ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: ΑΥΤΕΣ οι ΠΟΛΕΙΣ της Ελλάδας κάνουν το περισσότερο ΣΕΞ! (ΛΙΣΤΑ)

Κοινοποίηση:
ΕΚ

Για πολλούς ήταν έκπληξη – για κάποιους άλλους όχι: Το Ηράκλειο της Κρήτης καταλαμβάνει θριαμβευτικά την πρώτη θέση στο διαγωνισμό Durex Loveville για την ανάδειξη της πόλης που κάνει το περισσότερο σεξ. Το Ηράκλειο είχε από νωρίς δείξει τα «δόντια» του καταγράφοντας τις υψηλότερες πωλήσεις προφυλακτικών – κριτήριο για την ανάδειξη του νικητή – ήδη από τον πρώτο μήνα του διαγωνισμού. 13 πόλεις σε 5 χώρες διαγωνίστηκαν συνολικά. Από τις 5 χώρες, η Ελλάδα κατέλαβε το top 3 με τη Λάρισα στη 2η και την Αθήνα στην 3 θέση.

Το Ηράκλειο θα γιορτάσει τη νίκη του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: Ένα μοναδικό Durex party με πολλές, απρόσμενες sexy εκπλήξεις. Μείνετε συντονισμένοι για τις λεπτομέρειες!

Η τελική κατάταξη:

1 Ηράκλειο, Ελλάδα

2 Λάρισα, Ελλάδα

3 Αθήνα, Ελλάδα

4 Λευκωσία, Κύπρος

5 Βουκουρέστι, Ρουμανία

6 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

7 Πάτρα, Ελλάδα

8 Κωστάντζα, Ρουμανία

9 Κλουζ, Ρουμανία

10 Ιάσιο, Ρουμανία

11 Σόφια, Βουλγαρία

12 Βελιγράδι, Σερβία

13 Τιμισοάρα, Ρουμανία

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Θα ρτουν όλοι οι γερμανοί να γαμάνε στο Ηράκλειο τώρα μαλάκες.

  2. Βγάλαμε πρωταθλήτρια πόλη του καφέ την Λάρισα,τώρα βγάζουμε πρωταθλήτρια πόλη του σεξ το Ηράκλειο ας μας πούνε και ποιά πόλη είναι πρώτη στο να κάνει σεξ χωρίς προφύλαξη…Μετά να μας πούνε ποιά είναι πρωταθλήτρια πόλη στο χέσιμο και στον…αυνανισμό!

    Κατάντια,Παρακμή,Ξεφτίλα!

    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑ,ΣΤΟ ΧΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ…

Comments are closed.