«Θα σε θάψω παλιοτόμαρο»!! ΣΟΚ!!Άγριος καυγάς του Λιάγκα στην Τήνο

Κοινοποίηση:
liagas_skorda

Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη πριν από μερικές ημέρες στην Τήνο ταράζοντας – ευτυχώς για λίγο- τις διακοπές του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Ποιος είδε τον Γιώργο και δεν τον φοβήθηκε…

Το ζευγάρι μαζί με τους δύο γιους και φιλική τους συντροφιά ξεκίνησαν να πάνε για μπάνιο σε μία από τις πανέμορφες παραλίες του νησιού. Κάποια στιγμή η Φαιή απομακρύνθηκε λίγο από την παρέα κάνοντας μια βόλτα στην ακροθαλασσιά.

Εκεί την πλησίασε ένας τουρίστας, που προσπαθούσε με κάθε τρόπο να της πιάσει κουβέντα. Εκείνη προσπάθησε να τον αποφύγει ευγενικά, ο τουρίστας όμως προφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ γινόταν όλο και πιο επιθετικός προς την παρουσιάστρια, κάνοντάς της κολακευτικά σχόλια για το σώμα της και ζητώντας της να κάτσουν να μιλήσουν. Τότε π παρουσιάστρια πανικοβλήθηκε και άρχισε να φωνάζει.

Ποιος είδε τότε τον Λιάγκα και δεν τον φοβήθηκε… Σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν, σε κλάσματα δευτερολέπτου ο δημοσιογράφος βρισκόταν δίπλα στη γυναίκα του, έτοιμοι να την προστατέψει. Ο τουρίστας ήταν ειρωνικός και ο Λιάγκας σε έξαλλη κατάσταση ακούστηκε να λέει: «θα σε θάψω παλιοτόμαρο, αν πλησιάσεις ξανά έστω και στα πέντε μέτρα τη γυναίκα μου».

Ευτυχώς, οι δύο γιοι τους δεν κατάλαβαν τίποτα και λίγο αργότερα ο Γιώργος και η Φαίη, αφού πρώτα ηρέμησαν, συνέχισαν με την παρέα τους τις βουτιές τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ .ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΡΕ ΧΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ;Ό,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ…

  2. Έναν ψιλοκομμένο με μπόλικο σκορδοστουπιιιιιιιιιι εφτασεεεεεεεεεε

  3. Σαν γνήσιος έλληνας οικογενειάρχης,ο γιωργος έσπευσε να προστατευσει την σύζυγο,δείχνοντας στον εισβολέα πως δεν αστειεύεται,προέταξε τα τροφαντα του από τα παιδάκια στήθη,και τους τρομερούς από τα κοκορέτσια κοιλιακούς του,τρέποντας τον,σε άτακτη φυγή.

Leave a Response