ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ! Έφερε στην εκπομπή τον…..! Γκρέμισε το τηλεφωνικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
karatzaferis g

Κίνηση ματ στην εκπομπή!
Άνοιξε το μπαούλο του ο Γιώργος Καρατζαφέρης!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. θα μας κοπεί τα χέρι-χέρι, χέρι-χέρι αν ψηφίσουμε Καρατζαφέρηηηη…..καληνύχτα σε όλους τους Καρατζά-Φέρηδες,,,,,,,στα λαγούμια σας…ουστ

  2. Ο Καταφερτζής καλά θα κάνει να συνειδητοποιησει ούτε δε θα ξαναμπεί στην κοπροβουλή, ΠΟΤΕ!

  3. ……ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ…….

    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΕΛΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ……ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ…..ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ….ΕΙΠΕ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ…
    ΜΠΗΚΕ, ΕΙΔΕ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΤΥΣΕ…..ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΕ! ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ………ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ…..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…..ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ…..ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ…ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ……ΜΜΝΗΜΟΝΙΟ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΠΟΤΕ !!! ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ @ΡΧΙΔΙ@ ΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ…..ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΤΟΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ……..ΔΩΣΤΕ ΨΗΦΟ ΣΕ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΤΣΙΠΡΑ, ΚΟΥΛΗ (ΧΑΧΑΧΑΧΑ) ΦΩΦΗ ΚΑΙ ΣΩΡΡΑ (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)….Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ…..

  4. Προτιμώ να ψηφίσω τα κομμούνια πάρα αυτόν τον παπάρα.

  5. ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ Ο ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΠΟΝΤΙΚΟΜΟΥΡΑ ΤΗ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΙΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥΣ.

  6. ΣΤΕΦΑΝΑΚΟ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚΩΛΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ!!!!!!! ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΟΚ?

  7. Τι μας βαζετε αυτο το βιντεο τωρα?? Αμα ζουσε ο Πατακος τι αποψη θα ειχε νομιζετε τωρα για τον καρατζαφερ?? Μετα την μνημονιακη στηριξη?? Μην προσπαθειτε να τον ξανακανετε Εθνικοφρων πατριωτη. Ο απλος κοσμος τον στηριξε, αυτος τον πουλησε μπαινωντας δε μνημονιακη κυβερνηση και πλεον ο απλος κοσμος τον εχει διαγραψει πολιτικως. Με 0,8%-1,5% δεν μπορεις πλεον να το ξαναπαιξεις πατριωτης Γιωργη. Εσυ Στεφανε ακους?? Προσεχε που αβανταρεις και εσυ.

  8. Κρίμα την χαμένη ψήφο που σου έδωσα καποτε βαψομαλλιά!!!

    1. Εν τω μεταξύ από τότε μέχρι σήμερα ο τηλεπροεδρος δεν έχει ασπρισει ούτε σε μια τρίχα!

  9. Εεεεεεεεεεεε ΣΤΕΦΑΝΕ Μηπως πισω απο τηνπαραιτηση ΣΥΝΑΔΙΝΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΟΟΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡ. βλεπε οπως ΜΙΧΟΣ. ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

  10. Όταν πρωτο ακουσα τον Καρατζαφερης να λέει πως ο Σημιτης ειναι εθνικό κεφάλαιο, νόμισα πως δεν ακουσα καλα. Δυςτυχως ειχα ακούσει πολυ καλα. Αυτο λιγο πριν την κρίση. Μετα ήρθε η ψήφιση του μνημονίου και ο ερχομός του τραπεζίτη Παπαδήμου. Ο Καρατζαφερης έπαψε να υπάρχει για μένα ομως πολυ πιο πριν, για την ακρίβεια απο τοτε που είπε πως ο Σημιτης ειναι εθνικό κεφάλαιο. Αλλα βλεπετε τοτε υπήρχαν φήμες πως καποιοι απο το ΠΑΣΟΚ δεν θα ψήφιζαν το μνημόνιο και προφανώς πηρε εντολες να το στηρίξει εκείνος. Αν δεν περνούσε ρο πρωτο μνημόνιο, τα αλλα θα ηταν πολυ δύσκολο να τα περάσουν.

  11. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕΤΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ, ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΡΟΔΙΔΕΙ. ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ-ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΤΟΥ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ” ΠΛΑΤΗ” ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΛΑΣΠΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

  12. Δεν ψηφίζουμε δοκιμασμένους και αποτυχημένους πολιτικούς.

  13. ΕΓΩ ΕΖΗΣΑ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΣΕ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΤΕ , ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΖΕΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ , ΖΕΙ ΣΑΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ .ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ . ΟΙ ΤΟΤΕ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ .ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΗΞΕ ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΣ .

  14. Ο ΓΙΩΡΓΑΡΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΜΠΑΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΜΑΖΙ

  15. ΒΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΚΑΡΑΤΖΑΠΑΙΡΝΕΙ ΔΕ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΟΙ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ ΔΕ ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΟΦΣΟΡ ΚΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ. ΠΕΘΑΝΑΝ ΠΑΜΠΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΘΑΡΟ. ΕΣΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ. ΠΑΨΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΑΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ (ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΣΟΦΩΤΑΤΟ ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΠΑΤΤΑΚΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΣΟΥ! ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΠΡΕΦΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!

  16. ΒΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΚΑΡΑΤΖΑΠΑΙΡΝΕΙ ΔΕ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ! ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΟΦΣΟΡ ΕΤΑΙΡΙΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ… ΠΕΘΑΝΑΝ ΠΑΜΠΤΩΧΟΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΨΗΛΑ. ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΕΧΕΙΣ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΑΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ (ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΝ ΣΟΦΩΤΑΤΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΠΑΤΤΑΚΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΣΟΥ… ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΠΡΕΦΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!

    1. Πές τα μεγάλε! Συμφωνώ απόλυτα! Το παίζει πατριώτης για να μπει στη Βουλή με τις ψήφους των κορόϊδων και να εισπράττει το μπαγιόκο! Αυτός ο κωλο-τούμπας, που ψήφισε το πρώτο μνημόνιο! Πάρ’ το χαμπάρι μούλε, ΔΕΝ θα σε ψηφίσουμε, και ΟΥΤΕ θα μπείς στη Βουλή, τελειωμένο πολιτικό ανδρείκελο…

  17. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΨΗΦΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΜΕΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.ΠΑΕΙ ΚΑΗΚΕ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ 0,5 ΑΝΤΕ 0,8 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ…

Comments are closed.