Η…σέξι Τάνια από το δελτίο του STAR στο υπουργικό γραφείο του Ανδρέα Λοβέρδου !!

Κοινοποίηση:
tania

Ο λόγος για την Σουλτάνα Χριστοδουλίδου που πριν από ένα δύο χρόνια συμμετείχε στο δελτίο ειδήσεων του STAR. Τότε… η 27χρονη Τάνια αν και απόφοιτος του παιδαγωγικού του ΑΠΘ και διορισμένη δασκάλα στο δημοτικό σχολείο του Διονύσου, είχε μπει στη σχολή δημοσιογραφίας του Σταμάτη Μαλέλη. Ο ισχυρός άντρας των Media, γρήγορα ξεχώρισε το ταλέντο που δεν ήταν μόνο τα πλούσια φυσικά της χαρίσματα αλλά και η ικανότητά της να στήνεται χαριτωμένα στον τηλεοπτικό φακό. Της δημιούργησε κατ’ αποκλειστικότητα μία τηλεοπτική ενότητα τα «Good Newς» και της έδωσε την ευκαιρία να παρουσιάζει τις καλές ειδήσεις μέσα σε μία γκρίζα μνημονιακή εποχή.

tania2

Η έξυπνη Σουλτάνα άδραξε την ευκαιρία και αναστάτωνε το τηλεοπτικό κοινό περισσότερο με την προκλητική της εμφάνιση παρά με τα όσα έλεγε.

Παράλληλα δημιούργησε ένα life style γύρω από το όνομά της, κάνοντας σέξυ φωτογραφίσεις και δημιουργώντας το προφίλ της ανερχόμενης τηλεπερσόνας.

Ωστόσο αντιζηλίες και ειδικά περιστατικά μέσα στο STAR και με επίκεντρο την Τάνια σε συνδυασμό και με την απομάκρυνση του Σταμάτη Μαλέλη, ανάγκασαν τη διοίκηση να διακόψει τη συνεργασία τους.

Ο χρόνος κύλησε και η χαριτωμένη Τάνια βρέθηκε ως εκπαιδευτικός πια, αποσπασμένη στο Υπουργείο Παιδείας.

Ο νέος υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος δεν άργησε να ξεχωρίσει τις ικανότητες της νεαρής παρουσιάστριας και δασκάλας και εκτίμησε πως και με τις δύο ιδιότητές της μπορεί να προσφέρει τόσο για τις επαφές με τους δημοσιογράφους όσο και με τις γνώσεις της στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Εδώ και δύο μήνες η όμορφη Τάνια συνοδεύει τον υπουργό Παιδείας σε όλα του τα ταξίδια και παρευρίσκεται σε όλες τις συνεδριάσεις. Έχει αναδειχθεί ως η πιο στενή και έμπιστή του συνεργάτιδα, όπως αναφέρουν υπηρεσιακοί παράγοντες και δημοσιογράφοι που παρακολουθούν το ρεπορτάζ του υπουργείου Παιδείας.

Ο υπουργός Παιδείας, λένε, πως σκέφτεται να της προτείνει να κατέβει στις επόμενες εκλογές στη Θεσσαλονίκη, που είναι και η γενέτειρά της.

Εκεί όμως θα συναντήσει την κόντρα των άλλων συνυποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στη Μακεδονία, που δηλώνουν προτεραιότητα στην προβολή και τη δημοσιότητα. Ακόμη θα σταθεί εμπόδιο το γεγονός ότι η όμορφη εκπαιδευτικός βρισκόταν πολιτικά στην παράταξη της ΝΔ ευρισκόμενη μάλιστα κατά καιρούς στο επιτελείο του Πρόεδρου της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

tania-loverdos

Νίκος Ι. Σταματιάδης

Ελεύθερο ρεπορτάζ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΤΟ ΣΟΥΞΕ ΤΗΣ ΒΕΡΑΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟ Κ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ” ΠΟΔΙΑ ΨΗΛΑ ” Κ ΟΤΙ ΛΑΜΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΠΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟS

  2. ΤΟ ΣΟΥΞΕ ΤΗΣ ΒΕΡΑΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΟΔΙΑ ΨΗΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΩ…..ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΟΛΟΙ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ Κ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΘΕΟ …. ΚΛΠ ΚΛΠ ΤΟ ΑΣΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΕΠΙΚΑΙΡΟ Κ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ

  3. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ (!) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ : ένα ακόμα τρωκτικό ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ…

  4. ενταξει τωρααα!!!ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΒ$%^ΣΕΙ ΚΑΝΟΥΝ!ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΝ ΤΖΑΜΠΑ ΠΟΥ%*$ΝΑ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ!
    ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΜΟΡΦΩΤΑ.ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ…ΤΟΝ ΠΟΝΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΞΕΣΚΙ!

  5. Πανω απο ολα αξιοκρατια! ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΘΕΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΜΙΑ ΤΟΥΦΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΦΕΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ; Ε ΓΙΑΤΙ;

  6. αμαν….μονο 2 ιδιοτητες??

    Ο νέος υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος δεν άργησε να ξεχωρίσει τις ικανότητες της νεαρής παρουσιάστριας και δασκάλας και εκτίμησε πως και με τις δύο ιδιότητές της μπορεί να προσφέρει τόσο για τις επαφές με τους δημοσιογράφους όσο και με τις γνώσεις της στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Comments are closed.