ΔΕΙΤΕ πως σχολίασε ο Στέφανος Χίος τις δηλώσεις του Αντώνη Μυλωνάκη στο “ΜΑΚΕΛΕΛΕ”! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Ο Καζακης ειναι ενας απο την τροικα του Σορος (Βαρουφάκης, Κατρουγκαλος, Καζακης) κ 3εις απο τους υπευθυνους για την διαλυση του κινήματος της πλατείας. Τυχαινει να ημουν πυρηνάρχης σε καποιους απο τους πυρήνες του ΕΠΑΜ καθως κ συνεδρος στο 2ο συνέδριο οπου κ αποχώρησα αηδιασμένη, Θα πρότεινα στον κ. Χιο να κανει μια εκπομπή κ να ξεσκεπάσει αυτον τον υποκινούμενο τσαρλατάνο για να σταματήσουν ολοι αυτοι οι ταλιμπανοκαζακικοι να τα κανουν τσουρέκια. Θα πρότεινα επίσης να ρωτήσουν τον πολυ κυριο Καζάκη ποια ειναι η αποψη του για τους λαθρομεταναστες κ οχι μπροστα σε ακροατηριο οπου υπαρχουν καμερες αλλα οταν παει στις ταβέρνες να τον κεράσουν

    1. ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Κ ΠΟΙΟ ΤΟ ΨΕΜΑ.

  2. Λυπάμαι , αλλά ο Μυλωνάκης είναι ένας γλοιώδης δήθεν πατριώτης ,
    που ελίσσεται καθοδηγούμενος από το συμφέρον του ,
    μέσα σαφώς στα πλαίσια του πατριωτικού φαίνεσθαι ……

  3. Χθες οι ‘ραδιο Αρβυλα’ ειχαν παλι τον Στεφανο Χιο στο Ν° 2 , το τηλεφωνημα στον αναξιοπρεπη μαρκατο !!!
    Απολαυστικοτατο κκκκκκκ

  4. Το οτι επετρεψε στον αναξιοπρεπη Μαρκατο να του δινει διαταγες (κοψε τον!)ηταν αρκετο.ο Μυλωνακης περασε στη μερια του εχθρου.

  5. Παει και ο Μυλωνακης. Τον πηρε το σκοταδι.
    Φαινοταν.φωναζε στους πολιτικους , αλλα οταν τους ειχε μπροστα του εσφυζε απο ευγενεια…

  6. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΕΦΑΝΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΕΠΑΛΑΛΥΠΤΟΣ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

  7. αιντε ρε ξεφτερια τωρα το καταλαβατε οτι δεν ειναι συριοι? δηλαδη πριν παει η ρωσσια να χτυπησει που εσφαζε κοσμος το ισις και ειχε σχεδον γονατισει τον ασσαντ τοσο καιρο, γιατι δεν ειχαμε τοσους συρριους πριν και ξαφνικα μολις πηραν γραμμη οτι θα σκασει εκει η ρωσσια αρχισανε τα μιλλιουνια να ερχονται? εννοειται οτι δεν ειναι συρριοι στο μεγαλυτερο ποσοστο, μονο ελαχιστοι που εγκλωβιστηκαν στα συνορα της συρριας και ενας θεος ξερει πως γλυτωσαν απο τουρκους και ισλαμιστες. ισα ισα τωρα που με τοσα που καθαρισε η ρωσσια και εφτασε μεχρι την τουρκια σχεδον, επρεπε ολοι αυτοι να γυρισουν ανα ανσυνταχτουν και να πολεμουν στο πλευρο της χωρας τους και των ρωσσων, γιατι λοιπον συνεχιζουν να ερχονται?

  8. ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΜΠΑΛΤΑΚΟ Κ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Κ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ;ΠΑΘΑΜΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΜΝΗΣΙΑ;ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ Κ ΕΝΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΟΠΩΣ Ο ΔΗΜ.ΚΑΖΑΚΗΣ.ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ Κ ΞΕΨΑΧΝΙΣΕ ΤΟΝ.Η ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΛΠΙΚΟΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΣΟΥ.

      1. ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ.ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.

        1. όχι ρε σύντροφε εθνικιστές είναι μόνο τα σανελ και τα ψηφοφόρια τους

          1. ΟΙ ΣΑΝΕΛ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Κ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ.ΚΑΙ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ Κ ΓΛΥΦΟΥΝ ΕΥΡΩ-ΠΕΟΥΣ Κ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

    1. Ε, όχι και πατριώτης ο Καζάκης!!

      Εκπομπές με τον Τζιμάκο κάνει ο υπεροικονομολόγος.

Comments are closed.