Ο ΠΡΩΤΟΣ GAY ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ! Ποιος άλλος; Ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
χαχαχα

Διαβάστε τις προκλητικές αναρτήσεις του Παναγιώτη Χατζηστεφάνου στο facebook..

ΧΑ
ΧΑΧΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

39 Σχόλια

  1. ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΕΘΝΙΚΕΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΞΙΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ 13ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΙ Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΣΕ ΜΩΡΑ (ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΠΙΟΥ). Α ΝΑΙ! ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

  2. 1 λεπτό μαζί σου π0υσταριο σ’ενα δωμάτιο …..σε 5 δευτερόλεπτα σ’εχω στείλει να βρεις τους προγόνους σου τα πιθηκια.

    1. o μανωλης με τα λογια… το πιθανοτετο εινα οτι θα σε πηδουσε κανονικα, χαχαχααχχα

  3. ενα προβλημα είναι ο δημοσιογραφος που από ενα διαλογο με 350 σχόλια απομονωσε τα 2, το αλλο προβλημα είναι όσοι σπευδουν να κατακρινουν. Οκ το ξερουμε ότι όποιος μιλαει εναντίον του Φασιστικού, εε συγνωμη, δημοκρατικου πολιτευματος της χωρας, αντιμετωπίζει ποινές αλλά μην κανετε κι ετσι, δεν θα σας στειλουν και στο Γκουανταναμο αν εκφρασετε ελευθερα τη δυσαρεσκεια σας για την πτωχευμενη χωρα που ζουμε.

  4. Σαν να βλέπω επιθεώρηση Σεφερλή με τον Χατζηστέφα με μπούρκα. Ε μέχρι εκεί, άντε και κανένα ποστ με κλακαδόρους από κάτω να κάνουν like. Attention whore

  5. Πω ρε συ!!! Τινγκα στις κομπλεξικες και στις κρυφές αδερφές οι, από κάτω, σχολιαστές του θέματος. Τέτοιο μίσος για έναν άνθρωπο που ούτε καν γνωρίζουν. Τι περιμένεις από σαπιες προβατινες. Αναπαραγαγουν ότι τους σερβίρουν, με τον χειρότερο τρόπο.

    1. jim απορώ αν εισαι πληρωμένος ή απλά ηλίθιος; Προφανώς πρεπει να εισαι κ τα δυο μαζι γιατι δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά τις παπαριες που γράφεις. Θα πρεπει να γνωρίζει καποιος προσωπικά το συγκεκριμένο νουμερο που εβγαινε στα καναλια κ ξεκατινιάζονταν κ ζουσε χρονια ολοκληρα παρασιτικα για να εκφέρει γνώμη; Ή μηπως θα πρεπει να γνωρίζεις καποιον προσωπικά για να καταλαβεις απο τα λεγομενα του οτι ειναι Νεοταξικο εξάμβλωμα;

      1. Εσύ διάβασες ολόκληρα τα ποστ που έκανε ή μόνο τα 2 αυτά επιλεκτικά ποστ, που ανέβηκαν στο μακελειό?? Επίσης εσύ είδες από αυτούς που έβριζαν, εμπεριστατωμένη γνώμη ή έστω απλά μια γνώμη? Ολοι έγραφαν με μίσος και απέχθεια κρίνοντας, άπλα, 2 ποστ, χωρίς να ξέρουν καν για ποιόν λόγο τα έγραψε και σύμφωνα με τα λεγόμενα σου “και πολύ καλά έκαναν αφού ο άνθρωπος αυτός στο παρελθόν ξεκατινιάζονταν στα κανάλια κ ζούσε χρόνια ολόκληρα παρασιτικά”. Εσύ κρίνε βάση αυτού, δικαίωμα σου. Μάθε να εστιάζεις, όμως. Δες ολόκληρη την εικόνα μακριά από εγωισμούς και εμπάθειες που έχεις για ορισμένα άτομα.

  6. ειδικα οι τζιχαντιστες βλακα γελοιε ,θα σου παρουν το κεφαλι και θα γελανε καραγκιοζη

  7. Προς τους αγανακτισμένους αναγνώστες παρακάτω, θα ήταν θεμιτό πρώτα να ανατρέξετε στην αρχική ανάρτηση του εν λόγω κυρίου, την οποία πολύ εύκολα μπορείτε να βρείτε στο facebook, παρά να δέχεστε άκριτα την καταπιεσμένη χολή του κάθε “δημοσιογράφου” (δύσκολα μπορεί να χαρακτηριστεί δημοσιογράφος αυτός που απομονώνει 2 σχόλια από μία ανάρτηση για να της δώσει τελείως διαφορετικό ύφος από το αρχικό της, και χρησιμοποιεί τον φθηνό και πεταμένο αυτό τίτλο). Άσχετα με το αν συμφωνείς με τον Χατζηστεφάνου και τον κάθε Χατζηστεφάνου, καλό θα ήταν να είσαι σίγουρος πριν επιδωθείς σε χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούν τα 12χρονα μεταξύ τους όταν παίζουν μπάλα.

  8. Το να απομονώνεις 2 σχόλια, που κανείς δεν ξέρει για ποιο θέμα και για ποιο λόγο γράφτηκαν, δεν λέγεται δημοσιογραφία, αλλά ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.
    Τον Γκέμπελς, τί τον είχες…?!!

    Κρίμα, γιατί ο Χίος κάποτε ήταν δημοσιογράφος.

    Σας χτύπησε η ΧΑ στο κεφάλι, φαίνεται..!

    Άλλωστε μόνο και μόνο το “gay τζιχαντιστής”(τύπου “νέγρος μέλος της κου κλουξ κλαν”) δείχνει πόσο “εμπεριστατωμένο” και “σοβαρό” είναι το…ρεπορτάζ σας!

  9. Το συγκεκριμενο ατομο για οποιο μιλατε ουτε το 1/785975 του ΙQ του δεν εχετε και ουτε την τριχα απο τα αρχιδια του που πεφτει στο μπανιο του δεν φτανετε..ουτε γαμω φυλλαδες

  10. Πραγματικά είστε τόσο ηλίθιοι. Προφανώς δεν έχετε παρακολουθήσει ποτέ δημοσίευση του Παναγιώτη για να δείτε τι παίζει στα σχόλιο. Και είστε άλλο τόσο ηλίθιοι που ανέχεστε αυτές τις αποσπασματικές εικόνες να σας τις πλασάρουν σαν ειδήσεις. Ανόητοι κρετίνοι.

  11. ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΟΔΟΜΙΣΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ

  12. Ατιμο αγόρι,ξέρεις εσύ γιατί τους γλύφεις…θα φας καλά ,τούνελ θα στο κάνουν και μετά πρώτο πρώτο θα σε σφάξουν γιατί όσο απολίτιστοι και να είναι τους προδότες ούτε αυτοί τους γουστάρουν.

  13. Αν αυτός ο Χατζηστεφάνου ακούγεται μόνο όταν πέφτει σε ανθελληνικά και ισλαμοφασιστικά παραληρήματα,τότε είναι ένα απλό gay ρεπουσοειδές που απλά αν τολμήσει να κάνει οποιαδήποτε κίνηση υπέρ των τζιχαντιστών(αν τους βαστάξει να’ρθουν εδώ),το κεφαλάκι του θα βρεθεί απέναντι.

  14. Μια χαρά θα πας μαζί τους ? Πρώτο πρώτο θα σε σφάξουν…

  15. Ο/Η Θα στο παρουν το κεφαλι οι τζιχαντιστες Ισλαμοφασιστρια λουγκρα..Απιστη σε θεωρουνε πουστροπροδοτρα.. λέει:

    Ειναι γνωστη Προδοτρα και Ρατσιστρια εναντιων των Ελληνων, η πισωγλεντρα Ισλαμοφασιστρια λουγκρα

  16. Ο/Η ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ..ΕΣΥ ΠΟΥΣΤΡΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙς? λέει:

    ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΣ..ΣΚ@ΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ…

  17. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ…ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ GAY ΦΙΛΕ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ, ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ‘ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ’ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ.

  18. πρεπει να στον εχουνε κανει τον κ..ο full moon..για να τους υποστηριζεις..που…κι τελειωμενο….ιρακινοι πακιστανοι παρτυ στο κ..ο σου κανουν που…γρια τελιωμενη….

  19. ΑΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΓΕΛΟΙΕΣ ΒΡΩΜΟΠΟΥ…ΕΣ, ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΛΗ ΜΩΡΗ ΖΟΥΡΛΗ ΜΩΡΗ ΞΕΜΥΑΛΙΣΜΕΝΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ!!!

  20. Δεν έχουμε ιδέα λέει απο στρατηγικές συμμαχίες η σιχαμερή βρωμοπου..ρα, που τρώει αγγ…α απο τον κώλο του, πληρώνει αράπηδες να τον πη..νε και να τον χύ…ε στην μάπα…
    Πάντως Θα είναι υπέροχος στο ν…οκρέβατο και ακέφαλος…

  21. να τα μας,αρχισε παλι τα πο…κα!!!δλδ τι να περιμενουμε τωρα απο κατι ατομα σαν τον Χατζηστεφάνου και ατομα σαν τον Χατζηστεφάνου;ο ανθρωπος εδω μπερδεψε τις τρυπες του,απο κ..ο τρωει(φλεβατο κρεας) και απ το στομα χ…ι να πουμε!!!παρτε και κοψτε τωρα την φατσα και την προσωπηκοτητα αυτου του χιμπατζη!!!!οτι σκατα πειτε για αυτον δικαιο θα εχετε….

  22. Σιγουρη με η. Τι περιμένεις απ’ το μα..κα το Τζιχαντιστή

  23. Ξεφτιλισμένε συριζομούρη κίναιδε, ξεσκισμένη λο..κρα, π..θηλαστή, κτηνοβάτη, ξεφωνημένη ανώμαλη αδε..ρα. Ο ορισμός του βρωμόπο..@.

    1. και μόνο το ότι τον αποκαλείς συριζαίο, φαίνεται πως δεν έχεις ιδέα χααχχααχαχα

  24. ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ οπαδος της οπισθογεμισεως χατζηστεφανου νομιζει οτι οι τζιχαντιστες θα του γεμιζουν τον πρωκτο ανελεητα και συνεχεια!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ!!!! ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ(ή παναγιωτουλα καλυτερα!!!)!!!

  25. Τι Τζιχαντιστής και βλακίες ρε!!! Πο…ς είναι.

  26. εχω την εντυπωση οτι οι φανατικοι ισλαμιστες δεν τα πανε και πολυ καλα με τους πισωγλεντηδες. ας το ψαξει πρωτα ο ξεπατωμενος και μετα να μιλαει. Υ.Γ ωχ ωχ ξεχασα το αντιρατσιστικο, εμμμ gay ηθελα να πω.

  27. Υπάρχει ακόμα κόσμος που ασχολείται με αυτόν τον γελοίο?

  28. ΑΜΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΤΗΣ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΣΙΤΣΙ, ΤΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΛΕΕΙ

Comments are closed.