Στέφανος Χίος στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ 5” : Σαμαρά τα έμαθες τα χαμπέρια;;; 64 έδρες παίρνεις!

Κοινοποίηση:
makv-xios

“Σαμαρά τα έμαθες τα χαμπέρια; 64 έδρες παίρνεις! Αν δεν το έμαθες βάλε το Μουρούτη να ανοίξει το “Makeleio.gr”. Ακούς Καλαματιανέ; Μαιμού Καλαματιανός είσαι…” τόνισε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Χίος στην πρώτη εκπομπή του “ΜΑΚΕΛΕΙΟ5” (ΜΑΚV)

Διαβάστε επίσης:

ΣΤΙΣ 9,5 ΜΟΝΑΔΕΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΑΝΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ρε Στέφανε όλα καλά.. Το site γιατί το έχεις γεμίσει με πορνομηνύματα.. Τί σκατά ρε γαμώτο.. Τα πέρνετε για να εκφυλίσεται την κοινωνία όλοι..Ακόμα και εσύ???

    1. Οι διαφημήσεις βγαίνουν ανάλογα με το ιστορικό του καθενός. Π.χ. κάποιος που βλέπει συνέχεια ποδοσφαιρικά του βγάζει διαφημήσεις για μπάλα…

  2. Εγω Χιο κρατησα αυτο που ειπες στον ενδιαμεσο,πως αν γουσταρεις μπορεις να πας και στην πολιτικη και εαν καταλαβα καλα,σε εναν καινουργιο συνδιασμο κομματος 9 ατομων κτλ.Χιο κρατα και μια πισινη,με τα ατομα γυρω σου τουλαχιστων εαν επιχειρησης κατι τετοιο ευχομαι να διαλεξεις και να πας στην μερια με αληθινους πατριωτες και εθνικιστες και οχι σαν καποιους πατριοτισκους τυπου βοριδη,κολοτουμοας κτλ.και πανω απο να εισαι δικαιος.στις πολιτικες σου διαμαχες.Και ενα να ξερεις οτι το δικαιο παντα μαμαει….

  3. ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΙΔΗΡΟΚΕΦΑΛΟΣ!!!ΚΑΛΕΣ,ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!

Comments are closed.