“Κάθε άνθρωπος, έχει τις αντοχές του. Κάθε άνθρωπος αντιλαμβάνεται πότε πρέπει να σταματήσει. Και εγώ νομίζω ότι έφτασα στο τέλος. Τα παρατάω”(βίντεο)

Κοινοποίηση:
stefanos-xios3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

141 Σχόλια

  1. Χρόνια πολλά στον Στέφανο Χίο για την ονομαστική του εορτή !!! Να είναι καλά αυτός και η Οικογένειά του !!! Τον ευχαριστούμε επίσης για όλα αυτά τα χρόνια που προσπάθησε μέσω των εκπομπών του να μας αφυπνίσει εμάς τους Έλληνες για την προδοσία και την απάτη των κυβερνήσεων που πέρασαν μέχρι τώρα. Ελπίζουμε βέβαια να μην τα παρατήσει όπως λέει και να συνεχίσει ακόμη πιο δυνατός να κάνει αυτή την υπεροχη αλλά συναμα σκληρή δημοσιογραφική δουλειά για την αποκαλυψη της προδοσίας, της απάτης και της βρωμιάς της εκαστοτε μνημονιακης κυβέρνησης.

  2. ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΧΕΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΤΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΕΓΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛ

  3. Αν κάποιος ενημέρωνε τον αείμνηστο Σωκράτη Γκιόλια ότι επρόκειτο να τον δολοφονήσουν, να είσαι σίγουρος ότι θα πείσμωνε και θα έγραφε και το άρθρο της επόμενης ημέρας…
    Είναι η διαφορά μεταξύ Ηγετών και μεσολαβητών.
    Από τη μία ανακουφίζομαι, γιατί πολλές φορές αναρωτήθηκα πώς δεν σε είχαν ρημάξει ακόμα (οικονομικά, ψυχικά, σωματικά). Από την άλλη, είναι βέβαιο πώς όσο καλό έκανες άλλο τόσο κακό κάνεις με την αποχώρησή σου.
    Και μια μικρή αναφορά στην ΧΑ, η οποία όφειλε να σε στηρίξει έστω και κάτω από το τραπέζι. Της προσέφερες πολλά και δεν σου προσέφερε τίποτα. Αποδεικνύει δυστυχώς το πόσο μικρή και ασήμαντη είναι μπροστά στις περιστάσεις.
    Καλά να περνάς, φίλε.

  4. Για αυτο μας τρώγανε … Ούστ ειμαι εδω απο τότε που το άνοιξες το μαγαζί …. Αλλα αποδεικτηκες μεγάλη λουλού…

  5. Να κανονισουμε 1000 ατομα που γραφουν εδω να παμε για καφε με τον Στεφανο ή αν θελετε να κοψουμε τη βασιλοπιτα και απο εκει και περα αποφασιζουμε σε ποιον θα πεσει το φλουρι απο κοινου.

  6. Γεια σου Στέφανε και Χρόνια Πολλά σε σένα και σε όλους του Έλληνες.

    Αδερφέ μου Στέφανε τα διαβάζεις τα σχόλια?
    Πραγματικά,θα σου ζητούσα να αφιερώσεις 10 λεπτά και να τα διαβάσεις όλα μαζί.Θα διαπιστώσεις πολύ απλά ότι ο κόσμος σε αγαπάει ειλικρινά.Έχεις μαζέψει γύρω σου μια μεγάλη και καθαρή μερίδα του πολύπαθου Έθνους μας.Μέσα σε αυτή είμαι και εγώ.Όλοι εμείς αποτελούμε μια καθαρή δύναμη.Ελπίζω όταν έρθει εκείνη η ώρα να την χρησιμοποιήσεις όπως πρέπει.
    Είσαι τίμιος και λαοπρόβλητος.Ο κόσμος που έρχεται δίπλα σου,έρχεται αυθόρμητα.Αυτό είναι πολύ ξεχωριστό στις μέρες μας Στέφανε.Σκέψου να έβγαινε ένας Πρευεντέρης ή ένας Χατζηνικολάου να πει ότι φεύγει.Θα έτρωγε ροχάλες και βρισιές.Εσύ όμως έγινες δέκτης μια ξεχωριστής λατρείας από τον κόσμο που σε αγκάλιασε και σε ακολούθησε.
    Είμαστε όλοι εμείς που σου ζητάμε να συνεχίσεις.

    Ελπίζω να κάνεις το σωστό και να σκεφτείς πρώτα την οικογένειά σου.

    Να είσαι πάντα καλά.

  7. Ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται.
    Τολμώ να πω πώς δεν έχεις το δικαίωμα να παρατήσεις το λειτούργημα Στέφανε. Η πληροφόρηση έχει ανάγκη από δυνατές φωνές έστω και αν γίνονται κάποιες φορές δυνατότερες απ’ όσο πρέπει.

    Ο κουρασμένος ξεκουράζεται για λίγο και πάλι επανέρχεται με «γεμάτες τις μπαταρίες του». Το απαιτεί αυτό το κοινό συμφέρον.

    Καλή ξεκούραση λοιπόν και πάλι κοντά στο κοινό σου. Στο λέει αυτό ένας που δεν παρακολουθεί πάντα τις εκπομπές σου, όμως συναδελφικά με πονάει να βλέπω κάποιον να «δραπετεύει» λόγω… κούρασης.

  8. Μην αφησεις κανεναν αριστερο να κανει μπαχαλο αυτη τη χωρα,πρεπει να συνεχισεις τη δουλεια που κανεις,μην τους κανεις το χατηρι να τα παρατησεις γιατι οσοι αντιστεκονται μενουν στην ιστορια,τα παρασιτα της κοινωνιας κι ολη αυτη η σαπιλα που εχει δημιουργηθει απο τους αθλιους πολιτικους θα συντριβει,η νεα ταξη πραγματων δε θα περασει!!!!

  9. Στέφανε βγες και πες τόπο και χρόνο για τα σκουλίκια που σε κυνηγάνε δικαστικοί, πρακτόρια οτι κι αν είναι και δεν θα χρειαστούν μετά ούτε εκπομπές..

  10. Στεφανε
    Αφου οι λογοι είναι οικονομικοι, βαλε τα κειμενα της εφημερίδας σε συνδρομητικο site, να αγοράσουμε ετησια συνδρομη οι Ελληνες του εξωτερικου για υποστηριξη

  11. λοιπον.. αποφασισαμε οι ακροατες και αναγνωστες οτι στο τελος θα φας ξυλο κακομοιρη μου..κανονισε την πορεια σου…σε θελουμε ολοζωντανο καθε βραδυ να κανεις εκπομπες…σ αγαπαει ο κοσμος στεφανε και πιστευω οτι δεν θα εγκαταλιψεις…ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ..

  12. από ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ , φεύγει επειδή θά πάει στήν μενεγάκη σάν γλάστρα της , γιά νά μάς ενημερώνει γιά τίς βραδυνές εξόδους τών επωνύμων celebrites …πού πήγαν γιά ποτό – γιά τσίπουρα – τί χρώμα εσώρουχα φόραγαν – τί χρώμα εβαψαν τά μαλιά τους κλπ

  13. ΟΧΙ ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΣΕ ΤΟΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙO ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ , ΣΥΧΑΘΗΚΑΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΑΠΙΩΝ ΜΜΕξαπατησης , ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΧΙΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΗΞΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !

  14. ΟΧΙ ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΣΕ ΤΟΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙO ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ , ΣΥΧΑΘΗΚΑΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΑΠΙΩΝ ΜΜΕξαπατησης , ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΧΙΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΗΞΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !

  15. Σε μια χώρα που συνεχώς βουλιάζει στην άβυσσο ο κάθε πατριώτης βλέπει ότι χάνει την ώρα του προσπαθώντας να σώσει ότι έχει απομείνει. Στο τέλος τα παρατάει και είναι λογικό, γιατί βλέπει ότι ο αγώνας του πάει χαμένος. Το πουλημένο στους Εβραίους μπουρδελοκρατος συνεχίζει να βουλιάζει, γράφοντας τον Ελληνικό στα παλιά του τα τεφτέρια. Αν δεν διώξουμε τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ κυβερνώντες και μη με τις κλωτσιές, τότε κανένας Χίος δεν θα μπορεί πλέον να σώσει αυτό τον έρμαιο τόπο. ΠΑΝΤΕΡΜΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΚΟΥΠΙ ΤΡΑΒΑΣ!!!

  16. Καλά κρασιά, θα κάνει κι αλλες εκπομπές όπως ειπε, θα του στέλνουν μηνύματα και θα του λένε Στέφανε μείνε και θα μείνει..

  17. Όταν βλέπεις την παρακμή να υπερκαλύπτει ΤΑ ΠΑΝΤΑ και το τελευταίο ίχνος αξιοπρέπειας της ελληνικής κοινωνίας να καταρρίπτεται αποδεχόμενη μες στην κακομοιριά και την δειλία της την νομιμοποίηση του μεγαλύτερου άνομηματος από παρουσίας κόσμου αυτό της ασερνοκοιτιας,τότε έχεις δίκιο να κανεις εμετό και να προσπαθείς να κρύψεις το πρόσωπο σου αλλά κ των δικών σου ανθρώπων απτην απόλυτη κατάντια κ τον ξεπεσμό της Ελλάδας.Αν σου χει μείνει λίγο μυαλό ,τσιπα κ αξιοπρέπεια τότε εύκολα καταλαβαίνεις ότι η π….να η Βουλή είναι έρμαιο των κιναιδων γερουσιαστών έξ. Αμερικής αλλά κ της ελίτ της ΝΤΠ ,και πλέον καμία ανθρώπινη δύναμη ΔΕΝ είναι ικανή να την τους συγκρατήσει, στην πορεία προς τον πάτο της της ανθρώπινης υπόστασης και αξιοπρέπειας.
    Ακόμα και μεγάλοι διδάσκαλοι αλλά και άγιοι αναφέρουν σε γραφόμενα τους ότι ο ίδιος ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ πριν κατέλθει έξ ουρανών πριν τη μετενσάρκωση του σε άνθρωπο ,έδωσε εντολή σε άγγελο του να αφανίσει από προσώπου γης ΟΛΟΥΣ τους αρσενοκοιτες-κίναιδους διότι δεν μπορούσε να συνυπάρξει η θεϊκή μορφή του με την απόλυτη κατάντια και μέγιστη προσβολή του ανθρώπινου γένους.Το ξαναλέω ….να αφανίσει ΟΛΟΥΣ τους αρσενοκοιτες ,όχι τους μοιχους-μοιχαλιδες ,ούτε τις πορνες ούτε τους κλέφτες,παρά μόνο τους ομοφυλοφιλους,διότι θεώρησε ο Κύριος ότι τέτοιο μέγιστο αμάρτημα δεν διδει τη δυνατοτητα μετανοησης.
    Αντιθέτως πολλές πορνες μετανοήσαν όταν γνώρισαν τον Χριστό,πολλοί κλέφτες επισης …..οι κίναιδοι όμως ΠΟΤΕ μαΠΟΤΕ δεν μετανοούν αληθινά!!!

  18. στεφανε καλα χρηστουγενα και με υγεια το νεο ετος,, εαν με το καλο γινουν προορες εκλογες μπες υποψηφιος με ενα πατριωτικο κομμα,, θα σε στιριξουμαι οσο μπορουμαι,, οταν με το καλο ξεκουραστεις και εχεις ηρεμιση τοτε κανε εκπομπες αλλα οχι καθε βραδυ κανε 1 -2 την εβδομαδα ποιο καλα λιγες και καλες ,, χερετιζματα αλεξανδρος απο ενα μικρο χρωριο της θεσσαλονικης

  19. Στέφανε καλησπέρα και Χρόνια Πολλά με υγεία σε σένα και στην οικογένεια σου.

    Πιστεύω ότι έκανες λάθος με την κυκλοφορία της εφημερίδας σε καθημερινή βάση, η καλύτερη λύση για να αποφορτιστείς και να γεμίσεις μπαταρίες είναι να γυρίσεις την εφημερίδα σε ΠΣΚ που λέγαμε και στον Στρατό, δλδ Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή ή μόνο Σ/Κ. Έτσι και θα αποφορτιστείς και θα έχεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου αλλά και την οικογένεια σου και θα γεμίσεις και δυνάμεις για την συνέχεια.

    Αλλά Στέφανε είσαι πολλές φορές και αρκετά επιθετικός.. και σου βγαίνει αυτό σε νεύρα που δεν υπάρχει λόγος να φορτώνεσαι εσύ προσωπικά τις αμαρτίες ενός σάπιου και διεφθαρμένου συστήματος εξουσίας. Μην τα παίρνεις τόσο εύκολα στο κρανίο και μην τσαντίζεσαι με κανέναν, δεν το αξίζουν και πολύ περισσότερο δεν το αξίζει η υγεία σου να επιβαρυνθεί για 10 κοπρόσκυλα και άλλους 100 μαλάκες.

    Ηρέμησε σε πρώτη φάση και σε μια δεύτερη φάση κάτσε να μιλήσεις με την οικογένεια σου, να δεις τι θέλει από σένα. Νομίζω λύση θα βρεις, είσαι πολύ δυνατός αλλά Στέφανε τα προβλήματα αυτού του τόπου μην τα παίρνεις πάνω σου! Ότι είναι να γίνει, θα γίνει.

    Καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα σου εύχομαι, υγεία σε σένα προσωπικά αλλά και στην οικογένεια σου και όλα θα πάνε καλά. Την οικογένεια σου να προσέχεις ΠΡΩΤΑ.. και άσε όλους τους υπόλοιπους να πάνε γαμηθούν.

    Φιλικά

    Γιάννης.Κ.

  20. δεν εχεις αδικο που λυγισες στεφανε, σε καταλαβαινω, αυτη η χωρα δεν σωζεται παρα μονο με σχεδον θεικη παρεμβαση, ομως αν το σκεφτεις πιο ψυχραιμα σε μερικες μερες, θα δεις οτι δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα ειδικα αν τα δεις απο λιγη αποσταση…απλα μην χαλιεσαι για τους σαπιους, αστους, ο θεος εχει σχεδιο γι αυτους.

  21. Στέφανε σε παρακολουθώ χρόνια γιατί αγαπώ την αλήθεια και την πατρίδα μου όπως εσύ.Καταλαβαίνω τι έχεις περάσει αλλά και την απογοήτευσή όταν βλέπεις τα πρόβατα να περιμένουν 2 ώρες να ψηφίσουν τους αλήτες που μας κατέστρεψαν. Έχω την αίσθηση ότι δεν θα είσαι ευχαριστημένος αν μείνεις μακριά και παρακολουθείς το δράμα της πατρίδος και των πραγματικών ΕΛΛΗΝΩΝ χωρίς να προσπαθείς να το ανατρέψεις.Εγώ προσωπικά θα ήθελα όταν ξεκουραστείς και ανασυνταχτείς να σκεφτείς το γεγονός να συμετέχεις σε ένα πατριωτικό κόμμα και δεν σου κρύβω με επικεφαλής εσένα και τον Κασιδιάρη γιατί και οι δύο είστε μαχητικοί,πατριώτες και αληθινοί. Και οι δύο έχετε τα προσόντα να βγεί κάτι καλό.Και να είσαι σίγουρος ότι στις επόμενες εκλογές θα είστε μέσα στη βουλή.Με φιλικούς χαιρετισμούς χρόνια πολλά καλά χριστούγεννα σε εσένα στην οικογένειά σου και στους απανταχού ΕΛΛΗΝΕΣ πατριώτες.

  22. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΙΟ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΩΡΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ?

  23. Στεφανε κάτσε ξεκουρασου χαλάρωσε και δήλωσε υποψηφιότητα για βουλευτής σε οποίο κόμμα γουσταρεις εσύ ξέρω ότι δε λερώνεσαι και ότι θα το καθαρίσεις ο αγώνας που κανείς είναι μεγάλος σου αξίζουν 8000 ευρώ το μήνα και παραπάνω είσαι επιλεγμένος απ τον θεό, σύμπαν δίκαιο πες το όπως θες είσαι αυτοδημιούργητος και πρέπει να καθαρίσεις αυτό το βρωμερό τόπο ξέρεις ότι βρωμιά υπάρχει και που υπάρχει…είμαστε παρά πολλοί σαν εσένα είσαι δάσκαλος μας το σχολείο πέρασε, ποίο σχολειό κρυφοσχολειό.. είμαστε πολλοί είμαστε μαζί σου ξεκινά το είναι κοντά οι επόμενες εκλογές..

  24. Ευχαριστούμε πολύ Στέφανε για τον αγώνα που έδωσες για την πατρίδα για εμάς. Τώρα σε θέλουμε στην βουλή.

  25. Κάνε εκείνο που νομίζεις καλύτερο για σένα και την οικογένειά σου χωρίς δεύτερη σκέψη..αν πρέπει να αποχωρήσεις για οικονομία δυνάμεων κάνε το.Θα μπορούσες ίσως μία φορά την εβδομάδα ή γιατί όχι και συχνότερα (από τη διάθεσή σου εξαρτάται) να γράφεις ένα κείμενο εδώ στο makeleio.gr που να θίγει θέματα επικαιρότητας ή κάτι σαν χρονογράφημα για να μην κοπεί η επαφή μας.Σου αφιερώνω το:Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια του Ανδρεάτου και εύχομαι να είσαι καλά σε ότι αποφασίσεις.Καλή αντάμωση.

  26. Στέφανε…σκέψου την πατρίδα σου…σκέψου το λαό σου!

  27. Η μοναδική πατριωτική σβήνει και οι Χ.Α.ίτες το βιολί τους. Ετοιμαστείτε να ξαναπάτε στο 0,2, που ξέρετε, μπορεί και να σας κράζει ένας ΠΡΩΗΝ ψηφοφόρος που να μη θέλει πλέον σχέση με τέτοιους κάφρους σαν και σας.

    1. και ποιος θα ανεβει ρε μεγαλε αν η χα παει στο 0,2? το ποταμι? ο λεβεντης? το κκε? ο τσιπρας που κανει οργια στη χωρα? η πεθαμενη νδ και το πασοκ? μας δουλευεις?

  28. Χίε αδελφε

    σκέψου και κάνε οτι πει η συνείδηση σου, εσύ ξέρεις καλύτερα απ΄ όλους άλλωστε. Μπορείς να βγαίνεις μία ή δύο φορές την εβδομάδα, αντιλαμβάνεται κανείς την προσπάθεια κάθε βράδυ.

    Ακολουθείς την πατρίδα και το ξέρουν όλοι.

    Όσοι ζωντανοί!

  29. ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΟ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΗΘΙΝΑ!ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΙΜΑΙ 29 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ!ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ!ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΣΤΩ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΛΕΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ!

  30. Κάποτε ένας αυτοκράτορας όταν έφτασε με τον στρατό του στο εχθρικό έδαφος διέταξε να κάψουν όλα τα καράβια με τα οποία έφτασαν. Μιλώντας στους στρατιώτες του είπε: ”όπως βλέπετε δεν υπάρχει καμία ελπίδα υποχώρησης. Ή πολεμάμε και νικάμε ή χανόμαστε”. Τελικά ο στρατός του θριάμβευσε στη μάχη.

  31. Ειναι αναμενομενο οτι κουραστηκες αφου πατησες πολλες φορες σε δυο βαρκες μη αποδεχομενος πως καλως ή κακως μονη πραγματικη δυναμη Ελληνικη ειναι η Χ.Α. Ενω πολεμησες τον προδοτη Σαμαρα εδωσες αβαντα σε εναν αλλο προδοτη και ψαχνεις να βρεις λυση σε κατι Κωνσταντοπουλου και Λαφαζανηδες και τετοια που ειναι το ιδιο ανθελληνες με τον Τσιπρα. Οτι κανανε σε εσενα σε δεκαπλασιο βαθμο το εχουν κανει και στην Χ.Α. ολοι μαζι ακομα και αυτοι που λογιζεις για πατριωτες. Ονομαζεις τους αριστερους τρομοκρατες ανταρτες πολεις, οι οποιοι δεν εχουν κανει καμια εντεξουσιαστικη επιθεση, παρα μονον ανθελληνικες επιδρομες και επιθεσεις.

  32. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΒΑΣΤΙΛΛΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΛΕΛΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ WIKILEAKS ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ Β.ΣΟΦΙΑΣ

  33. δεν τον απειλησε κανεις ρε, εχει χρεωκοπησει απο τις μηνυσεις και τις αγωγες που του καναν αυτοι που τους βριζει

  34. ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ…ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ? ΤΑ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΟΝ “ΑΡΙΣΤΕΡΟ” ΤΣΙΠΡΑ ? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 17Ν Η ΤΗΝ ΣΕΧΤΑ ? ΑΥΤΟΥΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ (Μ)ΑΜΗΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

  35. όλοι έχουμε έναν “στέφανο χίο” μέσα μας,αρκεί να το πιστέψουμε.μας άνοιξε τον δρόμο,ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα,μην περιμένουμε πάντα απο άλλους

  36. Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ ! την ειπες τη μαλακια σου .μιλας για την χρυση αυγη που αντεχει και ο στεφανος δεν αντεχει .συγκρινεις ενα κομμα με ενα ατομο που παλευει μονο του χωρις συμπαρασταση απ οτι φαινεται .

    και στο κατω κατω η χα εχει αποτυχει . αν εισασταν μαγκες θα ειχατε μπει στη βουλη και θα τα κανατε μπουρδελο αλλα ειστε κι εσεις μου φαινεται σαν τους υπολοιπους. μονο ο κασιδιαρης φωναζει .

    λοιπον στεφανε νομιζω πως μπορεις να προσφερεις εστω και κρυφα απο αλλο ποστο σ αυτο το μπουρδελο που λεγεται ελλαδισταν .

    εσυ ξερεις . καλες γιορτες .λιγοι φορανε παντελονια σαν εσενα .
    ετσι που καταντησαν την ελλαδα οι φουστηδες που λες και συ.

    1. τα αποσιωπιτικά που έβαλα,μάλλον δεν τα πήρες πρέφα,εάν απάντας στο μύνημα μου.και ξύπνα απο τον ύπνο σου όσον αφορά την ΧΑ και τα ρέστα.

  37. φίλε και αδερφέ στέφανε ήσουν είσαι και θα είσαι ένας απο εμάς τους γνήσιους Ελληνες,ότι και να αποφασίσεις,έσυ ξέρεις καλύτερα απο τον καθένα μας.οσοι ξέρουμε απο τηλεόραση-πολιτική,ξέρουμε τι πάει να πεί ψυχολογικός πόλεμος και χτυπήματα κάτω απο την μέση.πάντως άνοιξες δρόμο και ενέπνευσες και αυτό είναι αρκέτο.

  38. Κρίμα ρε συ Στέφανε. Να μην τους κάνεις τη χάρη και φύγεις. Εσυ είσαι η τελευταία ελπίδα του Έθνους μας. Η μόνη ελπίδα. Μόνο εσύ ξυπνούσες τον αποβλακωμένο απ’τα ΜΜΕ μέσο Έλληνα.

  39. TA PROBATA ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ που Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ τους ΣΦΟΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ Κ Θ ΑΝΑΣΑΝΕΙ

  40. Kυριε Χιο,
    Λυπαμαι για την αποφαση που εχετε παρει. Κανετε ενα λειτουργημα που παντα, οταν κανεις το κανει χωρις να σκεφτεται τις επιπτωσεις, γνησια και αληθινα και διχως να εξυπηρετει συμφεροντα, εχει τιμημα μεγαλο. Κατανοω και τις πιεσεις και την κουραση σε ολα τα επιπεδα, αλλα δεν τα παραταει ενας πραγματικος πατριωτης στα δυσκολα. Θελω να πιστευω οτι δεν εισαστε ακομα ενας που ενεδωσε με καποιο ανταλλαγμα προκειμενου να κραταει το στομα του κλειστο. Οπως καταλαβαινετε, ολα παιρνανε απο το μυαλο μας σημερα. Σαν Ελληνας Χριστιανος Ορθοδοξος, να παρετε δυναμη και να τραβηξετε μπροστα, να συνεχισετε τον αγωνα αυτον που εχει και πολλους που πορευονται μαζι σας. Το να λυγιζει κανεις ειναι ανθρωπινο, ομως βρισκει δυναμεις εκει που ο σκοπος ειναι ιερος..

  41. Για να αντέξεις την πίεση πρέπει να έχεις ψυχή και κουράγια ατελείωτα.Ίσως γι’αυτό δεν κατάλαβες ποτέ τους χρυσαυγίτες και τον πόλεμο που δέχονται.Ας είναι στην Ελλάδα είναι πλέον συναντάς αρκετούς ριψάσπιδες

  42. Σημερα στην εκπομπη σου σε θελουμε μετανιωμενο κ να πεις πως θα μεινεις εδω ακομη πιο δυνατος – εχεις ολο τοκοσμο μη φοβασαι

  43. Στέφανε, τώρα ήρθε η ώρα να συγκεντρώσεις τις σκέψεις σου και να βρεις ένα πόστο όπου να προσφέρεις περισσότερα στη χώρα σου.

  44. Στέφανε, ετσι εύκολα ρίχνεις το τυφέκιο και παρατάς την μάχη, ετσι έκαναν οι προγονοί μας; Γνωστός και αναμενόμενος ο πόλεμος που δέχεσαι αλλά μην πεις ότι δεν το περίμενες. Σφίξε τα δόντια και σήκωσε το τυφέκιο και προχώρα.

    ΥΓ Ανεξάρτητα με το αν τα παρατήσεις, μην ασχοληθείς με την πολιτική, θα χάσεις ότι κέρδισες.

  45. Στέφανε, είναι η τελευταία φορά που προσπαθώ να το στείλω, το να το κόβει κανά καλός συνεργάτης σου που προστατεύει την εκκλησία, δεν θα είναι η πρώτη φορά, μακάρι να το διάβασες εσύ κ ας το κόβεις, κ ας διαφωνείς σε όλα, φτάνει να το διαβάσεις…

    Σε παρακολουθώ αρκετά χρονιά, σε εκείνο που διαφωνώ μαζί σου είναι στο εκκλησία, θρησκεία, προφητείες = στημένα σχέδια… Για να μην αναρωτιέσαι, είμαι Έλληνας κ προσπαθώ να είμαι Αληθινός κ να ερευνώ την Αλήθεια, κ πιστεύω εκεί οπού ξεκίνησε η ιστορία της Γαίας, σε εκείνους που δίδαξαν εκτός από γράμματα, τον τρόπο ζωής, την πραγματική Ελευθερία, κ τον σεβασμό σε ότι ζωντανό κ στο περιβάλλον…

    Δεν πάει να πει επειδή πιστεύω αλλιώς, θα πρέπει να σε χλευάζω η να σε βρίζω… Αυτό που με κάνει να σε παρακολουθώ τόσο καιρό είναι ότι είσαι Αληθινός (εκεί που σου βγαίνει τσαντίζεσαι, δεν παριστάνεις την παρθένα)… Το ότι κάποιοι συνεργάτες σου πήδηξαν απ΄ το καράβι, δεν μου κάνει έκπληξη, κάποιοι από αυτούς ήταν καλοί (ψεύτικοι), οι καλοί όταν θυμώνουν στην κάνουν από πίσω κ όταν δούνε τα σκούρα το ρίχνουν στο ψέμα κ την κάνουν, είναι ύπουλοι, υποκριτές κ πισώπλατη, το μόνο που προσέχουν είναι να φαίνονται πάντα καλοί κ να γλείφουν ανώτερους… Με κάλους μασκοφόρους δεν πρόκριτε να πάμε μπροστά οι Έλληνες ενωμένοι σε τίποτα, λειτουργούν σαν παράσιτα της Ελευθερίας, κ είναι τόσοι πολλοί που το πιθανότερο απ’ όλα είναι ότι είμαστε καταδικασμένοι κ εξαετίας τους, οδεύουμε προς την εξαφάνιση της Ελληνικής Ιστορίας, δυστυχώς…

    Από ότι φαίνεται, έχεις πάρει την απόφαση να σταματήσεις, έκανες πολλά, έδειξες πολλά, κ ο Νεοέλληνας ακόμα κοιμάται… Να σαι καλά, κ περνάς όσο καλά μπορείς με την οικογένεια σου… Το τελευταίο που θα σου πω είναι ότι πιστεύω κατά βάθος είχες Ελληνικά στοιχεία κ όχι χριστιανικά, είσαι Αληθινός κ ερευνάς την Αλήθεια…. Αν θες άφησε της αποδείξεις κ της ψευδό-αποδείξεις που παραπλανούν, κ κοίτα μέσα σου για να δεις περισσότερα στο τι συμβαίνει από πίσω…

  46. Ο/Η Ου περί χρημάτων τον αγώνα ποιούμεθα, αλλά περί αρετής λέει:

    ΓΟΝΑΤΙΣΕΣ;;;;;;;

    ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΣ;;;;;

    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΠΛΗΓΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΕΔΩ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!!
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!

    Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;;; ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ;;;…

    H ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΧΡΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ.

    ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΟΠΩς ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ, Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ!!!

    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΣΣΟΜΟΥΝΑ (ΛΙΓΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ) ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΝΤΠ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ!!!

    Η ΩΡΑ ΖΥΓΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.

    ΠΡΑΞΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!!!

    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    «».

  47. Στέφανε ήρωα καλα θα κανεις να ξεκουραστείς θα σαι παντα μεσα στην καρδια και την ψυχη μας ..
    Κανεις δεν θα σε φτασει εισαι ΠΟΙΟΤΗΤΑ εισαι ΑΛΗΘΕΙΑ εισαι ΥΓΡΟ ΠΥΡ που καίει ανώμαλους και δοσυλογους φουληδες..μακαρι να μην έφευγες αλλα δεν ειναι ετσι απλό εσυ ξερεις παντα κατι παραπανω αν ειναι να σαι καλυτερα και να χεις την υγεια σου και την ηρεμία σου να πας και να ειναι η ΠΑΝΑΓΙΑ μαζι σου ..
    Θα μας λείπεις αυτο θα ναι αναντικατάστατο κενό ..
    Έκανες μεγαλο έργο και τα αποτελέσματα του δεν φάνηκαν ακομα ολα θα φανούν κ στην πορεια ..
    Έριξες σπόρους που δεν εχουν ανθήσει φιλε ..
    ΧΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
    Σε αγαπάμε

  48. Στέφανε. όλοι οι σάπιοι μαζί, δεν είναι ούτε μια τρίχα από τα αρχ/δια σου. Είσαι ΦΥΛΑΚΑΣ.

  49. ΣΤΕΦΑΝΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΟ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΕ ΠΡΟΤΑΓΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ,ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΝΟΧΩΝ,ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΩ ΠΟΥ,ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ.ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ.

  50. Κύριε Στέφανε παρακολουθώ τις εκπομπές την επόμενη ημέρα διότι εργάζομαι νυχτερινή βάρδια σε χώρο εστίασης.Μόλις είδα όλη τη χτεσινή εκπομπή.

    Με κάνατε να συγκινηθώ αφάνταστα.Προσεύχομαι για εσάς να πάνε όλα όπως τα επιθυμείτε.
    Να είστε πάντα καλά και εσείς και η οικογένειά σας.
    Καλλά Χριστούγεννα σε όλους και ευτυχισμένο το νέο έτος.

  51. Η Όψη με Βία μετρά την Γη και όχι με Βιά.Γι αυτό μην βιάζεσαι Στεφανε .Καλα Χριστουγεννά !

  52. Φυγε φιλε Χιο και θα ειναι το καλυτερο που θα κανεις . ολοι εμεις που σε ακουμε και σε διαβαζουμε ειμαστε ανθρωπακια μεσα στην κουβερτα μας και απλα νομιζουμε οτι θα μας φερεις την Ανοιξη..Αλλα μευθυαριο που θα τρεχεις στα δικαστηρια εμεις θα πινουμε φραπε. Και να σου πω κατι χωρις να σε θειξω , επειδη εισε οξυθιμος και για μενα καλα κανεις αλλα πολοι ελληνες απλα σε βλεπουνε γραφικο να σε πεζει κανα ραδιαρβυλα και να γελανε.Εισε καλο παλικαρι και αγωνιστης αλλα σε λαθος χωρα. Στεφανε κοιτα την οικογενεια σου γιατι μονο αυτοι σε αγαπανε πραγματικα. Νασε καλα ευτιχησμενος και εγω πρψσοπικα θα ειμε πιο χαρουμενος απο το να σε βλεπω στο γιαλι .. Καλες γιορτες με ευτιχια Στεφανε.

  53. Δεν υπάρχει άλλος που να τους τα χώνει και να τους ξεβρακώνει έτσι.
    Μην το αφήνεις !

  54. ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ.ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.

  55. Αγαπητε φιλε Στεφανε Χιο.
    Βαθια μεσα μας ολοι εμεις οι αναγωστες του makeleio ξερουμε οτι εισαι πολυ πατριωτης και δεν τα παρατας ευκολα.
    Επισης φανταζομαστε λιγο-πολυ ολοι τι καναλια εχεις περασει τα τελευταια χρονια.
    Αλλα ρε φιλαρακι σκεψου το ξανα.
    Μπορεις να κανεις εκπομπη μια-δυο φορες την εβδομαδα.
    Ενδεχομενως να εχεις σκεφτει να πουλησεις την εκπομπη ή και την εφημεριδα, και να την αραξεις με την οικογενεια σου. Και καλα θα κανεις. Κατανοητο. Αλλωστε “οσα ξερει ο νοικοκυρης, δεν τα ξερει ο κοσμος ολος”!
    Εμεις σε εκτιμαμε και οτι αποφαση παρεις παλι θα σε εκτιμαμε!

  56. Στεφανε ειδα ολλη την εκμπομπη σου οπως σχεδον παντα αλλωστε κριμα στεναχωρηθηκα πολυ ξερω οτι θα δεχεσαι πιεσεις απο ΜΑΛΑΚΕΣ και σou ζαλισαν τα @@ αν φυγεις ενα ειναι σιγουρο θα μας ληψεις δινεις δυναμη και ελπιδα κραταω τα χθεσινα σου λογια οτι θα αλλαξει κατι και ελπιζω απο αλλη παρεμβαση ξαφνικη και αφνιδιαστικη και ευχομαι να γινει αλλιως ειμαστε ηδη κατω απο τον πατο και τρωμε την Σκουρια και τη Βρωμα των ανθελληνων πολιτικων ειδηκα της Αριστερης Σαπιλας

  57. χιο κανε οτι θελεις αλλα αφηνεις περιπου 100000 ελληνες χωρις ενημερωση καθαρη στα χερια μασονων και λοιπων λαμογιων

  58. Στέφανε ,
    Με μεγάλη μου λύπη διάβασα την δήλωσή σου.Μπορώ να σε καταλάβω ότι έχεις κουρασθεί και ψυχικά και σωματικά για να προσπαθείς να ανοίγεις τα μάτια και τον νου σε εμάς τους Νεοέλληνες.Δυστυχώς ζούμε σε μια μπουρδελοχώρα και όλα έχουν καταντήσει ένα μπουρδέλο.
    Προσωπικά, βλέπω καθημερινά τις εκπομπές σου και αγοράζω την εφημερίδα και όποια και να είναι η απόφασή σου μπορώ να σε καταλάβω.
    Σε ευχαριστώ απο καρδιάς για τον καθημερινό σου αγώνα για την αλήθεια που μας λες.Σου εύχομαι Υγεία και Χρόνια Πολλά σε σένα και την οικογένειά σου.

  59. λυγισες στεφανε, οι κιναιδοι ειναι ανικητοι

  60. Κύριε Στέφανε δεν πρέπει να τους κάνετε το χατήρι. Το να κουραστείτε έχετε κάθε δικαίωμα. Το να τα παρατήσετε όμως όχι. Τώρα που σε λίγο καιρό θα αλλάξουν όλα και όλοι αγωνίστηκαν θα δουν τους κόπους τους να καρποφορούν, δεν πρέπει να τα παρατήσουν. Έρχονται μεγάλα γεγονότα, διότι ο καιρός είναι κοντά. Ο καιρός γαρ εγγύς. Στην αρχή του καινούργιου χρόνου, ο Γ΄ Παγκόσμιος πόλεμος μπαίνει σε νέα αποφασιστική φάση

  61. γιατι εγκαταλειπεις φιλε στεφανε , εδω ειναι η χωρα της γελοιοτητος , μέχρι κ ο μα@@@οπιτουρας λεβεντης εγινε ρυθμιστης στα πολιτικα της χωρας – ποση ξεφτιλα πια θεέ μου …

  62. Έχεις δίκιο σε όλα όσα ανακοίνωσες.Καλή δύναμη,καλή συνέχεια,υγεία σε σένα και την οικογένειά σου.
    Μην ξεχνάς όμως ότι υπάρχουν λίγοι(;)αλλά καλοί,που θα ήθελαν να συνεχίσουν τον Αγώνα μαζί σου.
    Για Πατρίδα ,για Σημαία ,για τον Υμνο,για την Τιμή ,την Ελευθερία και την Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια…
    Οψόμεθα.
    Τίμησες και τιμάς το λειτούργημα που ασκούσες και…ακόμη ασκείς…

  63. ….ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ….ΕΙΣΑΙ Η ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ….ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΤΩΡΑ…..

  64. Στέφανε βγες και πες μας τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Ακου και τον κόσμο που σου στέλνει μηνύματα…….. Εύχομαι να αλλάξεις γνώμη ή να βγεις να πεισ την αλήθεια. καλές γιορτές σε εσένα και σε όλην την οικογένεια σου. Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ!!!!!!!

  65. Είμαστε πολύ μικροί για σένα…ποταποί.

    Ο Έλληνας είναι πλέον επίσημα ραγιας και πάλι.
    Η χώρα βουλιάζει συνεχώς όλο και ποιο βαθειά.
    Που θα φτάσει?
    Η κοινωνία καταρρέει.Όλες οι αξίες έχουν σχεδόν σβήσει.Η ΝΤΠ θα είναι γεγονός.
    Οι άνθρωποι της ΝΤΠ όλο και πλυθαίνουν και όλο και κερδίζουν έδαφος καθημερινά.

    Οι πούστιδες νομιμοποιούνται,οι φονιάδες και οι κατάδικοι βγαίνουν από τις φυλακές,τα κόμματα στο απυρόβλητο,ο Τσοχατζόπουλος θα βγει,ο Παπαγεωργόπουλος βγήκε,τη siemens την αθώωσαν,ο Βενιζέλος ο Πάγκαλος και ο Σιμήτης ακόμη αναπνέουν,οι ΛΑΘΡΟμετανέστες έχουν κατακλυσει κάθε γωνιά της Ελλάδας…

    Όλοι εμείς είμαστε τρελοί,φασίστες,ναζί…..

    Καλλή συνέχεια σε ότι και αν κάνεις αγαπητέ Στέφανε.
    Χρόνια Πολλά ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!

  66. ΣΤΕΦΑΝΕ
    Σ ευχαριστούμε για όσα μας έχεις προσφέρει.

    Υγεία και Καλά Χριστούγεννα να έχεις.

  67. ΠΑΡΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ..

  68. Στεφανε μην τα παρατας ετσι εισαι απο τους ελαχιστους πλεον σωστους δημοσιογραφους που λενε την αληθεια , βαρεθηκαμε να ακουμε τους γραφικους -καθεστωτικους δημιοκαφρους και τα ψεματα τους , ο κοσμος θελει να ενημερωνετε σωστα και υπευθυνα μην δινεις σημασια στους αριστεροδεξιους γεννιτσαρους ολετηρες που αποτελουν την μυοψηφια του λαου συνεχισε ειμαστε μαζι σου !

  69. Στεφανε μην τα παρατας εισε απο τους ελαχιστους πλεον σωστους δημοσιογραφους που λενε την αληθεια , βαρεθηκαμε να ακουμε τους γραφικους -καθεστωτικους δημιοκαφρους και τα ψεματα τους , ο κοσμος θελει να ενημερωνετε σωστα και υπευθυνα μην δινεις σημασια στους αριστεροδεξιους γεννιτσαρους ολετηρες που αποτελουν την μυοψηφια του λαου συνεχισε ειμαστε μαζι σου !

  70. καλά κάνει και τα παρατάει ο Χίος,αφού είμαστε τόσο ζώα που δεν αξίζουμε ούτε να μας χέσουν,εχθές εσάς εκεί στην Αθήνα σας ξεφτίλισαν μέχρι και οι πούστηδες.Αυτά αν γινόταν στην Ρωσία θα τους είχαν λυσσάξει στο ξύλο και εμείς εδώ καθόμαστε και λιβανίζουμε τον Χίο για το πόσο ωραία μας τα λέει,περιμένοντας το ξανθό γένος και ο καναπές,καναπές.ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ.καλα θα κάνει ο Χίος να πάει σε κανένα κανάλι όπως του κωλοτούμπα γιατί όλα αυτό δείχνουν και καλά θα κάνει βέβαια έχει και μία οικογέννεια να θρέψει…….σιγά μην ασχοληθεί με μας ο Χίος και ο κάθε Χίος….έτσι είναι δυστυχός αυτό το μπουρδελοκράτος που έίμαστε όλοι εμείς ή γραφικοί θα είμαστε ή τρελοί ή φασίστες ας τρέξουμε να πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ και ότι ανωμαλία μας πούνε για να μάθουμε…….

  71. Μην τα παρατάς Στέφανε. Εμείς είμαστε μαζί σου και σε στηρίζουμε.

  72. Στέφανε,

    Σε διαβεβαιώνω ότι η λύτρωση είναι κοντά. Η ομάδα της οποίας ηγούμαι πολύ σύντομα θα εξοντώσει βιολογικά την πολιτική νομεκλατούρα της χώρας. Τίποτα άλλο προς το παρόν. Ψηλά το κεφάλι και λιγάκι υπομονή γιατί αυτό που σχεδιάζουμε είναι πέρα κάθε φαντασίας για τα τομάρια που διέλυσαν τη χώρα των ηρώων.

  73. πριν αποχωρησεις κανε ενα καλο. ανοιξε την εκπομπη στον λαο. φερε απλο ανωνυμο κοσμο στο “στουντιο” να μιλησουν και οι πιο ικανοι ας συνεχισουν να κανουν την εκπομπη. αρκει να βγαζουν γραμμες στον αερα. να δημιουργηθει μια ομαδα απο 50 ατομα βγαλμενα απο το λαο η οποια θα αυξανεται

  74. ΜΕΓΑΛΕ ΣΤΕΦΑΝΕ…….
    ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΘΑ ΟΡΦΑΝΕΨΟΥΜΕ….
    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

  75. Στεφανε μην ακούς κανένα. Κάνε ότι είναι αναγκαίο για εσένα και την οικογένεια σου. Διότι εμείς καλά λέμε ότι σε στηρίζουμε αλλά στο τέλος εσύ τα λουζεσαι. Εμείς μόνο στα λόγια είμαστε. Από πράξεις μηδέν. Και ντροπή μας. Δυστυχώς το σύστημα είναι παρα πολύ δυνατό και ακόμη και μια γνήσια επανάσταση μπορεί να την μετατρέψει σε ότι θέλει και ακομη και να την ονομάσει μεμονωμένη ενέργεια 10 τρελών τρομοκρατών. Αυτό είναι το δύσκολο των καιρών που ζούμε. Ή ψυχική κούραση του να βλέπεις γύρω σου όλα τα φυσιολογικά να καταρρέουν και την θέση τους να παίρνει η σαπιλα και η καταντια του πολιτισμού της χεστρας χωρις εσυ και γω να μπορουμε να κανουμε κατι. Οι αντιδράσεις μας δεν μπορούν παρά να καθυστερήσουν τα μελλουμενα. Στο τέλος φιλέ όλα θα γίνουν όπως προφητευτηκαν. Όλα βγαίνουν σιγά σιγά. Τα λόγια μου δεν είναι λόγια δειλού αλλά ατόμου που έχει πλήρη επίγνωση της πραγματικότητας. Βλέπεις και στις ιδιωτικές δουλειές, λίγο παραπάνω να μιλήσει απολύεται. Αναγκάζεται και κανείς το μαλακά για να επιβιώσεις. Κλείνει τα μάτια και τα αυτια και λες ναι. Τα ξέρετε όλοι σας. Τα ζειτε. Το σύστημα είναι τόσο καλά δομημένο και μελετημένο που η αγνή σκέψη και πράξη μπαίνει στο περιθώριο. Οπότε φίλε εύχομαι να κανείς ότι σε φωτίσει ο Θεός. Ο αγώνας σου σεβαστός και αναγνωρίσιμος. Καλά Χριστούγεννα!

  76. είδε ότι να προσπάθειες που κάνει πάνε στον βρόντο ο έλληνας είναι σαν βαλσαμωμένος δεν θέλει να καταλάβει τα αυτονόητα η περισσότερη νέοι ζούνε από τον πατέρα τους άρα δεν έχουν κανένα λόγο να “ξεδηκοθουν” όταν όμως θα φτάσουν στην ηλικία του πατέρα τους και δεν θα μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά τους τότε θα είναι αργά …

  77. φιλε στεφανε,οταν ο χριστοδουλος τα εβαλε με τους βρωμερους σκοτεινους μασωνους,τον εφαγαν.δεν εκανε πισω,γιατι ειχε μονο το τομαρι του.εσυ φιλαρακι εχης οικογενεια,και την οικογενεια μας πρεπη να τη προστατευουμε.φιγε φιλαρακι και εγω σε καταλαβαινω.γιατι αν ειχες μονο το τομαρι σου θα καθοσουν και θα τους πηδαγες.αλλα βλεπης,η οικογενεια ειναι μεγαλο αγαθο.και αυτοι οι βρωμεροι σκοτεινοι δεν καταλαβαινουν τιποτα.ο θεος να σε εχη καλα,και μακαρι να βρεθη αλλο παληκαρι σαν εσενα και να συνεχιση το εργο σου.να μην εχη οικογενεια και νανε μοναχος του.παντως 2 παληκαρια περασαν απο την ελλαδα.ο μακαριστος χριστοδουλος και ο στεφανος χιος.

  78. Τα τελευταια χρονια δεν περασε μερα που να μην μπω στο site σου και δεν ειναι τυχαιο.. Εκανες καλη δουλεια, μπραβο. Σε καταλαβαινω απολυτα, εδω εχω κουραστει εγω που δεν αχολουμαι με την δημοσιογραφια. Ποσο να πολεμησεις τα θηρια που δεν παραιτουνται? Να σαι καλα και ευχαριστω για το εργο σου. Σπανιζουν δυστυχως ανθρωποι σαν εσενα οχι πουλημενοι. Πιστευω οτι η αποφαση σου ειναι σωστη καθως και συ πρεπει να προφυλαξεις την ζωη σου πανω απο ολα. Να ξερεις οτι θα εισαι παντα στις καρδιες ολων των πραγματικων Ελληνων. Δεν πιστευω ποτε να υπαρξει λυτρωση καθως η ΝΤΠ σχεδιαστηκε για να πετυχει πατωντας πανω σε συνεχως αυξανομενες διεφθαρμενες ψυχες. Καλο κουραγιο και καλη συνεχεια σε οτι και αν κανεις.

  79. θα πώ ψέμματα.Ο Τσίπρας όχι μόνο ήρθε για να μείνει,αλλά για να βάλει και την σφραγίδα σε ότι απόμεινε.Κάθε φωνή διαφορετική από το σύστημα πρέπει να φιμώνεται.Και αν δεν φιμώνεται σε κάποιες ιστοσελίδες,θα μπαίνουν τα πληρωμένα τρόλ για να φέρνουν χάος και να διαμορφώνουν γνώμες.Δεν θα σε κρίνω,όποιος σε εκτιμά έστω και αν σε έχει γνωρίσει μέσα από την ιστοσελίδα σου μόνο, δεν θα σε κρίνει για την συγκεκριμένη απόφαση.Άσχετο αν κατά καιρούς κρίναμε λάθη ή παραλείψεις ή κάτι που δεν μας άρεσε εδώ μέσα.Ήταν στα πλαίσια της καλοπροαίρετης κριτικής.Κάνε το καλύτερο που πιστεύεις για εσένα και την οικογένειά σου. Η πόλις εάλω.

  80. Στέφανε σε αγαπάμε.

    Να είσαι πάντα καλά και καλλές γιορτές σε σένα,την οικογένειά σου και σε όλο τον κόσμο.

  81. Φιλε Στεφανε

    Οπως καθε μερα που κανεις εκπομπη ετσι και εχθες το βραδυ εμεινα για να σε δω και να ακουσω απο ενα στωμα που παντα λεει την αληθεια τα πραγματικα νεα απο την πατριδα..
    Σε παρακολουθω χρονια τωρα και αν και δεν ειχα ποτε την τιμη να σε γνωρισω απο κοντα, σε νοιωθω δικο μου ανθρωπο! Πραγματικα τα λεγομενα σου εστω και αν σε καποιους δεν αρεσει ο τροπος που εκφραζεσαι βγαινουν παντα μεσα απο την καρδια σου και η αγαπη σου και η αφωσιωση σου στην πατριδα μας αλλα και στην πραγματικη δημοσιογραφια ειναι ολοφανερη !
    Χθες εγινε το απροσμενο ! Εσυ, ο φιλος και αδερφος, ο ανθρωπος που με εκανε να προβληματιστω, να ενημερωθω, να γελασω, να κλαψω, να νευριασω με τους αθλιους που κυβερνουν τον τοπο μας, και να χαρω με αυτους που δειχνουν οτι υπαρχει ακομα ελπιδα, εσυ που εισαι η πραγματικη φωνη της Ελλαδας αποφασισες να αποχωρισεις….
    Ξερω οτι περνας δυσκολες στιγμες και ξερω οτι τα κορακια εχουν πεσει επανω σου νε σε κατασπαραξουν γιατι λες την αληθεια !
    Καλε μου φιλε δεν θα προσπαθησω να σε σταματησω. Δεν εχω αυτο το δικαιωμα οσο και αν θα μου λειψει η παρουσια σου εδω στην ξενητεια που ειμαι. Πανω απο ολα προεχει η υγεια σου και η οικογενεια σου ! Αν εχεις φτασει στο σημειο να διακυνδινευουν αυτα τοτε κανε αυτο που πρεπει !!
    Να εισαι παντα καλα και να προσεχεις φιλε !
    Ελπιζω οι συνθηκες στην Ελλαδα να αλλαξουν καποια στιγμη και να σε εχουμε παλι κοντα μας.
    Να ξερεις παντως πως οτι και να λενε ολοι οι αλλοι, για μας τους φιλους σου και ιδιαιτερα εμας που ειμαστε στο εξωτερικο εισαι ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ και ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.
    Σε ευχαριστω απο καρδιας για ολη σου την προσφορα σε ολους εμας

    Σε χαιρετω φιλικα

    Γιωργος

  82. Στεφανε σε καταλαβαινω αλλα μην εγκαταλειπεις τον αγωνα. Εχουμε αναγκη την φωνη σου, να γνωριζεις οτι σε συμπαθει και ασπαζεται τις αποψεις σου πολυς κοσμος.

  83. Πήγαινε να ξεκουραστείς και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Σ ευχαριστούμε για όσα μας έχεις προσφέρει.
    θα περιμένω με αγωνία την επιστροφή σου, γιατί όπως είπες όλοι όσοι έχουν μοχθήσει τα τελευταία χρόνια, θα δικαιωθούν.

    Υγεία και Καλά Χριστούγεννα να έχεις.

  84. ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΤΙΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΡΕΝΟΥΝ ΜΕ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ? ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΟΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ ΟΙΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ,Κ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΙΣΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΓΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ,Κ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΑΥΤΑ?ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΗΣ ΑΛΛΟ ΦΙΛΕ ΧΙΟ ΠΑΡΑΤΑΤΑ, ΝΑΣΕ ΚΑΛΑ ΟΠΟΥ Κ ΝΑΣΕ,

  85. Κρίμα κ.Χίο αλλά από εκεί και πέρα εσείς αποφασίζετε ότι θέλετε. Να στε καλά. Καλές γιορτές να έχετε.

  86. Στέφανε μείνε, σε θέλουμε περισσότερο από ποτέ.

  87. Στεφανε για πολλους απο εμας που ειμαστε εξωτερικο εισαι μια απο τις ελαχιστες φωνες που εμπιστευομαστε και ακουμε καθε μερα. Ελπιζω να βρεις τη δυναμη να συνεχισεις.

  88. Στη ζωή,όποτε,όποιος τα παρατάει,αποδεδειγμένα το μετανιώνει…πόσο μάλλον εσύ,που ξέρουμε τον χαρακτήρα σου και δεν μας ξεγελάς…ΌΧΙ δεν τα παρατάς…..ΌΧΙ δεν μας τα είπες όλα…..ΌΧΙ δεν κουράστηκες….απειλήθηκες! κάνε το καλύτερο για σένα και την οικογένειά σου! Πάλι θα βρεις ένα τρόπο να λειτουργείς υπέρ μας,υπέρ της Πατρίδας!καλά Χριστούγεννα,ειρηνικά,χαρούμενα και ευλογημένα!
    Σ’ευχαριστώ!

  89. ΚΕ ΧΙΟ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ,ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ . ΣΑΣ ΝΙΩΘΩ ΑΠΟΛΥΤΑ . ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΓΝΩΜΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ !!!

  90. ΦΙΛΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ….ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΘΕΛΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ….ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ…”ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΣ…ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΚΛΑΣΑΝ Τ΄ΑΡΧΙΔΙΑ”….ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ…!!!

  91. Καλησπέρα Στέφανε!
    Σε παραδέχομαι. Να ξέρεις όμως κάτι: Η σπίθα δε σβήνει εύκολα και η γάτα είναι γεννημένη για να ξεσκίζει. Κι εσύ είσαι γάταρος, μεγάλε! Μη μασάς. Κάνε ό,τι σε φωτίσει η Παναγία. Πολύς κόσμος είναι μαζί σου.

  92. Βλεπω πολλους να γραφουν οτι εισαι η μονη φων στην Ελλαδα που λεει τα πραγματα με το ονομα τους και εγω τους ρωτω… Και τι εγινε που λεει τα πραγματα με το ονομα τους απο τι στιγμη που ολα ειναι σαπια? Αλλαξε κατα? Σε αυτη τη χωρα ψαχνουμε για ηρωες για να μπορουμε εμεις με ασφαλεια να λεμε μπραβο και να νιωθουμε πατριωτες… Οχι κυριοι ο Σ. Χιος αν νιωθει ετσι καλα θα κανει αυτο που νιωθει για την παρτυ του και οχι για εσας , για απλουστατα δεν αξιζουμε ως Ελληνες το Χιο και τον καθε Χιο.

  93. Στέφανε, από Κύπρο είμα.Σε παρακαλώ μην σταματήσεις. Κάθε βράδυ περιμένω να σε δω γιατί μόνο εσύ αξίζεις.Φυσικά προέχει η υγεία και η οικογένεια. Να είσαι καλά και θα σε περιμένουμε.Μπορείνα είμαι από Κύπρο αλλά πονώ για την ΕΛΛΑΔΑ μας. Είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ.

  94. ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΠΑΛΙ ΝΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ 10000Π.Χ. ΧΡΟΝΙΑ = ΑΤΛΑΝΤΕΣ 4000Π.Χ. ΧΡΟΝΙΑ=ΥΞΩΣ 2000Μ.Χ.= ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΕΑ. ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ. ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ.

  95. Τωρα που εισαι στα πανω σου , θα τα παρατησεις και θα πας να φυτευεις ραπανακια στο χωριο? Εισαι 50 χρονων εχεις άλλα 10 χρονια τουλαχιστον δημιουργικά – Στα 70 σου πηγαινε οπου θες – τωρα θα κατσεις εδω – κανε τις γιορτες των χριστουγεννων και ελα ξανα ανανεωμενος

  96. Τι να σου γραψω αγαπημενε μου εγω απο το πρωι κλαιω.Νασαι καλα να προσεχεις την υγεια σου την οικογενεια σου.Εμεις πεθαινουμε καθε μερα σα λαος,εισουνα η ανασα μας,η ελπιδα μας.Καλα Χριστουγεννα κανε οτι σε φωτισει ο θεος.Εχουνε τροπους αυτοι να εξαφανιζουν οποιους τους μπαινουν εμποδιο.

  97. Στέφανε,κόψε τις βλακείες.Μια καθαρή φωνή έχει μείνει για να μας ενημερώνει.Άμα σταματήσεις και συ θα μείνουμε στο σκοτάδι.

  98. στεφανε να ξερεις πως ακομα και εδω στο εξωτερικο σε βλεπουν ελληνες .
    εισαι η μονη φωνη στην ελλαδα που λεει τα πραγματα με τ ονομα τους .
    1000% εχεις απειληθει απο καποιους καριοληδες .
    κανε οτι νομιζεις για την ασφαλεια σου αλλα να ξερεις αφηνεις ενα κενο το οποιο δεν προκειται να αναπληρωθει απο κανεναν .
    να ξερεις πως σε αγαπησαμε σαν αδελφο μας .
    ο θεος να σ εχει καλα.

  99. Στεφανε. Αντιλαμβανομαστε οτι οταν εισαι αντισυστημικος κοστιζει.
    Μεχρι τωρα το παλεψες μια χαρα και σου αξιζουν συγχαρητηρια.
    Να κανεις ο,τι θεωρεις εσυ καλυτερο για εσενα και την οικογενεια σου.
    Παντως αν καποια μερα θελησεις να ασχοληθειςμεβτηβ πολιτικη, θα σε στηριζα αν πηγαινες με την χρυση αυγη. Νομιζω θα τηβ ενισχυες σημαντικα.
    Αξιζει ο λογος του να ακουστει μεσα στην Βουλη.
    Καλη επιτυχια. Η απουσια σου θα ειναι αισθητη. Αλλα κοιταξε και το προσωπικο σου συμφερον.
    Υ.Γ. Εγω ενημεωνομαι απο το σαητ, δεν εχω χρονο να διαβαζω εφημεριδσ αλλα την δικια σου την αγοραζω απλα και μονο για να σε στηριζω.
    Καλη επιτυχια

  100. Στέφανε σε ευχαριστούμε για όλα, αλλά..ξέρω ότι δεν θα σταματήσεις γιατί ξέρεις πολλά(και εσύ και οι συνεργάτες σου) και δεν αντέχεις να σιωπάς,πάρε τον χρόνο σου και σκέψου.
    Η οικογένεια σου και η υγεία σου πάνω απ’όλα!!!

    Ούτως ή άλλος αυτός ο τόπος τα τελευταία χρόνια έδειξε ότι δεν θέλει να αλλάξει ,ελπίζει ακόμα στο πολιτικό σύστημα που τον ταίζει σανό μήπως και γλιτώσει το τομάρι του.

    Η ”κρίσιμη μάζα” (που λέμε στην Φυσική) δεν βρίσκεται ακόμα σε κατάλληλες συνθήκες ούτε σε επαρκή ποσοστό για να συμβεί κοινωνική έκρηξη και να αλλάξει ο τόπος.Μας αρέσει το σανό Στέφανε(και συγνώμη γι’αυτό),ακόμα και όταν κάποιος πάει να μας δώσει χαβιάρι,εμείς αναζητούμε το σανό,φοβόμαστε να δοκιμάσουμε οτιδήποτε άλλο.Σιγουράντζα και Άγιος ο Θεός του καθενός
    ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ και με το καλό να επιστρέψεις την ώρα που θα κρίνεις εσύ..γιατί θα ξαναεπιστρέψεις και το γνωρίζεις αυτό!

  101. Αγαπητέ Στέφανε
    Σε παρακολουθώ χρόνια,σχεδόν καθημερινά και βλέπω ότι ξεχωρίζεις.Γι’αυτό και σε παρακολουθώ άλλωστε.Αν έχεις προσωπικούς λόγους,το σέβομαι.Ομως νομίζω ότι τώρα είναι που δεν πρέπει να κάνεις πίσω.Δηλαδή το σύστημα-οδοστρωτήρας επικρατεί τελικά;Θα αφήσουμε να επικρατήσουν τα σκουλήκια παντός είδους και οι λούγκρες;Στην Ελλάδα μας;Να μας πάρει το ποτάμι δηλαδή;Δεν νομίζω ότι είναι του χαρακτήρα σου.Οπλίσου με θάρρος και κτύπα τους ανελέητα,όπως έκανες μέχρι τώρα και ακόμα πιο σκληρά.Πολύς κόσμος,σκεπτόμενος (όσοι έχουμε μείνει) είναι μαζί σου.Μην κάνεις πίσω τώρα.Μην τους απαλλάξεις από την “πολύ ενοχλητική παρουσία σου”.Μην τους δώσεις αυτή την χαρά.

  102. οχι ρε στεφανε μην τα παρατας τωρα!ειχαμε μια πατριωτικη φωνη εναν που τα ελεγε οπως ηταν τα πραγματα παει και αυτος!νυν υπερ παντων ο αγων στεφανε!!

  103. Στεφανε δεν κουράστηκες…εχω την εντύπωση ότι φοβάσαι για την οικογενεια σου(και καλα κανεις)…απειλήθηκες κ φοβάσαι μην έχεις την τύχη του Λιβα…ευχαριστουμε για ότι μας χαρισες…να σε εχει ο θεός καλα

  104. Στέφανε αν φύγεις και εσύ τους αποδυκνύεις ότι νίκησαν. Αυτό θέλεις? Εμείς μαζί σου είμαστε

  105. Μην μας αφήσεις δεν πρέπει. ΌΧΙ ακόμα! τα πρόβατα δεν έχουν ξυπνήσει!

  106. Στεφανε ενας κυκλος ισως να κλεινει αλλα στο μελλον ενας κυκλος να ανοιγει για σενα.Οτι και να αποφασισεις να ξερεις θα εισαι στις καρδιες μας σε οτι μας προσφερες μεσα στα χρονια του μνημονιου.Σου ευχομαι να γεμισεις μπαταριες και να επανελθεις πιο δυνατος.Οτι δεν μας σκοτωνει μας κανει πιο δυνατους.

  107. Στέφανε σε βλέπω πέντε χρόνια και από σύμπτωση αποφάσισα και εγώ να σταματησω να ασχολούμαι. Ο λόγος ήταν μετά την ουρά που είδα στους Νέο δημοκράτες. Δεν συμφωνεί κάνεις με την επανάσταση. Ντροπή σε όλους τους! Δεν ήταν τελικά νοθεία οι εκλογές και να πάνε να γαμηθουνε. Όφειλαν να ψηφίσουν μικρά κόμματα. Παρόλα αυτά βοήθησες πολύ να μην μας φάνε από πριν. Είσαι σπουδαίος Έλληνας. Μπορεί να βγεις από τη Μάνη για καμιά εκπομπή και την εφημερίδα μην την κόψεις.

  108. Οι ελεύθερες φωνές χρειάζονται. Δεν πρέπει να χάνονται!

  109. Κατσε καλα ρε που θα φυγεις.καθε βραδυ στην δουλεια περιμενω πως και πως να δω το σαιτ η’ το live.τους τα χωνεις γερα τους ανθελληνες με ελληνικο ονομα και μιλας στα ισα δημοσιως.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΑΡΧ@Δ@Α.ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ.

  110. Στέφανε το μόνο σίγουρο είναι ότι προέχει η υγεία σου η ψυχική αλλά και γενικότερα, καθώς και η οικογένειά σου.Ήδη έχεις προσφέρει τόσα πολλά λέγοντάς την γυμνή αλήθεια και έχεις καταφέρει το ακατόρθωτο που κανένας κομπάρσος του συστήματος δε θα τόλμαγε ΚΑΝ να του περάσει απο το μυαλό να κάνει κάτι παρόμοιο για τον πολύ απλό λόγο ότι όλοι τους είναι ορκισμένοι εχθροί του Έθνους και των πατριωτών που λένε την αλήθεια,ανυψώνουν το ηθικό των Ελλήνων και υπηρετούν την πατρίδα βάζοντας την παραπάνω απο το εγώ τους.Επειδή λοιπόν είναι γεγονός πως σε τούτην εδώ τη χώρα οι πατριώτες διώκονται καταλαβαίνουμε ότι η θέση σου ίσως να δυσκολεύει ολοένα και περισσότερο αλλά και οι δυνάμεις να εξαντλούνται.Σε αυτή λοιπόν την περίπτωση πήγαινε να ξεκουραστείς και να ανακτίσεις αυτες σου τις δυνάμεις που θυσίαζες επί 5 χρόνια για χάρη των Ελλήνων. Είναι βέβαιο πως θα μας λείψεις και θα σε επιθυμήσουμε μια και η απώλεια του ΜΑΚΕΛΕΙΟ θα είναι τεράστια και καθοριστική ως προς την αξιόπιστη και αντικειμενική ενημέρωσή μας. Όμως ότι είναι να γίνει σε αυτόν τον τόπο πιστεύω θα γίνει και ελπίζω να μας φωτίσει ο Θεός.
    Αν λοιπόν καταλήξεις σε αυτήν την απόφαση σου εύχομαι ότι καλύτερο,υγεία και σου οφείλουμε ένα μεγάλο Ευχαριστώ για το μέχρι τώρα έργο σου.
    Καλά Χριστούγεννα.

  111. Καλά κάνεις Στέφανε.Αρκετά “φορτία” κουβάλησες .Ετούτος ο βάλτος είναι τελειωμένος.Ούτε να ασχολείσαι δεν αξίζει.Αν ήμουν μερικά χρόνια νεότερος θα έφευγα και εγώ.Σου εύχομαι υγεία και χρόνια πολλά σε εσένα και στην οικογένειά σου.

  112. Θα τα παρατήσεις λίγο πριν την Νίκη; To 2016 θα τους δούμε να διαλύονται.

  113. ““Κάθε άνθρωπος, έχει τις αντοχές του. Κάθε άνθρωπος αντιλαμβάνεται πότε πρέπει να σταματήσει. Και εγώ νομίζω ότι έφτασα στο τέλος. Τα παρατάω”(βίντεο)”

    Δεν υπάρχει περίπτωση!
    Μην μας παρατήσεις μόνους μας Στέφανε!!
    Είσαι η φωνή του αδούλωτου Ελληνισμού!
    Κράτα!

  114. ΣΤΕΦΑΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ!!ΚΡΑΤΑΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ…ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!

  115. Δεν νομίζω ότι τελείωσαν οι αντοχές του.
    Κάποιο παιχνίδι απειλών παίζει εδώ ίσως προς την οικογένεια και ο άνθρωπος κάνει πίσω. Μην ξεχνάμε πως η Χρυσή Αυγή πήγε φυλακή με εντολή του Δαβίδ Χάρις. Ακόμη και έτσι όμως καλά τα πήγε.
    ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
    ΔΕΝ ΛΙΓΙΖΟΥΜΕ. Η ώρα της καθαρσης φτάνει

  116. ΟΤΙ Κ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΟΑΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ …. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ .

  117. Στεφανε εχουμε την ιδια υλικα και ελειπα απο την ελλαδα 22 χρονια στη Γαλλια Ολλανδια και Γουαδελουπη.Και Εαν μου επιτρεπεις η γνωμη μου ειναι μια και μοναδικη οτι οι ελληνες ειναι πολυ δυσκολος λαος και καλα κανεις και φευγεις γιατι το μονο που θα καταφερεις ειναι να χαλασεις την υγεια σου.Οσο και να το παλεψεις ενα θα καταφερεις να καταρεευσης σαν ανθρωπος.Δεν ειναι μονο οι πολιτικοι σε αυτη τη χωρα αχρηστοι σε αυτη τη χωρα ειναι αχρηστοι το 80% των ελληνων.οπθ και να γυρισεις το βλεμα σου αυτη η χωρα αποτελειται απο λαμογια κακομαθημενουσ και διλους και τα τελευτεα χρονια απο ψευτοεπαναστατεσς του δικτυοθ και του τηλεφωνου. μηνε με την οικογενεια σου και κανε την ζωη σου ομορφη μαζι τους .. καλη σου τυχη σου ευχομε

  118. Κύριε Χιο,
    Θέλω να γνωρίζεται ότι εχεται επιτελέσει ένα σοβαρό έργο έναντι της Πατριδος και του Έθνους των Αυτόχθονων Ελλήνων κατα τον Ισσοκρατην.
    Κατα την διαρκείαν της πενταετίας, μόνον ένα 20 τις εκατό ίσως να αφυπνησθη.
    Από το υπόλοιπα 80 εισεπραξες το μίσος και την χλεύη, είναι δε ολοφανερον ότι κάθε τι Ελληνικον πρέπει να μισειται και να αφανίζεται.
    Τέτοιο μίσος δεν έχω δει εις οιοσδήποτε άλλο έθνος η λαό.
    Κανείς αλλά ούτε και εσείς πιέσατε η υποχρεώσατε να είναι Έλλην. Τουναντίον αγωνισθηκατε να δώσετε την αλήθεια αλλά ο ραγιας αρέσκεται εις την ψεύτικη και εφήμερη υπαρξι του.
    Ένα μεγάλο Ευχαριστώ και να εισθε γέρος και καλά με την οικογένεια σου.
    Καλά Χριστούγεννα

  119. Στεφανε, εσυ ξερεις και εσυ κανεις κουμαντο σε αυτα που εχεις δημιουργησει.

    Μακαρι, ομως, να ΜΗΝ αποχωρισεις, διοτι απλα πραττεις ενα λειτουργημα, για την Ελληνικη κοινωνια. Αυτο δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ υπερβολη.

    Στεφανε, η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ και η ΑΥΘΕΝΤΙΑ, στον δημοσιο οπως και στον ιδιωτικο, πολλες φορες χωρος που ζουμε, ειναι ΔΥΣΕΥΡΕΤΟ αγαθο.

    Να γιατι οχι απλα εχεις τραβηξει το ενδιαφερον και εχεις τα αυτια και την σκεψη πολλων συμπολιτων μας, αλλα γιατι ειδικα σημερα, δεν εχω δει αλλον με δημοσιο βημα να λεει τα λογια της αληθειας.

    Αυτο να ξερεις πως τρεφει ΜΕΓΑΛΗ εκτιμηση και αποδοχη, στον Ελληνα που σημερα τραβαει ολα αυτα τα δεινα οπως βεβαια και εσυ ο ιδιος.

    Καλη υγεια κι πραξε οτι σε Φωτισει ο Κυριος.

  120. Συγκίνηση…
    Στέφανε είσαι μοναδικός και τίμιος.
    Μας έχεις όλους δίπλα σου και σε αγαπάμε.

    Να είσαι πάντα καλά!
    Χρόνια Πολλά και καλλή δύναμη σε σένα και στην οικογένειά σου.

  121. Κρίμα. Ελπίζω να αλλάξεις γνώμη Στέφανε.
    Όπως και να ναι καλά να είσαι εσυ και η οικογένεια σου.

    Έφυγα απ την Ελλάδα 19 και είμαι 42. Ευχαριστώ το Θεό που με φώτισε να φυγω.

Comments are closed.