Ένας “ΝΤΑΗΣ” πάμπλουτος αγροτοσυνδικαλιστής του ΚΚΕ, που λέγεται Μπούτας! ΔΕΙΤΕ τι κάνει και τι λέει στα ΜΠΛΟΚΑ των αγροτών (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΠΕΛΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ……ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΥΣ…..ΕΙΝΑΙ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ..

  2. ΞΥΠΑΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ…….

    Ο ΜΠΟΥΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ…

    ……….ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ 1000000 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ……ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!!

  3. Πανε κ οι αγροτες λουφαξαν!!!ετσι ειναι γι αυτο υπαρχει ο συνδικαλισμος για να ελενχει τα προβατα κ να τα κατευθηνει δηθεν προς το καλο τους!!!ενας ισχυρο οπλο των κυβερνωντων στη χειραφετηση των εργαζομενων!!!ξυλο κ σουταρισμα αλλα ποιος εχει τον ποπο να το κανει???????

  4. Για αυτό ρε μ@λ@κες θα πάρετε πάλι τα @ρχ@δι@ σας ! Τον έχετε τον αλήτη και σας δίνει και οδηγίες ! Ποίος ; Ο Μπούτος ! ! !
    Καλά σας κάνουν ρε ζωντόβολα !

  5. Ρε πουστη μου τι τους κοιτάτε σαν τα βόδια και δεν τους πλακονετε στα σουτια.Ο άνθρωπος λέει τα αυτονόητα.

  6. «Αν δεν νικιόμασταν στη Μ.Ασία, η Τουρκία θα ‘τανε σήμερα πεθαμένη και εμείς μεγάλη Ελλάδα. Τη “λευτεριά” μας θα την στηρίζαμε στην υποδούλωση του Τουρκικού λαού. Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε. Το αποκρούουμε κατηγορηματικά. Η αστικοτσιφλικάδικη Ελλάδα στη Μ.Ασία πήγε όχι σαν εθνικός απελευθερωτής μα σαν ιμπεριαλιστική δύναμη, όργανο των εγγλέζων μεγαλοκαρχαριών. Πήγαινε όχι μόνο για να διαιωνίσει την ξενική κυριαρχία πάνω στον Τουρκικό λαό μα και να κάνει την Τουρκία αντισοβιετικό ορμητήριο. Γι’ αυτό εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία μα και την επιδιώξαμε»

    ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΣΤΙΣ 12/07/1935

  7. Μου φαίνεται υποδιάλυση πάει το πράγμα , δυστυχώς ..Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά το έχουμε ξανά δει το παιχνίδι .

  8. Αυτός με τα μαύρα πολυ προβοκάτορας μυρίζει..Δεν το καταλάβατε;; από την στιγμή που λέει στην μπουτανα οτι την τραβανε και άρχισε να φωνάζει η γαμωμανα έπρεπε να τους λιντσάρετε…χμμμ δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα

  9. Πλακώστε τον στό ξύλο ρέ πού κάθεστε καί τόν ακούτε.Τόσο κόττες έχετε γίνει;

Comments are closed.