“Έκανα botox και δεν μου άρεσε καθόλου!”

Κοινοποίηση:
eyrydikki

Για τη σχέση της με τον Δημήτρη Κοργιαλά, το τραγούδι και τις παρεμβάσεις που έχει κάνει για να βελτιώσει την εμφάνισή της μίλησε η Ευρυδίκη.

Ερωτηθείσα από εβδομαδιαίο περιοδικό για το τί αγαπάει στον σύντροφό της, είπε: «Την παιδικότητά του, τον τρόπο που μου δείχνει ότι με αγαπά, το ταλέντο του στη μουσική αλλά και στη μαγειρική». Ποια κοινή τους στιγμή θυμάται πιο έντονα; «Όμορφες στιγμές πολλές αλλά ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η μέρα του γάμου μας. Τις δυσκολίες έχουμε βρει ένα δικό μας τρόπο να τις αντιμετωπίζουμε, ώστε όταν τα σκεφτόμαστε αργότερα, γελάμε».

Για το αν έχει κάνει μπότοξ είπε τα εξής:

«Γενικά φοβάμαι πάρα πολύ ό,τι είναι σχετικό με το πρόσωπο. Δεν είμαι αντίθετη σε μεθόδους που δεν παγώνουν την έκφραση. Έκανα μια φορά botox και δεν μου άρεσε καθόλου. Είμαι αρνητική. Θέλω, όταν τραγουδώ, να διαγράφονται στο πρόσωπό μου τα συναισθήματά μου. Επειδή έχω την τύχη η αδερφή μου να είναι αισθητικός, όποτε πηγαίνω στην Κύπρο αφήνομαι στα μαγικά της χέρια. Χρησιμοποιώ φυτικά προϊόντα που δεν είναι επικίνδυνα. Κάνω μάσκες ομορφιάς. Φροντίζω το σώμα μου, την εμφάνισή μου και κυρίως την υγεία μου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

Comments are closed.