ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – “ΦΩΤΙΑ”: “O Παπαδάκης με ΑΠΕΙΛΕΙ μέσα από την εκπομπή του ότι θα μου κάνει μήνυση και θα με βρει από την Δίωξη Ηλεκτρονικού γιατί του έκανα κριτική μέσα από ένα σχόλιο!” (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
papadakis

“Ήθελα να σας ενημερώσω για μια παράλογη συμπεριφορά του κυρίου Παπαδακη. Έκανα απλώς μια κριτική και με απειλούσε διαρκώς από την εκπομπή του και από μηνύματα ότι θα μου κάνει μήνυση και ότι θα με βρει από την δίωξη ηλεκτρονικού γι αυτό το σχόλιο μόνο!”

papad1papad2

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Στείλε του ιμειλ ότι θα σου ΚΛΑΣΕΙ τα αρχιδια

  2. Πόσες φορές τον έχω βρίσει δεν θυμάμαι. Αλλά μιλάμε για βρισιές όχι αστεία. Η κοπέλα δεν έχει γράψει τίποτε το ποινικά κολάσιμο, αντιθέτως, η ανάρτησή της μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί σε ποινική δίωξη του γεροξεκούτη, αν νιώσει λίγη επαγγελματική ασφάλεια η Μπάγια.

  3. Εγώ από την άλλη θα το ρίξω στο χιουμοριστικό.Θυμήθηκα την υπέροχη ατάκα του
    αείμνηστου Ντίνου Ηλιόπουλου στον αείμνηστο Λάμπρο Κωνσταντάρα.
    “Τι έγινε με τη μικρούλα γερομπισμπίκη την κατάφερες” στην ταινία ο γεροντοκόρος
    και τον άλλο αείμνηστο Διονύση Παπαγιαννόπουλο με την άλλη υπέροχη ατάκα
    “χούφτωστην – χούφτωστην” στην ταινία Κάτι κουρασμένα παλληκάρια.

    https://www.youtube.com/watch?v=yj24-i1aaI8
    https://www.youtube.com/watch?v=5pgvnMf-LdM

  4. Σκέφτομαι πόσες βρισιές και πόση λάσπη και οχετό συκοφαντιών εκτόξευσε μονομερώς ο δημοσιογραφίσκος αυτός αλλά και επέτρεψε το ίδιο να κάνουν και πολλοί άλλοι καλεσμένοι του, σε βάρος του Κασσιδιάρη και συνολικά κατά της Χρυσής Αυγής μέσα από την εκπομπή του (μετά το επεισόδιο με την Κανέλλη) χωρίς να δώσει κανένα δικαίωμα στον αντίλογο και παραβιάζοντας και το τελευταίο ίχνος δημοσιογραφικής δεοντολογίας που του απέμεινε, ώστε κυριολεκτικά ανατριχιάζω με το μέγεθος της υποκρισίας του υποκριτίκαρου αυτού εσχατόγερου, σε σχέση με αυτά που είπε για τον τηλεθεατή (που τον έκρινε επώνυμα και πολύ σωστά).
    Οσο για την γλάστρα της εκπομπής του που τον υπερασπίστηκε και μάλιστα επικαλέστηκε δήθεν και τον Θεό (“για όνομα του Θεού, είπατε κ. Παπαδάκη ποτέ σεξιστικά υπονοούμενα για μένα; Το χιούμορ που κάνετε δεν το καταλαβαίνουν;”), θέλω να πω ότι γι’ αυτό θεριεύουν τέτοιες προπετείς συμπεριφορές εις βάρος των γυναικών σαν του πορνόγερου, γιατί τέτοιες νεαρές κοπέλες έχουν αποδεχτεί για τρία ψωρόφραγκα που τους δίνουν να παίζουν τον γελοίο ρόλο της ωραίας αλλά σιωπηλής γλάστρας στα πρωϊνάδικα χαμηλού επιπέδου, τύπου Παπαδάκη (και όχι μόνον). Γιατί έτσι έχουν “μάθει” μερικές να αντιμετωπίζουν τα όποια αφεντικά τους, σαν αμίλητες “γλαστρούλες”, που μπορεί κανείς να τις προσβάλλει έμμεσα πλην σαφώς με σεξιστικά αστεία κατά των γυναικών, των ξανθιών, με ανόητους σεξιστικούς υπαινιγμούς και με κάθε παρόμοια γενετήσια χυδαιότητα καφενειακού επιπέδου….
    Και αυτό το…… ονομάζουν “δημόσιο λόγο” και “υπεύθυνη τηλεοπτική δημοσιογραφία”. Αλλά βέβαια ο κάθε “τηλεοπτικός μαθουσάλας” Παπαδάκης ίσταται υπεράνω ποινών από το ΕΣΡ ή την ΕΣΗΕΑ, θεωρούμενος πλέον σαν “ιερό ανέγγιχτο τέρας”, μαζί με κάτι πρετεντέρηδες, τζίμες, αφτιάδες και λοιπούς τέτοιους (άλλωστε μόνο τον Χίο ξέρουν να τιμωρούν τα άπλυτα σταλινοφασισταριά της ΕΣΗΕΑ)…..

  5. Παπαδακη,δεν πας να παιξεις με τα εγγονια σου,και να πιεις και κανενα χαμομηλι.Αντε να δουλεψει και κανενα νεο παιδι.Απσυρση τωρα.

  6. Εκεί που γυρνούσε στις γυναικείες τουαλέτες και έβλεπε την “Τάτη” (ας πει και το δικό του χαϊδευτικό)

  7. Προσεξατε κατι. Τοσες κυβερνησεις αλλαξαν να μην αναφερω ονοματα,αλλα αυτοι εκει,παπαδακης,χασαποπουλος,αφτιας και οσοι λεμε πως φυγαν γυρισαν στα στουντιο σαν βουλευτες και υπουργοι. Ημαρτον. Αυτα μονο σε αφρικανικη χωρα γινονται. Και εννοω αυτη που αποκολιθηκε και προσπαθει να κοντεψει ευρωπη,σαν τον προσφυγα κολημποντας.

  8. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ -ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ-ΟΙΚΚΟΝΟΜΕΑ;ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙΠΟΤΑ; ΠΟΣΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΠΙΑ; ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ. ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ INTRENET (ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ) ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ. ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    1. To πρόβλημα είναι υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν ακόμα τηλεόραση!

  9. Δείτε το έτσι αν δεν γινόταν αυτό δεν θα είχε την ευκαιρία η κοπέλα δίπλα στον Παπαδάκη να μιλήσει στην εκπομπή όσο δεν είχε μιλήσει 1 μήνα.

    Η ξανθιά που είχε τι έγινε ρε παιδιά μιλούσε πολύ και την σουταρε;
    χαχαχαχα

  10. ΠΑΠΑΔΑΚΗς ΧΜΦ ΣΙΣΤΗΜΙΚΟς ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΠΑΙΔΙ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΗς ΜΑΣΟΝΙΑς

  11. Ο Παπαδάκης το κάνει συνέχεια αυτό με τις απειλές.
    Ο τηλεθεατής έχει δίκιο.
    Τώρα βάβαια έχει συμμορφωθεί λίγο.
    Παλαιότερα η κάμερα έδειχνε κάτω από το τραπέζι τα μπούτια της μικρής η οποία αμήχανη προσπαθούσε να κρυφτεί !
    Ηξερε καλά πως αν κάνει διαφορετικά θα έχει την τύχη της άλλης που ήταν πριν στην εκπομπή και την έφαγε το σκοτάδι !

  12. Ο Παπαδάκης είχε πει ότι είτε το θέλουμε είτε όχι θα έχει εκπομπή για άλλα 20 χρόνια. Αυτή είναι η κατάσταση στην Ελλάδα. Γεροντοκρατία.

  13. ΑΥΤΟΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ.
    ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΤΟΜΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΕ ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
    ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΥΤΣΟ

  14. Πλακα μας κανεις οτι δεν τον εβριζες το γελοιε και ολα τα αλλα που γραφεις τι ειναι; ετσι εμαθες να φερεσαι.Ασχολησου με τα δικα σου θεματα

  15. τον παπαδακη αν θελεις να τον κανεις εξω φρενων να βγαζει αφρους
    πες του οτι ο αυτιας ειναι καλυτερος απο αυτον!
    οποτε βλεπω εσενα, με κουραζεις!
    ΤΟΝ ΠΕΘΑΝΕΣ!

  16. η φυση σε λιγο χρονο θα κανει την δουλεια της…ο πιο δικαιος δικαστης ειναι ο χρονος…..δεν επρεπε να ασχοληθεις καν με εναν γερο ηλικιακα και πνευματικα…..ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΥΧΕΣΕ ΚΑΛΑ ΚΟΛΥΒΑ…..ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ….ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ…..Η ΓΕΝΝΙΑ ΤΟΥΣ ΞΟΦΛΗΣΕ!!!….ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ…….ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ….ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ….ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ….

  17. Λέει οτι κάνει ενημέρωση ο γέρος.
    1.Αντικειμενική Ενημέρωση είναι να προβάλεις ειδήσεις που σου καπνίζουν;
    2.Λες οτι να έρθει εκει να στα πει. Πόσοι άλλοι ρε γέρο έχουν έρθει όχι μόνο εκει αλλά θα σε βλέπουν και έξω και θα σε φτύνουν; Τους άφησες να σου δείξουν πόσο σε εκτιμούν; Όχι. Διότι η Δημοκρατία σου είναι να ακούς τον εαυτούλη σου και τα αφεντικά σου.

    *Πρόσεχε την μασέλα το βράδυ μην πέσει και την πατήσεις αλλιώς πάρε μπαστούνι (αν δεν έχεις).

  18. Δυστυχώς κυριέ μου η κυρία μου έχει δίκιο και καλά θα σου κάνει.

    Και σε σένα και σε όλους όσους καθόσαστε και βλέπετε παρουσιαστές όπως ο Παπαδάκης,ο Καμπουράκης,ο Οικονομέας,ο Αυτιάς και όλους αυτούς που κάθε
    μέρα σας ξεπλένουν τα μυαλά και δεν μπορείτε να σκεφτείτε και να πράξετε λογικά.

    Και για να κλείσω στην σημερινή Ελλάδα το δίκιο είναι με το μέρος του
    ισχυρού και όχι αυτού που έχει δίκιο.

    1. Δυστυχώς η τελευταία σου πρόταση περιγράφει ΑΚΡΙΒΩΣ την κατάσταση στην σημερινή Ελλάδα…

Comments are closed.