Ανοικτή επιστολή προς κ. Γιώργο Τράγκα!

Κοινοποίηση:
tragas

Διαβάστε την ανοικτή επιστολή στον Γιώργο Τράγκα…

“Κύριε Γιώργο Τράγκα ένιωσα την ανάγκη να σας αποστείλω την παρούσα ανοικτή επιστολή με την ελπίδα ότι θα λάβω κάποιες απαντήσεις από κάποιο συνεργάτη σας και όχι από εσάς γιατί ξέρω ότι είστε πολυάσχολος και πιθανόν αυτή την περίοδο σε “ειδική αποστολή”.

κ. Τράγκα τα τελευταία χρόνια παρακολουθούσα ανελλιπώς τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές σας και ήμουν καθημερινός επισκέπτης της διαδικτυακής σας εφημερίδας αντλώντας πληροφορίες αλλά κυρίως την αίσθηση και την ευχαρίστηση από τα λεγόμενα και τα γραφόμενα σας ότι … να υπάρχει κάποιος επώνυμος δημοσιογράφος που διαφέρει από τους άλλους δηλ. τους “υπαλλήλους” των καναλαρχοεργολάβων!

Τις τελευταίες όμως εβδομάδες με λύπη μου παρατηρώ ότι ο λόγος και η πένα σας άλλαξαν άρδην κατά της αντιπολίτευσης και επιτίθεστε καθημερινά προσωπικά και λυσσαλέα κατά του κ. Τσίπρα δίνοντας μας την αίσθηση ότι πραγματοποιήσατε και εσείς μια μεγάλη μεγάλη “Κωλοτούμπα”.

Μια κωλοτούμπα που σας εκθέτει ανεπανόρθωτα στα μάτια των θεατών και των ακροατών σας αλλά και σας εντάσσει στο πάνελ των ανυπόληπτων δημοσιογραφίσκων για τους οποίους πριν λίγο καιρό δικαιολογημένα εξαπολύατε πύρινους λόγους!

Προσωπικά περίμενα να σεβαστείτε το κοινό σας αλλά κυρίως την πενηντάχρονη όπως μας διατυμπανίζετε δημοσιογραφική σας καριέρα και την δεδομένη στιγμή να κρατήσετε ψηλά το λειτούργημα που υπηρετείτε κρατώντας ίσες αποστάσεις μεταξύ των υποψηφίων πολιτικών και κομμάτων γιατί αυτή η μονόπλευρη κριτική κατά της αντιπολίτευσης και η μη αναφορά σας σε τίποτα από όσα καταλογίζατε πριν λίγο καιρό στην κυβέρνηση του μνημονίου δίνει το δικαίωμα σε πολλούς από εμάς να αναρωτιόμαστε τι από τα παρακάτω ισχύει δηλ. αυτό που λέγεται εδώ και πολλά χρόνια πως είστε ένας Δούρειος ίππος του συστήματος; πως ίσως κάποιοι αυτή την στιγμή σας εκβιάζουν και σας απειλούν ή τέλος πως τα πήρατε “χοντρά” κάτω από το τραπέζι!

Τι συμβαίνει λοιπόν κ. Τράγκα;”

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

e-mail: prevejohn@yahoo.gr

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

48 Σχόλια

  1. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΟΚΚΑΛΟ ΤΟΝ ΓΛΥΦΕΙ…..ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ ΗΤΑΝΕ…..ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ????…..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΧΑΖΟΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ….ΜΕΓΑΛΑ ‘ΔΕΞΙΑ” ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ….ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΝΑΝΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ…..Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ…ΕΙΝΑΙ ΚΟΖΑΝΟΣΤΡΑ…..

  2. ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΣ, Ο ΠΡΩΙΝΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ ΤΩΝ FM, ΤΕΛΟΣ!!!! Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΩΣ “ΕΝ ΜΟΝΑΚΩ”. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΗΘΕΙΟ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ?????

  3. τραγκα δεν εισαι κομανετσι εισαι κονομετσι…
    τελικα εστησες κ@λο στη μερκελ!
    κριμα τα ουρλιαχτα σου στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗ πριν μερικο καιρο
    ανθρωπακι..

  4. αγαπητε Γιάννη αυτος ηταν παντα ο Τραγκας δεν αλαξε τωρα απλα ειναι σαν τον Χαμελεων και δεν τον βλεπεις καταφέρνει παντα να κρύβεται και αλλες φορές να κίνητρα ειναι πολλα και δεν προσπαθει να κρυφτεί.

  5. Το σίχαμα σε παλιά εκπομπη του Ραδιοφώνου κατηγορούσε τα OPEL σαν φλογοβόλα, παίρνουν φωτιά, τα χειρότερα αυτοκίνητα, κ.α.
    Η απάντηση της OPEL ήταν να του δώσει διαφήμιση, και ώς εκ θαύματος το OPEL το καλύτερο αυτοκίνητο του ΠΛΑΝΗΤΗ.
    Και εχει και παιδιά και εγγόνια, θα έχουν να θυμώνται τον ΕΜΕΤΙΚΟ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ.
    Δεν ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ αλλά ελπίζω να βγεί να τον …….. για την περιβόητη λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ και πολούς άλλους.

  6. ΔΕΝ ΕΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ , ΤΟ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ. ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΔΟΕ,ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΡΗ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ,ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΦΙΛΝΤ , ΑΝΔΡΕΑ ΕΠΟΧΗ ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΖΙΑΚΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ??

  7. Ποιος ειναι βρε ο κ.Γιωργος Τραγκας που του στελνετε και… ανοικτες επιστολες? Ενας δημοσιογραφος ειναι, ουτε πολιτικος ουτε σταρ.

  8. Την Χρυσή Αυγή που σας πονάει θα ψηφίσουμε.

    1) Καταγγελία του μνημονίου και άμεση διαφραφή χρέους.
    2) ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ
    3) Πλήρη Κατάργηση των προνομίων των πολιτικών.
    4) Τέλος στη χρηματδότηση των κομμάτων.
    5) Μηδενική ανοχή σε τράπεζες, σε εργολάβους και καναλάρχες που καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα.
    6) Κατάργηση ΕΝΦΙΑ και αιματηρών φορολόγησης.
    7) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΗ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.
    8) Ανακήρυξη (ΑΟΖ) _ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΣΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ.
    9) Προτογενής παραγωγή.
    10) ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ.
    ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.
    11) ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.
    12) ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    13) ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
    14) Εθνικός σχεδιασμός για άμεση λύση του δημογραφικού.
    15) ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ _ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ (ΕΛΛΗΝΙΚΟ) ΛΑΟ..

  9. Τι αναγκη εχει αυτος ο εσχατογετος.Εχει ακινητα στο εξωτερικο κι εκατομυρια ευρω.Και τι επαγγελμα εκανε? Πωλητης αρθρων και λογων.

  10. einai polla ta leyta arhhh na mas peis posa exeis sth lista lagarnt re lamogio pou t pezes kai antimnmoniakos symfono kai me tn filo parakato ere kasidiari pou thes kologere ntroph ths dimosiografias kseftila.

  11. Χέζω στο στόμα σου μαλάκα! Κάποτε είμουν και γω ηλίθιος και σ’άκουγα κάθε πρωί

    1. ομοιοπαθης και ομοιοχεζων στο στομα του παλιοπαπαρα που καθομουν και τον ακουγα μαγνητοσκοπημενα αν δεν μπορουσα ζωντανα….

    2. Για άλλη μία φορά τα ζώα οι παραπλανημένοι χρυσαυγίτες, πρώην παραπλανημένοι νεοδημοκρατοπασόκοι, ανακάλυψαν την Αμερική. Στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων το μόνο βήμα πριν τον ακρωτηριασμό των νεοναζί.

  12. Τραγκα , με το ενα ποδι στον ταφο εισαι ρε.Θα την παρεις μαζι σου την βιλα στην Νοτια Γαλλια ?

  13. Οπως εχουμε τα πολιτικα πτωματα τυπου σαμαρα βενιζελου, ετσι εχουμε και τα δημοσιογραφικα πτωματα τυπου τραγκα. Απο το καλοκαιρι και μετα ο φραγκας εχει τελειωσει πλεον στη συνειδηση της μεγαλης πλειοψηφιας των ακροατων και τηλεθεατων του και θα εχει και αυτος την τυχη του τρελλομακη τριανταφυλοπουλου και του αλλου δημοσιογραφικου πτωματος που ακουει στο ονομα νικος ευαγγελατος

  14. Τον πιο σωστό χαρακτηρισμό τον είχε κάνει ο μακαρίτης Καλαμίτσης.

    Όταν ο Καλαμίτσης δούλευε στο Αντένα και ήθελε να αναφερθεί στον Τράγκα τον προσφωνούσε ΣΚΟΥΛΙΚΙ.
    Πήγε και ο Τράγκας στο Αντένα σε εκπομπή, και πειράζανε τον Καλαμίτση εάν τον δει στο Ασανσέρ σαν συνάδελφο στον ίδιο σταθμό πως θα τον προσφωνήσει.
    Η απάντηση ήταν ΜΕΤΑΞΟΣΚΩΛΗΚΑ

    1. Ο Γιαννάρας πάντα δίκιο είχε σε όλα… Όσον αφορά τον γκάνκστερ Τράγκα που κυκλοφορεί με πιστόλι σε εμφανές σημείο και με αστυνομική συνοδεία, να πούμε τι;

  15. Α ρε Κασιδιάρης που του χρειάζεται.

    Να τρέχει σαν την Κανέλλη.

  16. ΡΕ ΤΡΑΓΚΑ ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ. ΣΩΣΕ ΡΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

  17. aaaaaaaa!εδω υπαρχει απαντηση ..το ΣΔΟΕ βρηκε κατι ορφανα εκατομυρια ,,κατι στιην λιστα Λαγκαρντ ε πολύ θελει να κανει άλλη μια κολοτουμπα ο σαλτιμπάγκος

  18. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΞΕΦΤΙΛΑ, ΠΙΟΝΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕ.
    ΠΟΥΛΑ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ.

  19. Δημοσιοκαφρικό ξεφτιλίκι !
    Τόσα χρόνια δηλαδή μας δούλευε…

  20. ΑΝΤΕ ΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΕΣ ΣΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΕΧΕΙΣ ΦΟΥΝΤΕΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ)ΚΟΥΦΟΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΟΝ ΒΟΥΒΟ, ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΑΝΤΕ ΠΗΔΗΧΤΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΧΑΣΩ ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ..

  21. μεγας κωλοτουμπας…
    the absolut lamogio of greek journalism!!
    lista lagard!!

  22. ΤΡΑΓΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΛΥΣΣΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ? ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΞΕΡΗΣ Κ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΘΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΗ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΕ ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΗΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ Κ ΤΙΣ ΜΕΡΚΕΛ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΗΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΕΓΓΟΝΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ? ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΗΣ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΛΟΙΠΑΜΕ ΤΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΙΜΑ ΣΟΥ ΕΝΟΣ ΓΕΛΙΟΥ ΚΑΡΑΤΓΙΟΖΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΗΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟ ΑΥΤΑ ΗΜΟΥΝ Ν Δ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΣ ΚΑΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ

  23. ΤΡΑΓΚΑΣ Ή ΤΡΑΜΠΑΣ Ή ΦΡΑΓΚΑΣ!!!!!
    ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΧΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ UNFOLLOW……

  24. Καλά ρε παιδία, τώρα καταλάβατε τον Τράγκα; Μια ζωή έτσι ήταν ο άνθρωπος. Την εποχή της κυβέρνησης Μητσοτάκη αυτός και ο (πλέον μακαρίτης) Κακαουνάκης από το ραδιώφονο του Σκάϊ είχαν ξεσκίσει τον Μητσοτάκη. Κατά τα λοιπά ο Τράγκας είναι δεξιός, αλλά αν υποθέσουμε ότι είναι ειδικά Καραμανλικός και του σηκωνόταν η τρίχα με τον Μητσοτάκη, όταν ήταν πρωθυπουργός ο Καραμανλής τι έκανε πάλι από την εκπομπή του; Ας υποθέσουμε και πάλι ότι ισχύει το γνωστό (και έσχατως πολυφορεμένο επιχείρημα): “ο δημοσιογράφος πρέπει να είναι ενάντια στην εξουσία” ο Τράγκας δεν έλεγε ότι (τάχα) όλο το Βερολίνο έχει στραφεί εναντίον του γιατί είναι ο αντιμνημονιακός επαναστάτης της χώρας; Και ξαφνικά μόλις έγινε ορατός ο “κίνδυνος” να γίνει κυβέρνηση από την “αριστερά” άρχησε να τα χώνει στον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ και στον Τσίπρα…. Αν μη τι άλλο ο άνθρωπος στις εκπομές του (ειδικά στις ραδιοφωνικές) κάνει σόου. Τώρα αν ο φτωχός και άνεργος νομίζει ότι στο πρόσωπο του πολυεκατομμυριούχου Τράγκα (ή άλλων αντιστοίχων οικονομικών επιδόσεων “δημοσιογράφων”) βρήκε τον υπερασπιστή του -τον Ρομπέν των δασών- ας πρόσεχε. Να τα “χώνεις” σε όλους και σε όλα είναι εύκολο όταν έχεις Φράγκα να φάνε τρείς γενιές απογόνων σου.

    Προσωπικά δεν είμαι αριστερός, ούτε θα ψηφίσω ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Θεωρώ δε, με αυτά που έχω ακούσει, ότι οι άνθρωποι είναι, αν μη τι άλλο, ασόβαροι. Ωστόσο δεν μπορώ να μην επισημάνω ότι, κατά τη γνώμη μου, ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος κάνει το τελευταίο καιρό από τις εκπομπές του ξεκάθαρη προπαγάνδα και διασπορά τρομολαγνείας κατά του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Καλώς ή κακώς τα μόνα κόμματα που είναι “αντιμνημονιακά” είναι ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, οι ΑΝ.ΕΛ και το Κ.Κ.Ε. Επομένως, όταν ισχυρίζεσαι ότι είσαι “αντιμνημονιακός”, κάποιο από τα τρία πρέπει να το στηρίξεις. Εκτός πλέον αν στη χώρα αυτή έχουμε φτάσει σε τέτοιο επίπεδο μπουρδολογίας που οι θέσεις μας είναι καθαρά ιδεατές και ουδεμία επαφή έχουν με την πραγματικότητα: είμαι “αντιμνημονιακός” ιδεολογικά, αλλά δεν στηρίζω κανέναν “αντιμνημονιακό” κόμμα.

    1. Αντιμνημονιακο Κομμα ειναι μονο η Χρυση Αυγη , την ξεχασες, τα κομματιδια που αναφερεις θα κανουν την κολοτουμπα σε λιγο….γιαυτο ολοι να στηριξουμε μονο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

  25. Μάλλον δεν του παρεχώρησε άσυλο το Σύριζα για αυτό και άλλαξε στάση.
    Αλλά ο Τράγκας ήταν πάντα ένα λαμόγιο που πάει άπου είναι τα σπόρια – πχ λαυρεντιάδης, μαρινάκης, μπέος τους έχει υποστηρίξει όλους.
    Παρά την κωλοτουμπάρα του Φράγκα πολλά που λέει ο Φράγκας κατά Σύριζα είναι αλήθεια μια που το Σύριζα είναι τόσο μπερδεμένο που ότι και να του καταλογήσεις είσαι μέσα… ΧαΧαΧα

  26. Παρακολουθώ και εγώ χρόνια τον Γιώργο Τράγκα σε ραδιόφωνο και τηλεόραση και αυτό που έχω παρατηρήσει και διαπιστώσει είναι ότι κοντράρει τους πάντες και την ΝΔ απ’όπου και προέρχεται και ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τα υπόλοιπα κόμματα.Φυσικό είναι να επιτίθεται στον Σύριζα αφού όπως φαίνεται θα κυριαρχήσει στις εκλογές και σαν πρώτο κόμμα πρέπει να στριμωχθεί από τους δημοσιογράφους και να δώσει κάποιες απαντήσεις για το τι΄θα κάνει και το πως θα κυβερνήσει.Θα είναι πρώτη φορά που αριστερό κόμμα και πόσο μάλλον ένας άπειρος πολιτικός θα κυβερνήσει την χώρα, επομένως σωστά πράττει και σχολιάζει τα λεγόμενα του Τσίπρα εγώ προσωπικά δεν είδα καμιά κωλοτούμπα από μέρος του.
    Εγώ γι’αυτό τον παρακολουθώ γιατί διαφέρει απ’όλους τους άλλους και σχολιάζει τους πάντες με τον δικό του πάντα τρόπο.

  27. Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΡΑΓΚΑΣ

  28. ΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ?

    Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΔΟΕ 10 ΕΥΡΩ…..ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΠΙΕΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ…..ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

  29. Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΕΓΙΝΕ ΦΡΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ.ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ.ΤΟΣΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ!ΑΠΟ ΕΠΙΚΡΙΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ;ΗΡΘΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ;ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ;ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΑΝΕΡΓΙΑ;TETOIA EΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ;
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΟΨΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ…….

  30. Να σας πω εγώ τι συμβαίνει !!!

    Ρε μπαγάσηδες !

    Τι περιμένατε από έναν … πεζεβέγκη !

    Που κυκλοφορεί με … κόκκινα παντελόνια ?

    Δεν τον βλέπετε πως συνέχεια … κουνιέται και τους μορφασμούς που κάνει !

    Για αυτό κάνει την …. κώλο – τούμπα !!!

    Εγώ ρε θα σας τα λέω ?

    Που να βρεις …. μπέσα … από τέτοιους πεζεβέγκηδες !

    Στο φινάλε φινάλε … φοβάται τις συνέπειες για τα … χρήματα που έχει στης Ελβετικές τράπεζες !

    Άι σιχτίρ βραδιάτικα !
    Στράτος Δ.

  31. Στο χωριό μου λένε του Γιώργου ο λόγος και του γομαριού ο κώλος.

  32. Πηγε το ΣΔΟΕ Λεβεντες μουυυυ…

    Ειχε και κατι λεφτα εξω ο ανθρωπος…

    Ποτε ΔΕΝ πληττεις σε αυτο το Μπουρδελο που ζουμε…

  33. Από πιτσιρικάς έγλειφε. Γιατί να αλλάξει τώρα?

  34. Η λύση για όλους αυτούς είναι μία…ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ…Τόσο απλά…Ούτε στο ραδόφωνο, ούτε τηλεόραση, εφημερίδα κτλ…

  35. Καλά μην περιμένετε κάποιοι όλοι οι Ελληνες να γλείφουν τους συριζαίους. Είναι ο μόνος που τους κοντράρει.

Comments are closed.