Η σχιζοφρενική βρώμικη τηλεοπτική υποκρισία: Τη μία μέρα τον καθύβριζε και την επομένη του έκανε επιτάφιο (βίντεο)

Κοινοποίηση:
pantelidis_199618959

Η σχιζοφρενική και βρώμικη τηλεοπτική υποκρισία: Τη μία μέρα τον καθύβριζε και την επομένη του έκανε επιτάφιο…

Δείτε στα βίντεο τα όσα είπε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της:

16/02/2016:

18/02/2016

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Συμφωνώ στο οτι έχασε την ζωή του ένας νέος άνθρωπος αλλά όχι οτι χάθηκε ένας ήρωας, ναι μεν ήταν αγαπητός και δημοφιλής λόγο του επαγγέλματός του αλλά όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία να αναφέρονται καθώς είναι ανούσια μπροστά στο συμβάν. Το κράτος ζητάει να του πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας και οι δρόμοι είναι κατασκευασμένοι μεσαιωνικά. Σωστά αναφέρουν εδώ άλλοι πως γιατί δεν μιλάμε για ήρωες πραγματικούς που έπεσαν απο πυρά τούρκων μέσα στο Αιγαίο, στα Ήμια κλπ; Όσους σας κάνανε κομπλεξικούς να φοβάστε να πείτε κάτι “ρατσιστικό” τότε φάτε την “δημοκρατία” τους και βουλώστε το για να είστε “καλά παιδιά”

  2. παρατηρηστε λιγο την σκορδα απο το 1.05 κ μετα στο βιντεο που ρωταει τον αλλο στο τηλ ειναι σιγουρα νεκρος δηλαδη,σαν να θελει να το επιβεβαιωσει,κ μετα αρχιζει να σκυβει το κεφαλη της.εμενα μοu δειχνει αυτο μια ενοχη,ετσι μου φανηκε δεν ξερω,μηπως ειδι ειχαν πληροφορηση για το θεμα;ερωτημα θετω.περιεργη η γλωσσα του σωματος της.

  3. Όπα ρε παιδιά σιγά τον ήρωα παράτησε την δουλειά του από το πολεμικό ναυτικό (δεν την αγαπούσε) για να κάνει τον Καραγκιόζη στα σκυλαδικα και να τα παίρνει χοντρά από κάτι ζωάκια. Ήρωες είναι αυτοί που έπεσαν με το ελικόπτερο και ο παντελιδης που έπεσε ηρωικα μετά Mercedes ποτών και γκομενιον.

  4. ΚΛΕΙΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΟΚΑΝΑΛΑ…..ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΤΣΟΝΤΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ…

  5. Θλιβερό αλλά εντάξει τόσα παιδιά πεθαίνουν κάθε μέρα!Ελεος πια δεν ηταν και ο θεός…Γιατί τόσος σάλος?????

  6. Ξέρεις τι σε χαλάει σιχαμενη Φαίη; Ότι ο Παντελος πριν μπει στο τραγούδι εργαζόταν και μάλιστα υπέρ πατρίδος , ενώ για σένα ακούγονταν διάφορα για ένα στούντιο που είχες στην Αριστοτέλους. Επιπλέον, είναι δεδομένο ότι ο Παντελος καταξιώθηκε γιατί απλά άρεσε η φωνή του. Για σένα πάλι ούτε που ξέρουμε πως πρωτομπηκες στο μακτβ (ξέρεις εκεί που σε μπαλαμουτιαζε ο μαλλιας πρώην παίκτης ριαλιτι)

  7. Πατσαβούρες και ειδικά αγράμματες που σκοτώνουν την ελληνική γλώσσα καθημερινά όπως το Σκόρδο, βγαίνουν και το παίζουν κριτές των πάντων. Η απόλυτη ανωμαλία και ανισορροπία. Ο Παντελίδης μπήκε με πανελλήνιες στο πολεμικό ναυτικό, η κυρά Φαίη πως απέκτησε εκπομπή, με τι προσόντα; Ας πάρει κάποιος την σαβούρα τηλέφωνο να της πει κατάμουτρα τι σημαίνει παιδεία. Τελικά συνειδητοποίησα γιατί φεύγουν οι καλοί και οι νέοι. Γιατί ο κόσμος είναι τόσο κακός, τόσο σάπιος, τόσο διεφθαρμένος που ο Θεός τους παίρνει κοντά του πριν προλάβει να διαφθαρεί η ψυχή τους. Αμφιβάλλω για τον πατριωτισμό της Σκορδά για τους Κύπριους, ούτε που είναι η πράσινη γραμμή δεν θα ξέρει το βλήμα, απλά ήθελε να κατακρίνει.

    1. Έτσι ακριβώς.Άλλη μια αγραμματη ξανθιά πρωινατζου
      Απέκτησε αποψη κι αυτή στενοχωρήθηκε για τους Κυπριους και ο Παντελίδης ηταν αμόρφωτος,ενώ αυτή με τόσες σπουδές κατέκτησε την τηλεόραση με την αξία της!!!
      Που να καταλάβει τι σημαίνει παιδεία.
      Κάποιος να της πει ότι κυρία δεν γίνεσαι όταν κρατήσεις μια επώνυμη τσάντα αλλά όταν έχεις αξιοπρέπεια

  8. Το ΜΥΣΤΙΚΌ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΟΥ;;… ΚΑΛΌ ΔΥΝΑΤΆ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΊΓΟΥΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΟ.

  9. Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΩΝ ., ΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΗΔΗΞΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ .ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ , ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ , ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΕΙΚΕ ΠΟΛΥ!!!! ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΣΤΑ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΑ ΒΓΑΛΑΝ ΛΕΦΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ .ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΛΟΓΩ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΟΜΟΙΑ ΑΤΟΜΑ , ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΠΑΣ .

  10. Να ορίστε !…τέτοιες μαλακίες λέει συνέχεια αυτή η βρώμα όταν λείπει από την εκπομπή ο Λιάγκας ….
    Μόνο όταν της έχεις ”βουλωμένο” το γ@@στόμα της είναι χρήσιμη .

  11. Ετσι ειναι η κυρα αυτη αυτη ξεχναει πως ξεκινησε στο alter και τα σταυροποδια που εκανε για να κανει νουμερα
    ..αλλα ολα μενουν βλεπεις στην πο@τανα την τηλ.. κανεις μην ξαναδει την εκπομπη τους …

    1. Εσένα δεν σουάρεσε το σαυροπόδι της. Αυτό μας λες. Αδερφη πουριτανη.!!!

  12. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΦΥΤΑ ΤΥΠΟΥ ΦΑΙΗΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ.ΤΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.

  13. ΑΥΤΉ Η ΗΛΙΘΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΆΤΗΣΕ ΤΟ ΠΌΔΙ ΤΗΣ ΣΤΗ ΚΗΔΕΙΑ ΧΤΕΣ… ΔΕ ΘΑ ΧΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΣΤΟΜΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΉ. ΝΤΡΟΠΉ ΤΗΣ

Comments are closed.