Πιπιλή για Κασιδιάρη: “Που πάει ο μαιμού Κούρος, ο ανεπάγγελτος, άνεργος κακομοίρης στη φυλακή; Τραγωδία!”

Κοινοποίηση:
kasidiaris-pipili1405085866

Δείτε πως σχολίασε την προφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη, η Φωτεινή Πιπιλή. «Είχε πει με τον ευγενικό τρόπο, ότι κάτσε κάτω πάλι πιωμένη είσαι, άρα δεν θα έπρεπε να είμαι ντίρλα από τη χαρά μου;», συλλογίστηκε…

 Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό  η βουλευτής της ΝΔ εξέφρασε την απορία

«Αυτό το παλικάρι, αυτός ο μαϊμού κούρος, το κακόμοιρο το παλικάρι με μηδέν πόθεν έσχες τα τελευταία 4 χρόνια, που έμενε το κακόμοιρο, το ανεπάγγελτο, το άνεργο με τη μαμά του και το μπαμπά του, που ήθελε και γυμναστήρια, πως θα είναι στον Κορυδαλλό, δεν είναι μια τραγωδία»;

Όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα η κυρία Πιπιλή τόνισε πως «η κοινή λογική θα πρέπει να κυριαρχεί και στην τρόικα και πρέπει να την επιβάλλει αυτή την κοινή λογική η κυβέρνηση. Εγώ επιμένω ότι δεν έπρεπε καμία δικαστική απόφαση να αναλαμβάνει να δώσει αναδρομικά σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες του λεγόμενου στενού δημόσιου τομέα, αλλά θα έπρεπε να δοθεί η ευκαιρία στην κυβέρνηση, χωρίς αυτές τις άδικες αποφάσεις για το σύνολο της κοινωνίας, να απαλλάξει σταδιακά και να μειώσει την αστική υπερφορολόγηση».

«Πρέπει να κόψουμε όλοι μαζί το λαιμό μας να πεισθεί η τρόικα, η οποία έχει αποτύχει σε πάρα πολλά πράγματα, ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν σταματήσει η υπερφορολόγηση των Ελλήνων πολιτών», πρόσθεσε.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

80 Σχόλια

  1. Βιτσιόζα! θέλεις τα πο…σκάμπιλα σου έ! κα…σα! Δεν…!!! όμως σχοινοκαθαριστήρα θα τον κάνουμε?

  2. akoy vlakoydh,h pipilh einai ena poylhmeno tomari kai as paei na pipilisei kanena mpimpero gemato me tsipoyro tyrnavoy,ki oso gia ti xydi to fasistiko valto sthn patoyra soy kai molis skoykseis tha soy eyxhtho perastika!

  3. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΩ ΕΑΝ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ
    ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ .

  4. αυτη και η συμορια τηϛ ψηφισαν τα μνημονια και κατεστρεψαν τα ονειρα εκατομυριων ελληνων!εσυ ΠΑΤΡΙΣ που αλλαζειϛ χιλια ονοματα εδω μεσα,γιατι την υποστηριζειϛ;για να μαϛ παϛ κοντρα;η μηπωϛ παϛ με το συστημα και εισαι συστημικοϛ!

  5. ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ Η ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΤΙ ΜΙΛΑΕΙ?

    ΠΟΣΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ, ΠΟΣΕΣ ΜΠΟΥΚΑΛΕΣ ΟΥΖΑ ΣΑΒΟΥΡΑ, ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟΨΗ ΓΕΝΙΚΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ?
    ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

    ΟΥΣΤ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ 10 ΧΛΜ ΜΑΚΡΥΑ!!!

  6. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΠΙΠΙΛΗ , ΑΝ ΚΑΠΟΙ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΙΔΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ

  7. ΞΟΦΛΗΜΕΝΗ ΤΣΑΤΣΟΓΡΙΑ,ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ.
    ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

  8. Η ΤΡΑΓΟΠΡΟΒΙΑ ΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΡΟΥΦΗΞΕ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΤΗΣ . ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΓ@ΜΗΤΗ ΦΤΑΝΕΙ (ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ,ΑΥΤΟΙ ΠΗΔΟΥΝ ΚΑΙ ΘΥΛΗΚΙΑ ΚΟΜΠΡΑ,ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΣΑΝ ΛΟΥΚΟΥΜΙ)

  9. JO 12/07/2014 at 1:41 am Reply
    Είσαι και πολύ μαλάκας. Για να προστατευθώ από κάτι μαλάκες ή βολεμένους σαν και σένα, θέλω ο “αντιπρόσωπος μου” στην βουλή να έχει τα αρχίδια να με υποστηρίξει. Επί τέλους βρήκα ένα μαλάκα που ψηφίζει τον Γκαβό. Jo? όπως λέμε Τζέφρυ? ή μαλακοπίθηκος? ή το παιντί της μαμάς Μάργκαρετ?

    1. ΑΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕ , ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ,ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ …

  10. ΝΑ ΦΩΒΑΣΤΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΠΛΟΥΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΕΛΗ ΜΟΥ ΕΣΧΡΩΛΟΓΙΑ

  11. Το πράσινο οινόπνευμα θα σου κάνει και πράσινα μάτια. Πιες το μωρή, θα είσαι σαν την σαύρα. Δοσίλογη, δημοσιογράφισκε σε έδιωξαν από όλα τα κανάλια…….

  12. Για λύπηση είναι η γυναίκα. Ψυχικά και σωματικά άρρωστη. Το ότι το βλέπει σαν τιμωρία και χαίρεται η κυράτσα που ο Κασιδιάρης μπαίνει φυλακή επειδή την είχε πει πιωμένη δείχνει και την άποψη που έχει για το σωφρονιστικό σύστημα και τη δημοκρατία γενικότερα.

  13. Απο μια αγαμητη κρασοκανατα τι περιμενεις ν ακουσεις; Αλλα δεν φταιει συτη, φταινε οι μαλακες που την ψηφιζουν αυτη και το κομμα τς.

  14. Κάποιος να πληροφορήσει αυτό το τρανσέξουαλ πως ένα μεγάλο ποσοστό των σημερινών νέων μένει με τους γονείς του κι έχει μηδενικό εισόδημα, οπότε ας μην κοροϊδεύει με αυτόν τον τρόπο γιατί δεν κοροϊδεύει μόνο τον Κασιδιάρη αλλά πολύ κόσμο…

  15. Από έναν μέθυσο τι περιμένεις? λογική? Ποιός την έχασε για να την βρει αυτή? Ας σκεφτεί το παρελθόν της με την περιβόητη ΕΥΠ. Το γαλάζιο οινόπνευμα είναι για να ανάβουμε το καμινέτο και όχι να το πίνουν οι άνθρωποι.

  16. ενώ ο τουρκογλου ο ηρωας σου ;;και ο άλλος ο μονόφθαλμος στραβος ,ο αρχηγος σου ….εχεις να πεις καλα λογια γρια γκιοσα ….που στο διαολο φανερώθηκες από μπονους εδρες ,,επινοηση της σαπιοκρατιας ΝΔΣΟΚ …ανεξάρτητα από τις ιδεες του είναι σαν αυτους που πληρωνει πολλα πολλα για ένα βραδυ η κάθε γρια …. μανουλι που λετε οι γριες …και όχι μαΪμου κουρος

  17. ΟΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΙΠΕΣ….

  18. ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΜΗΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ.ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΚΟ

  19. ΑΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΜΗΤΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΤΣΙ ΦΩΤΟ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΗ.

  20. Η ανεπαρκεια του Λιακου εκανε τη φλομπα μορτισα, μουαχαχαχαααααχ

  21. Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ..ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ Κ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΣΑΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΛΟΓΡΙΑΣ…ΑΝ ΚΥΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΑ ΤΗΣ…ΠΑΛΙΟΠΟΡΝΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ..

  22. ΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ !!!

  23. ΄Εχετε δίκιο κα Πιπιλή! Η αλήθεια είναι πως αυτός ο Κασιδιάρης σας χάλασε τη σούπα. Τι ωραία που περνούσατε με τα αριστερά και δεξιά συντρόφια! Λέγατε τις παπαρίτσες σας, πίνατε τα ουισκάκια σας, καπνίζατε τα πουράκια σας κτλ. ΄Ερχεται κάποιος “ημίτρελος” και ομολογεί πως η βουλευτική αποζημίωση είναι μεγάλη σε σχέση με τα χρήματα που παίρνει ο ΄Ελληνας πολίτης, δείχνοντάς μας μάλιστα το εκκαθαριστικό του, ενώ ακούγαμε και εσάς την ίδια να μας λέτε πως τα χρήματα του βουλευτή είναι πολύ λίγα και έχετε οικονομικές δυσχέριες.

  24. Λοιπόν ΧΙΟ, άσε τις μαλακίες και ΒΓΕΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ. Τα αστεία τελείωσαν.

    Για να κάνεις την εκπομπή εννοώ, και μετά βλέπουμε..

    Όλα αυτά τα σκουπίδια ήρθε η ώρα να πληρώσουνε..

    ————————————————————
    «Πρέπει να κόψουμε όλοι μαζί το λαιμό μας να πεισθεί η τρόικα, η οποία έχει αποτύχει σε πάρα πολλά πράγματα, ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν σταματήσει η υπερφορολόγηση των Ελλήνων πολιτών», πρόσθεσε.
    ———————————————————-

    Ωραία ανέκδοτα λέει η κάθε πουσ#όγρια, που μέχρι τώρα κόβουν μόνο ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ τον λαιμό, ακολουθώντας τις εντολές των ξένων τοκογλύφων… Καιρός να κόψουμε τον ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ, και να δεις πόσο γρήγορα θα “πεισθεί η τρόικα”….

    ΧΙΟ άσε τις φλωριές και κάνε το μεγάλο βήμα, ΒΓΕΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ και ξεκίνα από εκεί τις εκπομπές, και ο λαός θα ακολουθήσει…

  25. Tα εδωλια παραμενουν ιδια οι ……………. κατηγορουμενοι αλλαζουν ………καταλαβες , εαν βεβαια εισαι ξεμεθυστη ?

  26. ΜΙΛΗΣΕ Η ΜΠΕΚΡΟΥ ΚΑΙ ΑΜΟΛΗΣΕ ΠΟΡΔΕΣ…..ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ……

  27. Εχω βαθια πιστη οτι ακομα και οι βολεψακηδες νουδημοκρατες ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΟΥΝ την ΚΟΛΩΓΡΙΑ που δεν κανει τιποτα αλλο παρα να υπογραφει μνημονια και να χορευει στα Dancing with the STARS.
    Μονο διανοητικα καθυστεργημενοι μπορουν πλεον να την ψιφησουν….

  28. ΤΟΛΜΑΣ ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΦΟΡΜΟΛΙΑΣΜΕΝΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΟΜΟΥΝΑ ΠΡΟΔΡΟΤΡΑ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΩΣ ΧΗΜΙΚΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ….ΕΣΥ ΜΙΑ ΑΠΛΥΤΗ ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΝΑΝΕ ΑΛΚΟΤΕΣΤ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΣΕ ΕΚΟΒΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ…ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΡΕΧΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΤΟΞΙΝΟΣΗΣ…ΠΑΛΙΟΜΠΕΚΡΟΥ ΤΡΑΒΑ ΚΑΝΑ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΠΑΛΙΤΡΑΒΕΛΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΟΡΕΣΤΗ ΜΑΚΡΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ…ΚΛΕΒΕΙΣ ΜΩΡΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ 10.000 ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΡΑΨΕ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ …Ο ΗΛΙΑΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ …ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΚΛΕΒΕΙΣ ΡΕ ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΑ….ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ….ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΚΛΕΦΤΟΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΣ…ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΕΝΑ ΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΡΟΔΟΤΑΡΑΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΑΞΑΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ

  29. τραγικοι μα…ες νουδουληδες πιπιληδες

  30. ΜΙΛΗΣΕ Η ΠΙΠΙΛΗ Η ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

  31. Η τραγωδία δεν είναι αυτό το πράμα η τραγωδία είναι ότι το 85% του Ελληνόφωνου λαού της Ελλάδος σκέφτεται σαν την/τον πιπιλή.

  32. Για να ψηφίζουν αυτό το πράμα οι ψηφοφόροι του θα πρέπει να είναι τρισχειρότεροι του!!!!!!!!!!!

  33. Θα’ρθει και λεφτεριά κα Πιπιλή , μόνο που τότε θα σας επιβληθεί ποτοαπαγόρευση και καρότο. Το μαστίγιο αποκλείεται γιατί μπορεί να σας αρέσει λόγω του μαζοχισμού σας για τον οποίο διακρίνεστε.

  34. Δυστυχώς γιά τήν ευλογημένη ΠΑΤΡΙΔΑ μας,υπάρχουν καί ο σαμαράς,ο βενιζέλος η πιπιλή,ο λοβέρδος καί όλα αυτά τά λαμόγια,πού έχουν καί τό θράσος νά έχουν άποψη επί παντός επιστητού.Ω ΕΛΛΑΣ ΗΡΩΩΝ ΧΩΡΑ ,ΤΙ ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ.Σκοτεινή καί όχι φωτεινή,δυστυχώς τά ΚΤΕΟ είναι μόνο γιά τά αυτοκίνητα,είσαι μόνο γιά απόσυρση σώματος,δέν λέω πνεύματος ,δι’οτι η εγκεφαλική εγκατάστασις σου,είναι ελλειπής(κοινώς ακατοίκητο).ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΕ.

  35. οσο μιλαει αυτη η σκροφα μου ερχετε να ξερασω.να ξεραθει το χερι που την ψηφισε και την εστηλε στην βουλη,να ξεραθει επιγοντως.

  36. ΜΙΛΑΕΙ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΣ…ΛΑ ΠΙΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΨΗΦΗΖΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΩΝΙΑ, ΣΥΝΕΒΑΛΛΕ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ 8500 ΕΥΡΩ ΣΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΗΣ. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΡΩΚΑΜΜΑΤΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΝΥΧΤΟΚΑΜΜΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΨΗΦΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡ…ΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ, ΘΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

  37. Πάλι μεθυσμένη είσαι; Μιλάει ο κόσμος μιλάει και … η Πιπιλή. Που όταν ήταν στον δήμο Αθηναίων πήγαινε από την L..g Ch…p στο Κολωνάκι και αγόραζε τσάντες και ζήταγε να της κόψουν την απόδειξη στον Δήμο. Σίγουρα δε θα πήγαινε μόνο εκεί, θα πήγαινε και στα ακόμα πιο ακριβά μαγαζιά. Δυστυχώς, όμως, μόνο για από το συγκεκριμένο κατάστημα έχω πληροφορίες. Οπως και μπορώ να βεβαιώσω ότι την έχω δει στο καφενείο της Βουλής να μην μπορεί να περπατήσει από το μεθύσι…

  38. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ;;;ΘΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ Α’ ΑΘΗΝΩΝ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΥΡΩΔΑΤΑ.

  39. ποιοϛ ειναι ο ανεπαγγελτοϛ μωρη σουργελο!γεωπονικη σχολη εχει τελειωση!ολοι οι νεοι εχουν σπουδασει πηραν τα πτυχια τουϛ και δεν βρισκουν δουλεια πανω στο αντικειμενο που σπουδασαν, και εισαι εσυ υπευθυνη και η συμορια σου και ολο μιλατε για αναπτυξη,και αναπτυξη δεν φαινετε!με την ανεργια και τον πληθωρισμο που εχετε εκτιναξει στα υψη πωϛ θα ερθει αναπτυξη!και τουϛ λετε και ανεπαγγελτουϛ σουργελα !Υποτιματε την νοημοσυνη του ελληνικου λαου!σουργελα ε σουργελα!!!

  40. ΜΩΡΗ ΚΟΛΟΓΡΙΑ ΕΣΥ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΔΟΥΛΙΚΟ? ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΨΩΦΗΜΙ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΟΛΟΓΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΛΕΦΤΡΑ.ΠΙΠΙΛΟ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ,ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΞΕΜΑΘΑ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΟΛΟΓΡΙΑ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΤΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ Η ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΣΟΥ .ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΕΝΑΝ ΝΕΑΡΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΑΛΛΑ (ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ) ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟΝ ΛΙΑΚΟ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΟΥΜΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  41. Ψόφα μωρή. ΦΕΡΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ.

  42. Αυτὀ το δημοσιογραφικό τσουλί, η έκπτωτη π…η, το τσιράκι των κυκλωμάτων και της υποφαινόμενης δημοκρατίας με ποια μούτρα τολμά και να μιλήσει;Αν είχα τη μούρη της για κώλο μου θα ντρεπόμουνα να χέσω….με το συμπάθειο

  43. Πιπιλή, πρέπει κυριολεκτικά να κόψετε τον λαιμό σας όλοι, στη πιο άθλια κυβέρνηση που γνώρισε η Ελλάδα, χειρότερη και από τους Παπανδρέου, για να σωθεί η Ελλάδα.

  44. Ο ανεπάγγελτος;;;;;; τι λες μωρή μπεκρομιμίκα, που είστε κόμμα κηφήνων κατ’ επάγγελμα. Άντε μάζεψε τα ανεπάγγελτα κωλόπαιδα που έχετε ψωνίσει στο μαγαζάκι σου.
    Αντε μωρή ψείρα που χόρτασες και βγήκες στο γιακά και πουλας και πνεύμα.

    Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΦΥΛΑΚΗ!
    Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ ΑΠ’ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΣΥ ΚΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΟΥ !

  45. Ψηφιστε ζωα Ελληνες την καθε μπεκρου γεροντομπεμπεκα για να λεει τις κοτσανες της οποτε της αυτωσει και να ψηφιζει μνημονια για μας ενω αυτη εισπρατει 8.000 ευρω εις υγειαν των κοροιδων.

  46. η γρια το εχει καψει απο τις βαφες
    στις φλεβες της δεν κυλαει αιμα το χρωματολογιο της βιβεχρωμ εχει

  47. Παρατηρω οτι ολοι χρησιμοποιειτε θηλυκο αρθρο και επιθετα με θηλυκη καταληξη οταν αναφερεστε στην Πιπιλη.Δεν ξερω αν αυτο ειναι σωστο.
    Θελω να πω οτι εγω (και φανταζομαι και οι περισσοτεροι) εχω καποια χαρακτηριστικα στο μυαλο μου για το τι ειναι γυναικα.
    Απο τα ανατομικα μεχρι την χροια της φωνης κλπ.
    Ε λοιπον αυτο το ον που λεγεται Πιπιλη δεν πληρει κανενα απο αυτα.
    Αυτο το τερας που ηταν τετοιο απο τα νιατα του δεν μοιαζει να ανηκει στο γυναικειο φυλο.Εχει μια μαπα που δεν μου θυμιζει γυναικα.Και μια χροια φωνης που επισης δεν εχει καμμια σχεση με γυναικα
    Φερνει πιο πολυ στο αντρικο φυλο αλλα αυτο το αποκρουστικο και σιχαμενο ον ουε κι εκει ανηκει.Τι να ειναι;

    1. Είναι ένα τέρας, μία λάμια. Κατευθείαν από τους ελληνικούς μύθους, ή από την Αποκάλυψη.

  48. …κόψε εσυ πρώτα το σαπιολαιμό σου μωρή ξεφτιλισμένη μπεκρού…άει στο δια@λο…ανθελληνικό μπεκρο-τσοκαρο

  49. ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΓΡΑ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΗΣ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΤΟΤΕ ΜΙΛΑ.ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΟ…ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ..ΡΙΟ

  50. ΠΡΙΝ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΤΑ ΕΙΠΕ ή ΜΕΤΑ;;;;;;;;;;;;
    ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!!!

  51. ΓΛΕΝΤΑ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙΣΑΒΟΥΡΟΓΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΠΟΜΠΕΣ ΣΤΑ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ. ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΣΑΒΟΥΡΑ!!!!!!!

  52. «Πρέπει να κόψουμε όλοι μαζί το λαιμό μας να πεισθεί η τρόικα…»
    Άντε λοιπόν μπεκρού…κάνε πράξη και το μοναδικό χρήσιμο πράγμα που θα έχεις κάνει στην άθλια ζωή σου…

  53. ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΜΩΡΗ ΣΚΑΤΟΓΡΙΑ????? ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΤΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΥ ΣΕ ΚΑΝΑ ΟΥΖΕΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΠΑΝΑΣ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ . ΟΥΣΤ ΣΑΒΟΥΡΑ!!!!!!

  54. ”Πρέπει να κόψουμε όλοι μαζί το λαιμό μας…”ας μεινουμε σε αυτο που ειπε η πιπιλη και να παρακαλεσουμε να γινει πραγματικοτητα γι αυτή και την κουστωδία που κυβερνάει την χώρα μπας και σωθούμε…
    Όσο για καποιους άπλυτους που γραφουνε εδώ μεσα και βγάζουνε χολή:ρε απλυτοι οταν φυλακίζουνε δικούς σας λέτε οτι φταινε οι δικαστικοι και η αστυνομία.Τώρα αυτοι ειναι καλοί;;;Άνθρωποι διώκονται για τις ιδέες τους και εσάς σας αρέσει φτάνοντας στο σημείο να στηρίζετε την κυβέρνηση της τρόικα.Ουτε μια διαδήλωση κατα της τρόικα και της κυβέρνησης.Για την χρυση αυγή όμως σκιζετε τα ημάτιά σας.Μιλάμε για πολύ προοδευτικά μυαλά και μεγάλους αγωνιστές…

  55. ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΑΓ…Η ,ΠΑΛΙΟΑΛΚΟΟΛΑ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΑ ΣΟΥ……….ΠΑΛΙΟΠΑΤ…ΥΡΑ

  56. Αντι να μεγαλωνει εγγονια αυτη ο παλιογρια ασχολειται με το εγγονη της και ξερνα την γεροντικη της χολη. Τσιτωμενη, προσπαθει να δειξει οτι ειναι πουλακιδα. Μια μαδημενη γεροκοτα ειναι που δεν εχει πιστεψει το γηρας της. Αντι το βαρος των γηρατιων της να της εχουν προσθεσει μυαλο και σοφια, μπεμπεκιζει η παλιογρια.
    Πηγαινε αναψε κανα καντηλι να σωσεις την ψυχη σου και ασε τις γεροντοεξυπναδες.

  57. κακό ψόφο σκύλα….αργό και επώδυνο ψόφο να έχεις, εσύ και όλο σου το σόι, να σβηστεί η ρίζα σου….σ’αγαπώ, καριόλα!

  58. χαχαχαχα, οι ναζιστοκαφροι κανουν μαγκιτισσες τις πιπιληδες

  59. ΑΝΤΕ Γ…Υ ΜΩΡΗ ΚΑ…ΛΑ. ΓΑ…ΝΗ ΚΑΡΑΠΟ…ΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑ…Ο ΣΕ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΩ…ΙΣ ΜΩΡΗ Ψ…Α. ΠΑΛΙΟΑΡ…Ω.

Comments are closed.