Η “σέξι ΟΝΝΕΔίτισσα” ξαναχτυπά: “Διάβασα Μαρξ και απέρριψα τον κομμουνισμό, ο άνθρωπος έλεγε βλακείες”

Κοινοποίηση:
papagelli

Η Έλλη Παπαγγελή σε δηλώσεις της… σε Κυριακάτικη εφημερίδα χαρακτήρισε “βλακείες” το «Κεφάλαιο» του Καρλ Μαρξ.

«Στα 15 μου χρόνια απέρριψα τον κομμουνισμό γιατί διάβασα το “Κεφάλαιο” του Καρλ Μαρξ και είδα ότι ο άνθρωπος λέει βλακείες. Τότε είπα ότι κομμουνίστρια δε θα γίνω ποτέ. Διαβάζω τα πάντα, από τα άπαντα του οικονομολόγου Μ. Κρίσμαν μέχρι το “Φωτιά και Τσεκούρι” του Ευ. Αβέρωφ» σημειώνει στην συνέντευξή της η σέξι ΟΝΝΕΔίτισσα.

Ακόμα για την ανάρτησή της στο Facebook σχετικά με τον υπάλληλο security του ΗΣΑΠ και την ρατσιστική του συμπεριφορά σε βάρος του μετανάστη, τόνισε:

«Δεν νιώθω ακροδεξιά. Ανήκω στη λαϊκή Δεξιά και πιστεύω ότι η χώρα μπορεί να αντέξει μόνο ένα ποσοστό λαθρομεταναστών. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους νόμιμους μετανάστες».

Η Έλλη Παπαγγελή, μίλησε και για τη ΝΔ, σημειώνοντας:

«Η ΝΔ μπορεί να χωρέσει όλες τις απόψεις από το φιλελεύθερο Κέντρο και την καθαρή Δεξιά μέχρι και τη λαϊκή Δεξιά. Εγώ δεν στήριξα Σαμαρά στις προηγούμενες εκλογές για πρόεδρο. Ψήφισα την Ντόρα».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Κατάλαβε τον Μάρξ και τον απέρριψε ή δεν τον κατάλαβε και τον απέρριψε;

  2. Αν η κοπέλα είχε την περιέργεια στα 15 να διάβαση όλα τα έργα του Καρλ Χάινριχ Μαρξ και να τα καταλάβει και να τα απορρίψει τότε είναι διάνοια.
    Να κάνει και ένα τεστ δείκτης νοημοσύνης για να μετρήσουμε και την ευφυΐας της,διότι είμαι περίεργος για το αποτέλεσμα.

  3. ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕ Η ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΑΘΟΤΙ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΗ .ΞΕΧΑΣΤΕ ΜΕ ΠΑΙΞΤΕ ΛΟΤΤΟ .ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΜΗ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

  4. Πάτησα κλικ στην είδηση μόνο για να δω fullsceen τη φωτογραφία 🙂

  5. ναι μωρε νταξει .εχει παει για καφε με τον μαρξ ,συζητησεις μεχρι και σχεση ειχε με τον μαρξ αλλα δεν ταιριαζαν τα ζωδια τους .εχει διαβασει τα παντα αρνητικες ,θετικες κριτικες μιλανε για χιλιαδες τομους βιβλιογραφιας .ε! μετα απο ολα αυτα ειναι δυνατον να μην την εμπιστευτουμε ?οταν μαλιστα νομιζει οτι ειναι και σεξυ!

    1. Καλά εντάξη,δεν νομίζω ότι για να διαφωνήσει κάποιος με τον μαρδοχάι και τον κομουνισμό πρέπει να κάτσει να διαβάσει όλα όσα αναφέρεις.Σε κάποιες παλιές εποχές,πριν το 1918,ίσως να είχε νόημα.Μετά όμως από την πρακτική εφαρμογή του κομουνισμού και ειδικότερα την κατάρρευση του,το 1989,δεν νομίζω ότι χωράει και πολύ μελέτη(πλην της Ελεονώρας).Πάντως,για να λέμε την αλήθεια,ο κομουνισμός δεν έχει καταρρεύσει παντού,υπάρχουν “λαμπρά” δείγματα ακόμη και σήμερα,όπως:Β.Κορέα και φυσικά η λαϊκή “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΑ” της Κίνας…
      Υ.Γ.1) Με λίγα λόγια,το θέμα δεν είναι το αν θα “εμπιστευτούμε” την Παπαγγελή,την οποία παρεμπιπτόντως δεν την λες μπάζο,αλλά το πότε θα δεχθούμε την πραγματικότητα.
      Υ.Γ.2) Εάν θέλεις να διαφωνήσεις με την Παπαγγελή μπορείς να βρεις άλλους λόγους,παράδειγμα:1) Είναι οννεδίτισσα.2) Πιστεύει στην “λαϊκή δεξιά”.3) Ψήφισε ντόρα μητσοτάκη-μπακογιάννη-κούβελου(και έχει ο θεός).4) Έδωσε σημασία σε ένα βιβλίο του αβέρωφ-ποστολάρα με τίτλο “Φωτιά και τσεκούρι”,ε δεν νομίζω ότι συνάδει ο τίτλος με το πρόσωπο…

  6. Στέφανε φίρμα την έχεις κάνει.
    Τη βλέπω και στη Βουλή τις επόμενες εκλογές.

Comments are closed.