Βουλευτής της ΝΔ «τρώει κράξιμο» στην Πάτρα

Κοινοποίηση:
ntavlouros

Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκε στην σκηνή του Ρωμαϊκού Ωδείου της Πάτρας το… βράδυ της Δευτέρας μερίδα του κοινού, τον βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Θανάση Νταβλούρο. Ο βουλευτής ανέβηκε για να μιλήσει για τον εκλιπόντα ιδρυτή του Φεστιβάλ Πάτρας του ΟΚΠΕ Ανδρέα Δ. Ανδριόπουλο.

Όμως ορισμένοι από τους θεατές δυσανασχέτησαν με την παρουσία του βουλευτή και τον γιούχαραν. Κάποιοι εξ’ αυτών άρχισαν να φωνάζουν «τι θέλεις να μας πει;», «εσύ ψήφισες τα Μνημόνια» και άλλα σχετικά.

Όλα αυτά συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αφιερώματος προς τον Ανδρέα Ανδριόπουλο το οποίο παρουσιάστηκε πριν την έναρξη της παράστασης του Εθνικού Θεάτρου «Βάτραχοι».

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Κόβουν το επίδομα γάμου και παιδιών!

    Την ευθεία κατάργηση των δύο παραπάνω επιδομάτων, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ημερησία», προβλέπουν δύο επιχειρησιακές συλλογικές συμβάσεις -η πρώτη σε επιχείρηση επισιτισμού και η δεύτερη σε επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (security)- που υπογράφηκαν στις αρχές Αυγούστου και τέθηκαν, ήδη, σε ισχύ.
    Η καταβολή των δώρων εορτών (Χριστουγέννων και Πάσχα) προβλέπεται «έως τυχόν κατάργησης τους με νομοθετική διάταξη, η οποία άμα την ισχύ της υιοθετείται και τυγχάνει εφαρμογής με την παρούσα ακόμα και σε περίπτωση που τυχόν η νέα ΕΓΣΣΕ προβλέπει την τυχόν διατήρησή του παρά την γενική τυχόν κατάργησή τους».

    Μιλάμε για success story! Όχι κουραφέξαλα…

    Είδατε πώς ξεκινά σιγά-σιγά η ανάπτυξη;

    Α! Και να μην ξεχάσω! Είδατε πώς παλεύει αυτή η δοσιλογική συγκυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων για τους σκληρά εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα;

    Είπαμε είναι αμείλικτη με το δημόσιο τομέα αλλά στον ιδιωτικό φροντίζει για την “ευημερία” των εργαζομένων!

    Άκρως “αποκαλυπτική” και η διατύπωση: “Η καταβολή των δώρων εορτών (Χριστουγέννων και Πάσχα) προβλέπεται «έως τυχόν κατάργησης τους με νομοθετική διάταξη, η οποία άμα την ισχύ της υιοθετείται και τυγχάνει εφαρμογής με την παρούσα ακόμα και σε περίπτωση που τυχόν η νέα ΕΓΣΣΕ προβλέπει την τυχόν διατήρησή του παρά την γενική τυχόν κατάργησή τους».!!!

    Α, ρε Αντωνάκη Κομανέτση μας τα έλεγες και δεν σε πιστεύαμε…

    http://www.youtube.com/watch?v=AykCX1k3SPU

Comments are closed.