ΒΙΝΤΕΟ – Η Lady Gaga θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης!

Κοινοποίηση:
gaga

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Lady Gaga επιστρατεύει την προκλητικότητά της για να παραμείνει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Πότε με περίτεχνα καπέλα… πότε με αποκαλυπτικές ενδυματολογικές επιλογές, η wanna be βασίλισσα της ποπ, μας έχει πλέον συνηθίσει στις προκλητικές εμφανίσεις.

Αυτή τη φορά η εκκεντρική αμερικανίδα τραγουδίστρια άφησε να «διαρρεύσουν» οι σκηνές που κόπηκαν από το ακυκλοφόρητο video clip της, που την εμφανίζουν να πέφτει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ράπερ Ρ. Κέλλυ, ο οποίος μάλιστα έχει κατηγορηθεί πολλές φορές στο παρελθόν για κάτι τέτοιο, στην πραγματικότητα!

Το βίντεο δημοσίευσε η αμερικανική ιστοσελίδα ΤΜΖ, και στις ιδιαιτέρως αποκαλυπτικές σκηνές του ο Ρ. Κέλι υποδύεται έναν γιατρό, ο οποίος κάνει ένα διαστροφικό πάρτι πάνω από το αναίσθητο κορμί της Lady Gaga, αφού την έχει πρώτα ναρκώσει.

Το βίντεο γυρίστηκε τον περασμένο Νοέμβριο, περίοδος κατά τη οποία ο Ρ. Κέλλυ φερόταν να εμπλέκεται σε υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης, ακόμη και ανηλίκων, γεγονός που «ανάγκασε» και την Lady Gaga να καθυστερήσει τη δημοσίευση του προκλητικού βίντεο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. από ότι βλέπω είναι μαύρος! Του κούνησε τον κώλο της οπότε τι θα έκανε αυτός? Θα τον έπαιζε? Λες και αν καθόταν η Γκαγκα θα καταλάβαινε κάτι?

Comments are closed.