτικός υπάλληλος,μαγαζάτορας και ελεύθερος επαγγελματίας.Άσσο δύο τρία άσσο δύο τρία κροσέ πολλά και άπερκατ και δυνατά ευθεία.Βγάλτε τα πατριωτικά σχόλια και μην τα κρύβετε

  14. Ο αστυνομικός έχει πλέον χάσει τον ρόλο του…καθήκον του είναι η προστασία του πολίτη και όχι η λάθος προστασία του συστήματος… κρύβονται όλοι πίσω από μια εντολή που ούτε ξέρουν από ποιον την παίρνουν…για ποιον λόγο την παίρνουν… ενεργούν ανεγκεφαλα κάτω από διαταγές που μόνο κακό κάνουν πολλές φορές στο γενικό σύνολο των συνανθρώπων τους… και όλο αυτό το εγκληματικό λάθος για ένα κομμάτι ψωμί…

    1. Μια συμπλήρωση στην πρότασή σας : καθήκον του είναι η προστασία του λαθρομετανάστη, του ρομά, του λοάτκι, του κεερφα, της πάσης φύσεως δημοκρατικής μειοψηφίας, πάντως όχι (ακριβώς) του πολίτη, με την έννοια που μέχρι πριν λίγα χρόνια γνωρίζαμε.

  15. Να βάλει τη μάσκα του είπε, δεν του έκοψε πρόστιμο, τα νεύρα όλων μας είναι τεντωμένοα, έχασε το δίκιο του ο άνθρωπος, κι εγώ μαζί του είμαι αλλά και οι αστυνομικοί εντολές έχουν πάρει..

  16. Αν οι κωλομπατσοι κόψουν πρόστιμο στους εξαθλιωμένους Έλληνες τι κερδίζουν από τον Μητσοτάκη;
    1)bonus,
    2)αύξηση μισθού
    3) τα παπάρια του κούλη

  17. καλά τον έκανε. Έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι. Δεν είναι ζωή αυτή. Έπρεπε η Αστυνομικοί να αντιδράσουν στα μέτρα αυτά που θέλουν σε εμάς να επιβάλουν…. Η Αστυνομική έπρεπε να είναι μπροστά σε αυτη την Μεγάλη απατη. Το εμβόλιο δεν είναι υποχρεωτικό. ΑΛΛΑ !! Είναι υποχρεωτικό. Ξεσηκωθείτε πριν να είναι πολύ αργά.

  18. Όσοι είναι αντισυστημικοί τα έχουν γράψει άπειρες φορές ότι το πράγμα ξεφεύγει. Δεν γίνεται μέσα στα στούντιο των καναλιών να μην τηρείται κανένα μέτρο, να μην φοράνε μάσκες, να πίνουν να φιλιούνται και να γλεντοκοπάνε και να λένε στον άλλον που τον έχουν κλεισμένο μέσα σχεδόν 3 μήνες και τον έχουν καταστρέψει οικονομικά σωματικά και ψυχολογικά να φοράει μάσκα ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους χωρίς τον παραμικρό συνωστισμό.
    Προσωπική άποψη, συγνώμη νεοέλληνες αλλά Τσίπρα και Μητσοτάκηδες θέλατε, καλά να πάθετε.

  19. Μηπως πρεπει να στραφουνε ολοι οι λαοι με ομαδικες μηνύσεις εναντιον υπουργών κ πρωθυπουργών σε ολα τα κρατοι στα στερισει ελευθεριων…να το μελετησουν οι νομικοι ολων των κρατων κ να υπογραψουν ολοι όσοι ειναι κατα των εμβολιων κ την στεριση της προσωπικής ελευθεριας. Ευχατιστω.Μανος

  20. κακος που τον χτύπησε μα το εχουν παρα κανει με τα πρόστιμα

  21. Με έχουνε σταματήσει πολλές φορές και Διας και ομάδα Ζ και ήτανε εξαιρετικά ευγενικοί και στον πληθυντικό και μόνο τα καλύτερα έχω να πω.
    Μια φορά με έβγαλαν και όπλα 2 σε έναν έλεγχο όταν με σταμάτησαν με το αμάξι ένα βράδυ.
    Βασικά δεν ξέρω τι έχω αλλά και εκατό μέτρα να είναι μακριά και τους κοιτάξω θα με σταματήσουν δεν υπάρχει περίπτωση.
    Ίσως επειδή ήθελα να γίνω αστυνομικός μικρός και τους κοιτάζω με θαυμασμό και γουστάρω.

    1. Βαρεμενη μαζοχα εισαι τι δεν ξερεις τι εχεις

  22. Αστυνομικοί δεν υπάρχουν πια, μόνο μπάτσοι.

    1. Σωστος,ξυτλο μεχρι να ματωσουν ολα τα μπατσοσκυλα!

  23. τσο και λο σε καθε πραιτωριανο και αναρχικο!!

  24. Του την εκαμε τη δουγεια ο φαιακας. Τον εδαιμονισε γροθους………

  25. ΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΗΡΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΤΛ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣΚΕΣ

  26. Φαντάζομαι τον τρόπο που θα του το είπε…..για να φάει μετά τα μπουνιδια του……400 κιλά ψευτομαγγια όπως το 90%…..

    1. Ολοι τους είναι ευγενικοί ακόμη και αν ο πολίτης είναι αγενής.Αν παρεκτραπεί η κατάσταση , όπως εδώ θα μιλήσει και ανάλογα.Eχω ακούσει πώς μιλάνε

      1. Μιλάνε με ευγένεια κατανόηση Και μετριοπάθεια μόνο στους αναρχικούς άπλυτους αντιφα και λοιπούς τραμπούκος γιατί φοβούνται το ξύλο της αρκούδας που θα φάνε από αυτούς μιας και έχουν νομική ασυλία.
        Στους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες είναι αγενέστατοι & προκλητικοι

        1. Μάλλον εκεί που ζεις εσύ, σας έχουν για φτύσιμο

          1. εγω καθε μερα σχεδον ειμαι στο κεντρο της αθηνας και βλεπω οτι στους λαθροεισβολεις δεν λενε τιποτα ουτε για μασκα ουτε για πολλα ατομα μαζι και σε ρωταω γιατι αυτο το σκηνικο αρα κυνηγανε τους ελληνες γιατι δεν εχουν τα κοτσια να κανουν παρατηρησεις στα λαθρο πιθικια η τα φοβουνται και οσο καιρο ειχαν κλειστα τα μαγαζια .τα δικα τους τα ανοιγαν χωρις την παραμικρη ενοχληση γιατι αυτος ο διαχωρισμος?εκει δεν κολαει ο ιος τους? μονο οπου ειναι ελληνες παει αυτος ο ιος?

Comments are closed.