ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ : ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 22:30 ΑΠΟΨΕ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ. ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΛΕΡΩΜΕΝΟΣ, ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΕΝΟΙΚΟ ΜΕ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ. ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ

Κοινοποίηση:
FALIRO3

Eαν όσα μας μετέφερε αστυνομική πηγή, αληθεύουν τότε μιλάμε για ΕΛ.ΑΣ- ΣΥΡΙΖΑ-ΤΟΣΚΑΣ και υπουργείο Δημόσιας Τάξης για τα πανηγύρια.

Σύμφωνα με όσα μας αφηγήθηκαν άνθρωποι που παρακολούθησαν από κοντά τις έρευνες, ο ένας από τους ασύλληπτους Γεωργιανούς ληστές, μετά την αστυνομική επιχείρηση, δεν την κοπάνησε από τις ταράτσες και βγήκε στο δρόμο ντυμένος σαν αστυνομικός. Άλλα μας είπαν: Ότι μέχρι τις 22:30 το βράδυ της Δευτέρας, είχε λουφάξει σε ντουλάπα του σπιτιού που ληστεύθηκε και από το φόβο του…χέστηκε πάνω του.

Η δυσοσμία ήταν αποπνικτική. Κάποια στιγμή βγήκε στο διάδρομο. Ένοικος τον πήρε χαμπάρι από την μυρωδιά. Μόλις τον είδε ο ληστής τον απείλησε με το όπλο και έφυγε σαν κύριος και χεσμένος πάνω του, κυριολεκτικά.

Τα σχόλια δικά σας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ κου ΤΟΣΚΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΝΕΜΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΟΥ ΣΚΑΤΟΥ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΚΑΤΟ.

  2. Η αμήχανη στιγμή του ληστή, όταν ο ιδιοκτήτης λέει “μια στιγμή να ανοίξω τη ντουλάπα να δω αν έκλεψαν τίποτα”, και οι αστυνομικοί του λένε “μην αγγίζετε τίποτα κύριε, εδώ έχουμε έρευνα σε εξέλιξη”…..

  3. κριμα στη ντουλαπα, παει για πεταμα

  4. Ο ληστής επι 14 ώρες μέσα στη ντουλάπα χεζότανε, τανιόταν αλλά κρατιόταν. Όταν έφυγαν οι αστυνομικοί χαλάρωσε και του φύγανε. Πόσο πια να κρατηθεί; Πιθανότατα πορδόκλασε ταυτοχρόνως και έγινε αντιληπτός λόγω του κρότου.
    Μεγάλο το ρεζιλίκι για την ΕΛΑΣ.

  5. Ζητω η πολυπολιτισμικότητα!!!!!!!!!

  6. Για όλα φταίνε οι αλληλεγγυοι αυτά τα τσογλανια οι βρωμιαρηδες οι αξύριστοι.Να σας χαίρονται οι γονείς σας εάν δεν έχουν πάθει κανένα εγκεφαλικό

  7. Η αστυνομια μας να ναι καλα και το κρατος να διαλυθει αυτη ειναι η ασπιδα…

  8. ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΣΚΑ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΚΟΥΡΑΔΑΣ…. ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ….. ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΧΕΣΙΜΟ.

  9. Τοςες ληστείες γίνονται, τόσοι φόνοι, τόση τρομοκρατία και η κυβερνηση δεν βγάζει τσιμουδιά. Κατι δεν θα επρεπε να γινει, για να περιοριστεί το φαινόμενο;;; Την κυβερνηση γιατι την εχουμε;;; Δεν εχει καθήκον να προςτατευςει τους πολίτες;;; Γιατι αδιαφορούν και αντιθέτως βγάζουν απο τις φυλακές τους δολοφονους;;; Νομιζω ειναι απλό. Μας θελουν τρομοκρατημένους. Εναν τρομοκρατημένο ανθρωπο τον κανεις οτι θέλεις. Εξ αλλου δεν πρεπει να σκεφτόμαστε τα μνημόνια κλπ. Ειμαστε ολοι απασχολημένοι με το πως θα προστατεύσουμε την ζωή μας και τους αγαπημένους μας. Αυτη η κυβερνηση ειναι η χειρότερη των τελευταίων σαράντα χρονων. Και ολοι ξερουμε ποσο χαλια ηταν όλες οι προηγούμενες, οποτε φανταστείτε ποσο χαλια ειναι αυτη. Αν δεν ξεκουμπιστουν θα μας καταστρέψουν τα νεοταξικά σκουλίκια. Οχι οτι οι επόμενοι θα ειναι καλύτεροι βεβαια. Το σίγουρο λοιπον ειναι πως κατι πρεπει να κανουμε εμεις, μονοι μας. Μη περιμενουμε καμια κυβερνηση να μας σώσει. Οργανωθείτε λοιπον και οποιος μπαίνει μεσα στο σπιτι σας, στείλτε τον αδιάβαστο. Αν υπάρχει μεγαλη οργάνωση απο πίσω, κανένας δεν θα τολμήσει να καταδικάσει εναν ανθρωπο που απλως προστάτευσε την ζωή του και την οικογενεια του. Εκμεταλλεύονται το γεγονός πως ειμαστε σκόρπια παρέλαση. Οργανωθείτε εναντιον των λαθρο σκουπιδιών που μας κουβάλησαν και μας φόρτωσαν στον σβέρκο.

  10. αν δειτε χεσμενο Γεωργιανο μακρια απ το κωλοβακτηριδιο

  11. τι να σου κανουν και οι αστυνομικοι με το καθε κατακαθι που χει μαζευτει στη χωρα μας….να βγει ο στρατος και ν αρχισει να θεριζει,για να σφιξουν οι κωλοι..αυτο χρειαζεται…

  12. ΜΚΟ κεερφαδες: αλληλεγγύη στους μετανάστες, ανοιχτά σύνορα, γκρεμιστε τους φράχτες… Είναι πολλά τά λεφτά, Άρη.

Comments are closed.