ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από ΣΚΥΡΟ- “Μπροστά στα ΜΑΤΙΑ 20 ΑΤΟΜΩΝ πέρασαν 5 UFO στη Παραλία”

Κοινοποίηση:
μα

“To βράδυ της Τρίτης 12 Αυγούστου, λίγο μετά τη 01.00, υπήρξαμε μάρτυρες θέασης 5 αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων (ΑΤΙΑ/UFO) στην παραλία του Μώλου στην Σκύρο! Τα 5 αντικείμενα πέταξαν σε παράλληλη διάταξη πτήσης μπροστά στα έκπληκτα μάτια τουλάχιστον 20 ατόμων τα οποία απολαμβάναμε το cocktail μας σε γνωστό beach bar του νησιού.

Η θέαση κράτησε λιγότερο από 1 λεπτό όταν ξαφνικά και τα 5 αντικείμενα έφτασαν σε ένα σημείο του ουρανού και εξαφανίστηκαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο βάθος του ορίζοντα. Τα UFO εθεάθησαν να έρχονται από τα ανατολικά του νησιού και όταν έφτασαν σχεδόν πάνω από το σημείο που βρισκόμασταν, σταμάτησαν και στην συνέχεια χάθηκαν στον ορίζοντα πάνω από την θάλασσα. Οι έκπληκτοι θαμώνες δεν πίστευαν στα μάτια τους αφού τα αντικείμενα ήταν σε πολύ κοντινή απόσταση από την παραλία – περίπου 500 μέτρα!

Όταν γρήγορα αρπάξαμε τα κιάλια, καταφέραμε να δούμε ακόμα πιο κοντά τα αντικείμενα τα οποία είχαν ένα έντονο πορτοκαλοκόκκινο χρώμα, φαινόντουσαν να έχουν μία τρύπα στην μέση με ακτίνες φωτός γύρω από αυτή!

Για το γεγονός ενημερώθηκε την επόμενη ημέρα και το Λιμενικό της Σκύρου, οι οποίοι μας δήλωσαν ότι ήταν ήδη ενήμεροι για το συμβάν και ότι έσπευσαν στο σημείο λίγη ώρα μετά, έπειτα από τηλεφώνημα άλλου κατοίκου που τα είχε δει παράλληλα με εμάς σε άλλο σημείο του νησιού! Παρ’όλα αυτά δεν κατάφεραν να διαπιστώσουν κάτι. Δυστυχώς μπορέσαμε να έχουμε σε video από κινητό τηλέφωνο τα 3 από αυτά (το 3ο δεν διακρίνεται ευκρινώς καθώς αναβοσβήνει) το οποίο σας παραθέτω προς δημοσίευση”

Δανάϊ Σπυροπούλου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Είναι μάλλον τα UAV ο Σαμαράς κάνει στη πελοπόνησο βάση τους αμεικάνους, οι τούρκοι έχουν τα δικά τους και παίζουν και επεισης η πολεμική αεροπλοία έχει και παίζει με τα δικά ντης.

    Οπότε όταν όλοι έχου UAV προς τι τα περι ΟΥΦΟ ρε UFO ;

  2. Ωχ πλάκωσαν τα παπαγαλάκια των πωλήσεων

  3. ”Είναι αληθινά, έχουμε συζητήσει τι θα κάνουμε με αυτά και οι Μυστικές υπηρεσίες του Βατικανού θα ήθελαν να μιλήσουν ανοιχτά για το θέμα”
    Μπόντρεϊ Ντίτσι – Βατικανό

    ”Νομίζω ότι είναι ώρα να ξεκλειδώσουμε το σεντούκι μας σε θέματα που έχουν παραμείνει κρυμμένα στο θέμα της κυβερνητικής διερεύνησης των ιπτάμενων δίσκων. Είναι πραγματικά καιρός να αποκαλυφθεί η αλήθεια που υπάρχει εκεί έξω! Χρειάζεται να το κάνουμε διότι είναι το σωστό, διότι ο λαός πραγματικά μπορεί να αντέξει την αλήθεια και χρειάζεται να το κάνουμε διότι αυτός είναι ο νόμος”
    John Podesta – Σύμβουλος Άμυνας Και Τεχνολογίας Obama

  4. Και στη Νάξο την ιδια μέρα ανάμεσα σε Πάρο και Νάξο πέρασαν 2 αντικείμενα κ τα είδε όλος ο κόσμος…

  5. Όλο ασυναρτησίες και καγκουροαστεία! Έλεος! Άντε να πάτε να δείτε καμιά μπαλίτσα να γουστάρετε και να πλακώνεστε για τα στημένα και το στοίχημα και ο χοντρός να τα κονομάει…. Έχετε αντιληφθεί ρε υπεράσχετοι το μέγεθος του σύμπαντος? Μόνο στον δικό μας Γαλαξία έχουμε δισσεκατομύρια ηλιακά συστήματα σαν το δικό μας. Και στο σύμπαν υπάρχουν αντίστοιχα δισσεκατομύρια γαλαξίες γεμάτοι με αντίστοιχα αστρικά συστήματα!! Καταλαβαίνετε τα μεγέθη? Πως είναι δυνατόν να υπάρχει ζωή μόνο στη Γη? Έχετε ακούσει για την εξίσωση Drake? Μόνο στο milky way υπολογίζεται ότι υπάρχουν τουλάχιστον 10.000 ανεπτυγμένοι πολιτισμοί (και κάποιοι με απόσταση μερικών χιλιάδων – ίσως και εκατομμυρίων ετών μπροστά από τον δικό μας ”πολιτισμό”)… Ψάξτε για τις συνεντεύξεις των αστροναυτών του Apollo Mission, ψάξτε για τα πρόσφατα αποχαρακτηρισμένα αρχεία του FBI και της NSA, δείτε πως πλασάρουν τα mainstream media το θέμα των εξωπλανητών, παρακολουθήστε το Citizen Hearing που έγινε στο Κογκρέσο πριν λίγο καιρό, ερευνήστε δολοφονίες επιστημόνων που εμπλέκονταν με την ελεύθερη ενέργεια και την αντιβαρύτητα και πολλά άλλα… Το θέμα των UFO δεν είναι τόσο απλό όσο κάποιοι σας έχουν πείσει προγραμματίζοντας σας να έχετε μία στάση χλευασμού (υποσυνείδητου φόβου για το άγνωστο δηλαδή)…Αλλά δεν φταίτε εσείς..αλλά κάτι γραφικοί τύπου Λιακόπουλος… Ένας καλύτερος κόσμος μας περιμένει μόλις σταματήσουμε να τρωγόμαστε μεταξύ μας ως είδος και καταλάβουμε τη θέση μας και τον προορισμό μας σε σχέση με το Όλον!

    1. Έλα να σε πω τι μοίρα σου να σου πω το ριζικό σ

  6. Καλημέρα… Κάθε Τρίτη περνούν πάνω από το σπίτι μου δεκάδες τέτοια ufo, είμαι κάτω από τον αεροδιάδρομο πτήσης των μαχητικών μας που προσεγγίζουν για προσγείωση στη Τανάγρα.
    Κάθε Τρίτη έχουν άσκηση το βραδύ για όσους γνωρίζουν και μέχρι αργά τα ξημερώματα μας πρήζουν μέχρι την λήξη της.

  7. Σε παραλια στη Σκυρο;
    Αμ σε παραλια της Μυκονου καθε μερα τα ουφο διναν και περναν ολο το καλοκαιρι!

  8. Με δυο τσιγάρα στο σκοτάδι το ίδιο αποτέλεσμα βγάζεις

  9. ξερόλες Ελληνάρες που τα ξέρετε όλα.Εδω δεν έχουμε καλά καλά εξερευνήσει τον δικό μας γαλαξία και ξέρετε οτι είμαστε μόνοι στο σύμπαν.Μούσχαροι ,άντε για φρέντο καπουτσίνο και σταματήστε να γράφετε ηλιθιότητες.Ρεντίκολαααααααα

  10. Είναι ο Empraer που μεταφέρει τον Βενιζέλο στη Σκύρο και απο πίσω οι τελευταίοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ (γνωστά ΟΥΦΟ και αυτοί)

  11. Και εγώ έχω να ..μήσω πολύ καιρό αλλά δεν κάνω έτσι..

    1. xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa εξαιρετικό αστείο! Γεια σου καγκούρι μου εσύ!

  12. Ο Paul Heyler ειναι 90 χρονων και λεει οτι υπαρχουν 80 ειδη εξωγηινων.Αυτος πρεπει να ανηκει στο 81 ειδος!(Παντως το βιντεο ειναι διαφωτιστικοτατο και με επεισε 100% οτι υπαρχουν εξωγηινοι…)

  13. ΔΑΝΑΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΣ, ΠΕΣΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…
    ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ….ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΕΙΔΙΚΑ…

      1. ΠΕ ΠΟΙΑ ΖΟΥΓΚΛΑ….ΣΕ ΡΕΤΙΡΕ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΕΝΩ

  14. TI ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ!

    ΟΥΦΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΑΧΝ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ, ΟΣΟ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΦΟ!!!!!!!

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ, ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΔΑΗ ΚΟΣΜΟ!!!

    ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΕΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ

    ΑΛ

  15. ΄Δαναη κοπελαρα μου,κανε σεξ να στανιαρεις γιατι σε λιγο θα δεις και τον γκοτζιλα

    1. Καλώς τον εξυπνάκια τον Ελληναρά! Να σου θυμίσω την πρόσφατη συνέντευξη του Paul Heyler (πρώην Υπ.Εθν.Αμυνας του Καναδά)στο RT. Ενημερώσου καλύτερα και άσε τα ”εύστοχα” αστειάκια…

  16. Ενας Λιακοπουλος ξερει!
    Νεφελιμ εναντιον Ελ!!!

  17. Δεν μας εφταναν όλα τα άλλα,έχουμε και τους εξωγήινους τώρα.

Comments are closed.