Δύσκολο να απατήσετε αυτή τη γυναίκα… Όχι μόνο γιατί είναι σέξι αλλά… (Φωτό)

Κοινοποίηση:
ronta2

Είναι η απόδειξη πως οι αθλήτριες μπορούν να είναι και ωραίες γυναίκες. Η 27χρονη Ρόντα Ράσεϊ φιγουράρει σε όλες τις λίστες με τις πιο όμορφες αθλήτριες του 2014 και βλέποντας τις φωτογραφίες της, ο λόγος είναι προφανής!

ronta1 ronta7

Η Αμερικανίδα τζουντόκα έχει κατακτήσει μέχρι και Ολυμπιακό μετάλλιο πριν ασχοληθεί με το μόντελινγκ αλλά και άλλες πολεμικές τέχνες. Όπως και να `χει, εντός ή εκτός τατάμι ή ρινγκ η Ρόντα είναι χάρμα οφθαλμών! Όσο για τον άντρα που θα σκεφτεί να την απατήσει… Μάλλον θα έχει κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του!

ronta6

ronta5

ronta4

ronta3

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Παιδιά έχει δίκιο ο Λάκων. Το έχει δηλώσει και η ίδια οτι κάνει πολυ σεξ πριν τους αγώνες για να της ανέβει η τεστοστερόνη. Δείτε και τις δηλώσεις της στο youtube. Στη Σοβιετική ένωση, των παράδεισο των ΣΥΡΙΖΕΩΝ, ΚΚΕΔΩΝ κλπ τις γκάστρωναν πριν τους ολυμπιακούς για να είναι οι ορμόνες τους στο φουλ.

  2. αυτες τις γκομεναρες που ειναι και διασημες, δεν πρεπει να τις παιρνει κανεις στα σοβαρα, γιατι καταστραφηκε…ενα πηδημα και λουης…οσο καθεσαι με κατι τετοιες η στο τρελλοκομειο θα σε πανε η στη χρεωκοπια η στη καταθλιψη

  3. Η συγκεκριμένη και ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ πριν τους αγώνες ξεσκίζεται στο σεξ για να της ανέβει η τεστοστερόνη. Αντίθετα με τους άντρες, οι γυναίκες με το σεξ ανεβάζουν τα επίπεδα της τεστοστερόνης τους.

    1. Για αυτό αρχίζουν να πουλάνε μούρη μετά που τον έχουν φάει; Πέφτει η τεστοστερόνη σε σένα, ανεβαίνει σε αυτές και αρχίζουν τις μαγκιές όταν σε βρίσκουν αδύναμο μετά την εκσπερμάτωση.
      Αφού τον έφαγες μωρή, τι θέλεις τώρα, να μου πρήξεις και τ’ @@; Βγάλε το σκασμό και πέσε και κοιμήσου ή φύγε, τι θέλεις τώρα, αφού εγώ τον δίνω και συ τον παίρνεις, έτσι μας έπλασε η φύση, τόσο απλά είναι τα πράγματα, πρέπει να μου πρήξεις τ’ @@ τώρα; Άντε στο διάολο από κεί πέρα.

  4. Δύσκολο εὶναι να τη βγάλεις γκόμενα. Το κεράτωμα μετά και εφόσον σούχει μείνει ζουμί, είναι λεπτομέρεια.

  5. Τέ τοια γυναικάρα δεν την απατάς με τίποτα.
    Άμα σε απατήσει όμως αυτή,τί μπορείς να της κάνεις;…

    1. Μπορείς άνετα να της δώσεις μια μπουνιά στο στομάχι άμα σε απατήσει να βγάλει το μεσημεριανό.

  6. Ρε Μητσάρα, ολυμπιονίκς στο τζούντο είναι και πρωταθλήτρια στο MMA. Τι τσόντες λες; Πάντως ο μόνος που μπορεί να την κάνει καλά στο έδαφος είναι ο Δαραβίγκας. Θα της γλίστραγε σαν το χέλι.

  7. Το Μακελειο βλεπω πως εξελλισετε και σε πρωτο τσοντο σαιτ.
    Κριμα και ερχομουν εδω για καμμια σοβαρη ειδηση.

  8. Εκπληκτική αθλήτρια. Δεν νικιέται εύκολα ούτε απο πολύ δυνατούς άντρες που ξέρουν πολεμικές τέχνες. Η ντόπα πάντως πρέπει να πηγαίνει γόνα.

  9. ΕΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΕΓΩ, ΘΑ ΤΗΣ ΤΑ ΦΟΡΟΥΣΑ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

    1. ενα armbar θα σου κανε και θα χρειαζοσουν μετα προσθετικα χερια…

Comments are closed.