Δείτε την Κολέτσα ξεβράκωτη στην πίστα!Στην κυριολεξία όμως! (φωτό)

Κοινοποίηση:
koletsa1_h_633_451

Ζεστάθηκε λίγο παραπάνω το κορίτσι και τα πέταξε όλα.

koletsa1

Τώρα αν αυτό λέγεται φόρεμα…Βέβαια για τους άνδρες που επισκέπτονται το μαγαζί που δουλεύει είναι ότι καλύτερο! Δείτε την τραγουδίστρια Χριστίνα Κολέτσα στην πίστα σχεδόν ξεβράκωτη. Αλλωστε δε νομίζουμε ότι κάτω από το συγκεκριμένο  φόρεμα υπάρχει θέση για εσώρουχο!

koletsa2

Γι αυτό ούτε εσώρουχο, ούτε σουτιέν φόρεσε η αοιδός…Μάλλον το κορίτσι ήθελε να αερίζεται λιγάκι.Από κορμί πάντως… άψογη έτσι; Ούτε μια ατέλεια το Χριστινάκι. Να τα λέμε και αυτά.

koletsa3

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. οπως λενε και οι ffc…και οι τραγουδιστριες που μοιαζουν σαν ηθοποιοι σε πορνοταινια…

  2. Τα παπουτσια ειναι Χ Α Λ Ι Α!! Οσο για το φορεμα αυτο ειχε αυτο εβαλε.Που λεφτα για τουαλετες απο τους μεγαλους οικους dior,gucci κλπ,με τα σβαροφσκι.Ρε το παιρνει αυτη το νυχτοκαματο;Και στην τελικη θα το εκανε που θα το εκανε,γιατι να το κανει τσαμπα;Ειπε κανεις οτι στην Ελλαδα αν δεν εισαι παρθενα σε κρεμανε;Ας ειχαμε τα κοτσια να το κανουμε και αλλες αυτο και να μην κοιταμε τα ρομαντζα,τις αγαπες,τα λουλουδια και τις βολτες στο φεγγαρι,γιατι στην τελικη δεν εχουμε οχι στο φεγγαρι να παμε,αλλα ουτε μεχρι στο ψιλικατζιδικο να αγορασουμε καφε!Α ρε μανα με τις αρχες σου και με τα κολληματα σου να ειμαι κυρια στη ζωη μου,με ψηλα το κεφαλι!!!

    1. Εγώ δεν ξέρω τι κανει ή δεν κάνει η κοπέλα αυτή, αλλά έχω μείνει κάγκελο μ’ αυτά που λες.
      Θέλει κότσια για να γίνεις πουτάνα, ε;;;; Είναι κατόρθωμα, επιτευγμα αξιοζήλευτο που θέλει κότσια να ανοίγεις τα μπούτια επ’ αμοιβή… Κι όσες δεν έχουμε κότσια να πουλιόμαστε, θέλουμε να κάνουμε σεξ με αγάπη κι όχι επαγγελματικά να κάνουμε τους κουβάδες που θα χύνουν αυτό που τους περισσεύει και θα μετά να μας πληρώνουν με λεφτά ή δωράκια ή ταξιδάκια. Είναι ξύπνιες αυτές που πουλάν τον εαυτό τους για κέρδος και μαγαρίζουν τον εαυτό τους για να τις πληρώσουν ή για να εκμεταλλευθούν κάποιον που δεν τον αγαπάνε… Αυτό σημαίνει γυναίκα ε;
      Τι να σου πω…. αφού το πουτανιλίκι σου φαίνεται τόσο αξιοθαύμαστη τακτική…
      Ειδού πεδίον δόξης λαμπρόν!

  3. ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΑΕΙ…

  4. ολες ξεβρακωτες- ολες πουτανιά πουλανε
    αλλιώς δεν φτουρανε.
    ΞΕΥΤΙΛΑ.

  5. Δεν είναι ξεβράκωτη φοράει εσώρουχο η κοπέλα, κι είναι παρόμοιο με τις λωρίδες του ρούχου, ακριβώς για να μην φαίνεται.
    Το φόρεμα είναι αηδία, μεταξύ μας ελαφρώς φθηνοξεκωλέ, αλλά βρακί φοράει.
    Μα γιατί πρέπει να ντύνονται πουτ@νες για να τραγουδίσουν; δεν το καταλαβαίνω αυτό….
    Και το παπούτσι άλλη αηδία.
    Ας της πει κάτι κάποιος, δεν ξέρω τι λέει ως τραγουδίστρια αλλά το στυλιστικό της γούστο είναι για κλάματα.

  6. ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΝΙΩΘΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΛΑΣΤΑΡΙ ΤΟΥ….ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ…….

  7. Μπραβο το κοριτσι μπραβο!
    Μουναρα ειναι οχι απλα ωραιο μουνι ΜΟΥΝΑΡΑ!

  8. δειξε κολο να σου βρουμε δουλεια ,,, ετσι συμβαινει σημερα στην ελλαδα!!! παντως εχει ωραια οπισθια αλλα τι να το κανεις οταν τα χαιρετε αλλος γιατι τετοιου ειδους γυναικες πανε παντα με τους αλλους και οχι μαζι σου….. ειναι πορνες στην ψυχη…

  9. Πλάκα, πλάκα είναι από τις πιο sexy ελληνίδες… α ρε γαμώτο να μην είμαι πλούσιος να πλήρωνα το αντίτιμο για μια ώρα και να δοκίμαζα το λαρύγγι της…!!!

  10. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ‘ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΕΣ’ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ (ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΕΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΕΠΟΧΕΣ) ΒΓΗΚΑΝ ΑΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΄ΦΩΛΙΤΣΑ΄ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ! ! ! !
    ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΄ΜΑΓΑΖΑΚΙ΄ Η ΦΩΛΙΤΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥΣ . . . . . !

  11. Πολύ δυνατά πρέπει να έχουν τα αιρ – κοντίσιον σε αυτό το μαγαζί.χοχοχο
    φούντωσε η αοιδός.

  12. το θεμα ειναι οτι με την κατω φωνη της εχει παντα δουλεια η κυρια

Comments are closed.