Εκτός STAR η Τατιάνα! Της έδειξαν την εξώπορτα! «Eμεις κάνουμε κουμάντο στο κανάλι. Δεν θα αποφασίσεις εσύ σε …»

Κοινοποίηση:
tatiana_26

Αυλαία έριξε χθες το απόγευμα η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μία», με τελευταίο καλεσμένος τον Μάρκο Σεφερλή,  που έκλεψε τις εντυπώσεις με τς μεταμφιέσεις του.

Οι “μπηχτές” ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές έδιναν και έπαιρναν, ενώ χαρακτηριστικό ήταν το σημείο στο οποίο η Τατιάνα αποκάλεσε τον Μάρκο «παρουσιαστή πρωινής εκπομπής», με τον ίδιο να της απαντά «Κανείς δεν ξέρει! Μετά από εδώ, κανείς δεν ξέρει… Ούτε που θα είστε εσείς, ούτε που θα είμαι εγώ».

Η Τατιάνα απέφυγε να απαντήσει ευθέως, ενώ είπε γελώντας «Πείτε τα κύριε Μάρκο», ωστόσο, η αλήθεια είναι πως η παρουσιάστρια δεν έδωσε στους τηλεθεατές ραντεβού για τον Σεπτέμβρη στο κλείσιμο της εκπομπής της και της φετινής σεζόν, όπου, μάλιστα, ήταν εμφανώς φορτισμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, η παρουσιάστρια δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν να καλησπερίζει το κοινό από τη συχνότητα του Star. Το προηγούμενο διάστημα έκανε ραντεβού με τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού, οι οποίοι της πρότειναν να συνεχίσει στην ίδια ώρα με την ίδια εκπομπή, ενισχυμένη όμως με κοινωνικά θέματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. τελικα πρεπει να ειναι πολυ αγαπητή η κυρα τατιάνα οπως βλεπω στα παρακατω σχολια! 😛

  2. ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ,ΚΟΙΤΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΡΝΩΝ,ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΩΝ,ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ,ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.

  3. ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΔΥΣΛΕΞΙΚΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΓΡΙΑ. ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟ ΝΙΚΟΥΛΗ ΣΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΛΙΟΩΔΗ ΕΡΠΕΤΑ

  4. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΥΜΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΗΣ

  5. και ειχα μια φαγουρα απο χθες κοντεψα να τα σπασω…

  6. ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΣΤΕ ΓΙΑΥΤΗ….ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΛΕΕΙ.

  7. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΝ Κ ΤΑ ΕΚΑΤ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ Κ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟΝΗΡΕΥΤΩΝ ΣΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΝΕ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΙ ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ???????? ΑΡΚΕΤΑ ΕΘΑΨΕ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ ΑΘΩΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

  8. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΝ Κ ΤΑ ΕΚΑΤ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΙ ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ????ΑΡΚΕΤΑ ΕΘΑΨΕ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ ΑΘΩΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Comments are closed.