ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: H Nικολούλη ήξερε ότι σκότωσαν τον Βαγγέλη! Δείτε την να τρέμει και να κρατάει το δεξί της ΧΕΡΙ μετά από…!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
152

“Σας στελνω την αποδειξη οτι η Νικολουλη ηξερε οτι κατι κακο εγινε με τον Βαγγελη Γιακουμακη μετα απο ενα τηλεφωνημα που δεχτηκε κατα την διαρκεια της εκπομπης της(27-2-2015).Συνφοιτητες ακουσαν φωνες στο διαδρομο,εντομο βηματισμο και η πορτα να κλεινει με δυναμη οταν ο Βαγγελης ειχε παει τουαλετα.Ηταν τα μονα στοιχεια που εδωσε στον αερα καθως αρχισε να τρεμει και να κοιταει το δεξι της χερι και να λεει οτι δεν μπορει να πει  περισσοτερα γιατι αυτη η μαρτυρια  αφορα τις αρχες!

1)Μηπως οι Κρητικοι τραβηξαν φωτογραφιες ή βιντεο την ωρα που πηγαινε ο Βαγγελης να κανει την αναγκη του και τον απειλουσαν οτι θα δειξουν τις φωτογραφιες ή το βιντεο στην σχολη;;
Μηπως τον απειλησαν οτι θα τον σκοτωσουν αν πει κατι στον διευθυντη της σχολης;;

Τι εγινε στις τουαλετες;;; Η μαρτυρια υπαρχει!! Να και η αποδειξη που τρεμει η Νικολουλη μετα το τηλεφωνο του μαρτυρα.Δειτε πως κοιταει τους συνεργατες της! Βαλτε το βιντεο στην 1 ωρα και 7 λεπτα ακριβως !”

Αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Δημοσιεύθηκε: 15/03/2015 16:30
    Για μια ακόμα φορά η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων. Οι “μαρτυρίες” ότι το παιδί ήταν ζωντανό αποδείχτηκαν εγκληματικές “πατάτες”

    Δημοσιεύθηκε: 19/03/2015 16:29
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: H Nικολούλη ήξερε ότι σκότωσαν τον Βαγγέλη! Δείτε την να τρέμει και να κρατάει το δεξί της ΧΕΡΙ μετά από…!! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Διχασμένες προσωπικότητες;

  2. ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΟΤΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΡΕΜΑΝ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ 0ΣΑ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤ0ΜΑ ΘΑ ΜΗΝΥΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

    1. Για πες μας “Βασιλάκη”… θα μηνυθεί για κακουργήματα για ποιο λόγο? Επειδή αποκάλυψε την δράση των Κρητικών φίλων σου στη σχολή? Όσο και να θέλετε να τους βγάλετε λάδι, ο κύβος ερίφθη και ο καθένας θα πληρώσει το τίμημα γι’ αυτά που έκανε στο παιδί.

  3. Ακομα και το περιστατικο με τον ιμαντα-πετσετα που ειχαν περασει απο το λαιμο του Βαγγελη(ΣΟΒΑΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ) το ειπε στην εκπομπη.Το συγκεκριμενο ομως δεν το ειπε…Ξυπνηστε.Το θεμα δεν ειναι η Αγγελικη στο αρθρο αλλα αν ειναι δολοφονια ή αυτοκτονια.Εδω ειπε τοσα αλλα….τι σοβαρο εγινε στις τουαλετες που επρεπε να ξερουν οι αρχες;;εεεεεε;;; εεεεεε;;

  4. Και να ήξερε τι έπρεπε να κάνει; Μήπως αυτό ήταν δουλειά της αστυνομίας; Η αστυνομία δεν είναι για να σας φυλάει εσάς τους δημοσιογραφους αλλά να κάνει τη δουλειά της κάτι που στην προκειμένη περίπτωση δεν έγινε. Μην τα περιμένουμε όλα από μια εκπομπή που έχει αποδείξει πολλές φορές τις ανικανες αρχές χρόνια τώρα.

  5. Ναι τον απειλουσαν ότι θα βγάλουν φωτογραφίες του την ώρα που κατουραγε και εχεζε, γιατί ως γνωστόν είναι πολύ δημοφιλείς αυτου του είδους οι φωτογραφίες.

    Ρε είστε σοβαροί?

    1. το ειπαμε κομψα ,σιγουρα δεν ειναι ενδιαφερων το κατουρημα ,κατι αλλο ομως? και εξαναγκαστικα ας πουμε……

  6. τι ακριβως ειπε ο μαρτυρας στην Νικολουλη και δεν ειπε πολλα στον αερα;;

Comments are closed.