“Έχω πάει στο κρεβάτι με 8 άνδρες”! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
p2

Χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα η όμορφη Έλλη Παπαγγέλη μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλική της ζωή και προχώρησε σε πιπεράτες αποκαλύψεις.
H όμορφη νεαρή απάντησε σε μια σειρά καυτών ερωτήσεων:

Πότε έκανες πρώτη φορά έρωτα;
“Δεκαεπτάμισι ετών. Ήρθε πολύ φυσιολογικά μέσα από μία σχέση”.
Έχεις υπάρξει υπερσεξουαλική;
“Σε φυσιολογικά πλαίσια. Δεν έχω κάνει γενικότερα πολλές σχέσεις, αλλά όταν είμαι με τον σύντροφο μου, μου αρέσει να τα δίνω όλα”.
Έχεις κάνει one night stand;
“Όχι, με την έννοια του να γνωρίσω κάποιον και να κάνω έρωτα το ίδιο βράδυ μαζί του. Έχω κάνει τέσσερες σοβαρές σχέσεις κι άλλες τέσσερις πιο χαλαρές”.
Δηλαδή έχεις βρεθεί σεξουαλικά με λιγότερους από δέκα άνδρες;
“Έχω βρεθεί σεξουαλικά με 8 άνδρες”.
Έχεις πονέσει για έρωτες;
“Ναι, έχω βιώσει αυτό που λέμε «έπεσα στα πατώματα». Το έχω μετανιώσει όμως έκ των υστέρων”.
Απολαύστε την…

P3 P4 P5 P6 P7 P8 papa_2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. οι ΦΩΤΟ εχουν παρει στο γνωστο κωλομπαρο ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ που παραπεμπει σε ΦΥΛΑΚΗ–ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ απέναντι από το ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ….ιδιοκτησίας των γνωστων ΦΟΥΡΝΩΝ της ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ.

  2. ΟΣΟ Ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ ΤΟΣΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ.

  3. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΟΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΕΩΦΩΡΟ ΣΥΓΓΡΟΥ…ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑΤΣΑ Η ΕΝΤΙΜΗ ΚΟΡΑΣΙΔΑ

  4. Έτσι όπως είναι γραμμένος ο τίτλος,νόμιζα πως το έχει κάνει με 8 άντρες ταυτόχρονα..

  5. ΣΤΑ @@ ΜΑΣ ΜΩΡΗ .
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΙ , ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΙΧΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ , ΜΙΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗ.

    ΚΑΛΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΖΩΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ, ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΟ MΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ.

    ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ, ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ…..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ !!

  6. εμεις πιο παλια τις λεγαμε πουτανες, τωρα ομως εχουν αλλαξει τα πραματα με την καθημερινη πλυση εγκεφαλου απο την TV και ισως ειναι πιο μπροστα απο μας τους καθηστερημενους χωρικους. ΠΡΟΟΔΟΣ, ΠΡΟΟΔΟΣ ΛΕΜΕ!!!!

  7. η κοπέλα επιβεβαιώνει όλες τις παρατηρήσεις μου για τις Ελληνίδες.

    1) το ότι είναι γκομενάρα δεν έχει καμμία επίδραση στην σεξουαλικότητά της, έχει λιγότερες επαφές ισως από μια μέση Ελληνίδα και μάλιστα οι άσχημες και χοντρές “παίρνουν” καραβάνια ανδρών

    2) το one night stand στην Ελλάδα νοείται ως ένα-δύο πηδήματα με κάποιον που ήδη γνωρίζει η κοπέλα και μάλιστα πολύ καιρό. Πολύ σπάνια θα γίνει με κάποιον που γνώρισε εκείνη την ώρα και συνήθως στον δεύτερο “καφέ”.

    3) όταν λέει τα “δίνω όλα” εννοεί ότι αντί να είναι τελείως νεκρή στο κρεβάτι κάνει κανένα αχ-βαχ και λέει “ναι μωρό μου ξέσκισέ με” επαναλαμβανόμενα σαν κασσετοφωνάκι.

Comments are closed.