Όλα έτοιμα για τον γάμο της χρονιάς! ΧΑΜΟΣ με τον Τζορτζ Κλούνεϊ στη Βενετία! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
kl

Μετράει αντίστροφα ο George Clooney για το γάμο του αφού έχουν μείνει μόλις δύο μερες. Χθες έφτασε στη Βενετία μαζί με τη μέλλουσα σύζυγό του και όπως ήταν αναμενόμενο τα φλας ήταν όλα στραμμένα πάνω τους. Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντια

kl1

Μέσα στο υπερπολυτελές σκάφος που τους μετέφερε, έλαμπαν αμφότεροι δίχως να μπορούν να κρύψουν την ικανοποίησή τους.

kl2

Το σκάφος με το οποίο μετακινούνταν, έγραφε πάνω τη λέξη amore που σημαίνει έρωτας. Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις και στη Βενετία έχει σημάνει συναγερμός.

kl3

Αναμένεται να κλείσουν δρόμοι και κανάλια, προκειμένου να μείνουν μακριά οι παπαράτσι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θρησκευτικός γάμος τους θα γίνει το Σάββατο ενώ την Δευτέρα θα ακολουθήσει ο πολιτικός.

kl

Στην τελετή αναμένεται να χοροστατήσει ο καλός φίλος του 53χρονου Τζορτζ Κλούνεϊ και πρώην δήμαρχος της Ρώμης, Βάλτερ Βελτρόνι.

kl5

Πάνω από 150 αστέρες του Χόλιγουντ και υψηλού κύρους πρόσωπα αναμένεται να παραβρεθούν στους εορτασμούς μέσα στο Σαββατοκύριακο. Μεταξύ αυτών οι Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί, Ματ Ντέιμον, Σίντι Κρόφορντ και Ρέιντ Γκέρμπερ, που θα είναι και κουμπάρος του Κλούνεϊ ενώ η επικεφαλής παράνυμφος της Αλαμουντίν θα είναι μάλλον η αδερφή της Τάλα. Οι καλεσμένοι θα μείνουν στο ξενοδοχείο Belmond Cipriani στο ημι-ιδιωτικό νησί Guidecca.

 Ποιος σχεδίασε το νυφικό;

Πολλές εικασίες έχουν γίνει σχετικά με το τι θα φορέσει η κυρία Αλαμουντίν. Πριν από λίγες εβδομάδες είχε επισκεφτεί το κατάστημα του Αλεξάντερ ΜακΚουίν στο Λονδίνο της Σάρα Μπάρτον. Η ίδια είχε σχεδιάσει και το νυφικό της Κέιτ Μίντλετον για το γάμο της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ το 2011.

Ωστός, η 36χρονη δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων εντοπίστηκε με μια τσάντα Stella McCartney όταν έφτασε στο αεροδρόμιο χθες Πέμπτη.

Ο Τζόρτζιο Αρμάνι επιβεβαίωσε πως έχει σχεδιάσει το κουστούμι του γαμπρού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. oxi kai μουστογρια… πουστογρια ειναι ο ανθρωπος…

  2. τον ενημερωσαν οτι στα συζυγικα του καθηκοντα περιλαμβανεται και το… πηδημα;

Comments are closed.