Αυτός ήταν ο Μάκης Ψωμιάδης – 10 κορυφαίες ατάκες του “Big Mac” που…άφησαν εποχή!! (βίντεο)

Κοινοποίηση:
??DU ??û??J? ??- ?? PSOMIADIS DIE OLYMPIAKOS VOLOU - KAVALA

Ο Μάκης Ψωμιάδης ήταν… σίγουρα ένας άνθρωπος που στη διαδρομή του προσέφερε ατάκες που συζητήθηκαν και… έμειναν. Δείτε σε βίντεο τις δέκα καλύτερες στιγμές του, που δημοσίευσε το sdna.gr:

10. Ο Μάκης και ο… Σαμπόνις!

Στην αυλαία της δεκαετίας του ’80, ως αφεντικό της μπασκετικής ΑΕΚ, ο Μάκης Ψωμιάδης μιλά μετά από τη νίκη της επί της Ζαλγκίρις, μεταξύ άλλων, και για την πρόθεσή του να φέρει στη Βασίλισσα τον Αρβιντας Σαμπόνις.

9. Η οικογένεια Ψωμιάδη… αποκαλύπτεται

Κάπου στο 1995, πολύ πριν εμπλακεί με τα κοινά της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, ο Μάκης Ψωμιάδης εμφανίζεται μαζί με την οικογένειά του στην εκπομπή της Νανάς Παλαιτσάκη στον ΣΚΑΪ. Με τον γιο του Σταύρο να δηλώνει κάποια στιγμή Ολυμπιακός και τον πατέρα του να συμπληρώνει «για να δεις τι δημοκρατία υπάρχει στο σπίτι

8. «Εντάξει, περαστικός ήμουν…»

Ο Μάκης Ψωμιάδης δίνει συνέντευξη Τύπου λίγο μετά το επεισόδιο που έγινε στο σπίτι του Ντέμη Νικολαϊδη, για το οποίο ο τότε επιθετικός της ΑΕΚ προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία. Επί της ουσίας, ήταν το περιστατικό που σήμανε την αρχή του τέλους για την θητεία του Big Mac στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

7. «Να σας το… ξαναφιξάρω;»

Μια ατάκα που δεν κρύβει πίσω της κάποια… τρομερή ιστορία, όμως… έγραψε. Σε συνέντευξη Τύπου, ο Μάκης Ψωμιάδης θέλησε να βεβαιωθεί ότι έγινε κατανοητός και σαφής. Και ρώτησε τους δημοσιογράφους: «Μήπως θέλετε να σας το… ξαναφιξάρω;».

6. Ο Αλεχάντρο και η… μπίζνα

Το καλοκαίρι του 2001, με το τοπίο στα διοικητικά της ΑΕΚ να είναι θολό, εμφανίζεται ως… μετεωρίτης ο Αλεχάντρο Σκλαβενίτης. Την επομένη, παρουσιάζει στο πλευρό του τον Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος θέλησε να υπερασπιστεί τον… επενδυτή, όσον αφορά τα σχόλια που είχαν ακουστεί για την πρώτη του εμφάνιση (από στιλιστικής και όχι μόνο πλευράς).

5. Τι Ατματσίδης, τι… Αμανατίδης

Θέλοντας να απαριθμήσει ο Μάκης Ψωμιάδης «τους παικταράδες που κατέχει η ομάδα», κόλλησε φτάνοντας στον… Κέρβερο του τέρματος της ΑΕΚ εκείνη την εποχή Ηλία Ατματσίδη, τον οποίο μπέρδεψε με τον αμυντικό του Ολυμπιακού Γιώργο Αμανατίδη.

4. Ο… κύριος Φόλιας

Ο Ψωμιάδης είναι αλήθεια ότι είχε ταλέντο στις μεταγραφές. Ωστόσο, δε θα μπορούσε να μην κάνει και… αστοχίες. Σε μια εξ αυτών εξελίχθηκε η απόκτηση του Αντόνιο Φόλια στα μέσα της σεζόν 2001-2002. Και παρότι «ήρθε με μεγάλες περγαμηνές», τελικά το μόνο που έμεινε ήταν η ατάκα του τότε ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ κατά την παρουσίασή του.

3. Το… κούρεμα και ο Γρηγόρης

Η μεταγραφή του Γρηγόρη Γεωργάτου στην ΑΕΚ δεν είχε γίνει αποδεκτή με… ενθουσιασμό από τους οπαδούς της ομάδας. Αντίθετα, οι αντιδράσεις ήταν πολύ έντονες, ακόμη και την ημέρα της επίσημης παρουσίασής του, γεγονός που είχε εκνευρίσει τον Ψωμιάδη. Και δεν το έκρυψε.


2. «Είμαι πολιτικός κρατούμενος»!

Έπειτα από τη διαφυγή του στα Σκόπια, τη σύλληψή του και την έκδοσή του στην Ελλάδα για την υπόθεση των στημένων αγώνων, ο Μάκης Ψωμιάδης οδηγείται στη ΓΑΔΑ και κατά την είσοδό του δηλώνει στους δημοσιογράφους «πολιτικός κρατούμενος της Κυβέρνησης».

1. Οι… εποχές Καζαντζίδη – Μάτσα

Ίσως η ατάκα που… έγραψε περισσότερο από κάθε άλλη. Ο Μάκης Ψωμιάδης αναφέρεται στη δικαστική διαμάχη που είχε ξεσπάσει μεταξύ ΑΕΚ, Filmnet και Alpha Digital για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Ένωσης. Παίρνοντας έμπνευσή από μια άλλη μεγάλη δικαστική διαμάχη περί δικαιωμάτων, ήταν ξεκάθαρος: «Οι εποχές Καζατζίδη – Μάτσα τελειώσανε κύριοι…».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. μονο με το αθλιο πουλημενο αθλημα της χουντας βλεπω εικονες με τον αρχιβασανιστη του εατ εσα …καμια με το ρασο του πατερα του και το γκλοπ στην κρυφη τσεπη οπου τσακιζε αθωους πολιτες …να ζησετε να τον θυμοσαστε γιουρουκια

  2. οτι και νατανε,οτι και αν ειχε κανει για ενα πραγμα του βγαζω το καπελο..τοτε που ηταν φανταρος επι χουντας στην εατ-εσα…εμπαινε ενας ψηλος με κουκουλα και ειχε τσακισει στο ξυλο τους σημερινους αλλα και τους προηγουμενους δημοκρατες…αν θυμαμαι καλα τον κυνηγαγε ο λαλιωτης γι αυτο..θα τις ειχε αρπαξει και ο λαλιωτης…γεια σου ρε μακαρε…θεος χωρεστον..

  3. Η Καβάλα που αγάπησες και έδωσες και τη ψυχή σου σε κατέστρεψε,επειδή ακριβώς ήταν η αδυναμία σου…ζήλεια,φθόνος και “καρφώματα”από τους δήθεν ηθικούς…..εύχομαι να τους βλέπεις απο ψηλά και να αγαλιάζεις βλέποντάς τους να τιμωρούνται…καλό παράδεισο πρόεδρε!

  4. κρίμα για τον Μάκαρο… λάθος ανθρώπους διαλέγει ο χάρος!!!!

Comments are closed.