Η πιο σέξι δημοσιογράφος του Μουντιάλ είναι η…Ινέζ- Βίντεο και φωτογραφίες

Κοινοποίηση:
inez_sainz_magio

36 ετών, ξανθιά, με πλούσιες καμπύλες και μεξικανικό αίμα να κυλά στις φλέβες της. Η ιταλική Corriere della Sera της δίνει τον τίτλο της πιο σέξι δημοσιογράφου του Μουντιάλ και η αλήθεια είναι η ότι η Inez Sainz κάνει ό,τι μπορεί για να αποδείξει περίτρανα ότι τουλάχιστον συγκαταλέγεται στις πλέον ερωτικές παρουσίες αυτού του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

Ines Sainz-99

inez_sainz_facebook1

inez_sanz_facebook
Η Ινέζ εργάζεται για το CNN en Espanol και για το Azteca Deportes. Γεννήθηκε στο Μέξικο Σίτι κι ενώ από νωρίς ήθελε να ασχοληθεί με τον αθλητισμό- στα 14 της απέκτησε μαύρη ζώνη στο ταε κβο ντο, η μητέρα της την πίεσε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, κάτι που έγινε. Η ίδια δεν έχει μόνο εντυπωσιακές διαστάσεις αλλά και πτυχίο Νομικής.

ines_sainz

inez_sainz_mikrofono

inez_sainze_exofillo

inez_magio3

inez_sainz_magio

Από το… μικρόφωνό της έχουν περάσει πολλοί αστέρες του αθλητισμού. Όπως οι τενίστες Φέντερερ και Ναδάλ , οι μπασκεμπολίστες Κόμπι Μπράιντ και Σακίλ Ο Νιλ και φυσικά ποδοσφαιριστές πρώτης κλάσης. Ρομπέρτο Κάρλος, Ριβάλντο, Μέσι, Ζιντάν και ο Ρονάλντο.



Η Ινέζ κάλυψε, όπως διαβάζουμε στο βιογραφικό της, και τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Προφανώς και στις φωτογραφήσεις για περιοδικά παίζει photoshop, όπως παντού άλλωστε. Δηλαδή Yannis αν σου καθόταν θα την έφτυνες;

    1. @Savvas
      Πρέπει να δεις τη σύζυγο φίλε, εικοσιεφτά χρόνια χορός, μόνο αυτό σου λέω…Άμα σπίτι τρως μπριζόλα, θα τη βγάλεις με βρώμικα απ’την καντίνα της γωνίας;;; Δε “λέει”…:)

  2. Ας αποφασίσει ο κάθε “φωτογράφος-φωτοχάλιας” πόσο Photoshop ή Lightroom θα χρησιμοποιήσει σε κάθε φωτό! Στη μία η κοπέλα είναι σαν “Εϊτζιάρα” στα τελευαταία της στην άλλη ο πισινός της θυμίζει το αερόστατο των αδερφών Μογκολφιέ! Δε θα μιλήσω δε, για τα δύο απαίσια μπαλλάκια σιλικόνης με απόσταση μεταξύ τους μισού τραπεζιού πινγκ-πονγκ που πήγε και εμφύτευσε για στήθος, με τα κόκκαλα του στέρνου να πετάνε αηδιαστικά στο υπόβαθρο! Α και με φάτσα φορτηγατζή απ’τα ταμπούρια! Πείνα αδέρφια, εάν αυτή θεωρείται γυναίκα…

    1. Φίλε Γιάννη, η κοπέλα είναι MILF 36 ετών. Δεν είναι 20άρα.

      ( LOL για το αερόστατο των αδελφών Μογκολφιέ!!! )

Comments are closed.