ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΑΥΤΟΙ είναι οι καλύτεροι γλουτοί του ελληνικού στίβου! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
p0

Με καταγωγή από τη Μάνη γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια, γεγονός που την έκανε φανατική οπαδό της ΑΕΚ. Ο λόγος για την Έρρικα Πρεζεράκου.

Εντελώς απροσδόκητα ήρθε σε επαφή με τον αθλητισμό και το αγώνισμα του άλματος επί κοντώ. Σε τρία χρόνια (2003) σημείωσε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών, η οποία αποτελούσε και το χαμηλό όριο (4,25μ.) για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, ενώ το 2007 κατέλαβε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο και το Βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Έκτοτε ασχολείται με το Replayce, το οποίο έχει κατοχυρώσει και είναι παγκόσμια καινοτομία. Αυτή τη στιγμή εδρεύει στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου. Το Replayce είναι μια μελέτη η οποία σα στόχο είχε να συνδυάσει τη λογική με το συναίσθημα, το αποτέλεσμα με τη χαρά και την άσκηση με το παιχνίδι.

Στο μεταξύ, την είχαμε απολαύσει και στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο “Dancing with the Stars”, όταν το 2010 αναδείχθηκε νικήτρια μαγεύοντας κριτές και κοινό με τις χορευτικές τις ικανότητες και το αψεγάδιαστο κορμί της , ενώ την επόμενη χρονιά είχε ρόλο κριτή στο παιχνίδι.

Σίγουρα μιλάμε για μία από τις πιο σέξι αθλήτριες που πέρασαν ποτέ από τον ελληνικό στίβο με υπέροχα προσόντα που θα ζήλευε κάθε γυναίκα.

Δείτε τις πιο καυτές στιγμές της Έρρικας πάνω στο ταρτάν και σας τις παρουσιάζει σε ένα συλλεκτικό αφιέρωμα…

p1p2p3p4p5p6p7p8p9p10

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

Comments are closed.