“Είμαι πατέρας άνεργης οικογένειας. Η εκκλησία μας έκοψε το συσσίτιο. Είμαι αποφασισμένος για όλα” Ιδού πως κατάντησαν τους περήφανους Έλληνες

Κοινοποίηση:
Syssitia

Aντί του καθιερωμένου editorial, δίνω τη θέση μου και την υπογραφή μου στο Νίκο, έναν άλλο “μακελάρη” της φτωχολογιάς και της ανεργίας. Των πολλών ανέργων και των πολλών νεόπτωχων που απέκτησε ξαφνικά αυτή η χώρα εξαιτίας των Νενέκων και των ξεφτυλισμένων πολιτικών. Θέλουνε πολύ ξύλο αυτά τα καθάρματα για να στρώσουνε επιδερμίδα.

“Το όνομά μου είναι Νίκος και είμαι έτοιμος να γίνω μακελάρης με όλη την έννοια, καθώς είμαστε άνεργοι εγώ και η οικογένειά μου, χωρίς περιουσιακά στοιχεία.
ΠΕΙΝΑΜΕ.
Μας έδιναν τρόφιμα από την εκκλησία. Πιστεύω στον Χριστό και την Παναγία, αλλά με αυτό που συμβαίνει θα απαρνηθώ τον Χριστό και την Παναγία και θα κηρύξω την θρησκεία μου στο Ισλάμ γιατί υπάρχει δικαιοσύνη στο Ισλάμ.

Τεράστια αδικία απόψε στην ενορία του Κορυδαλλού στους Αγίους Ταξιάρχες καθώς πολλοί συνάνθρωποί μας όπως και εγώ έμειναν χωρίς τρόφιμα. Τα τελευταία τρόφιμα για 3 μελή οικογένεια ήτανε 1 μακαρόνι, 1 ρύζι, 1 λάδι (ελαιόλαδο), 5 πακέτα φρυγανιές και 2 κουτιά γάλα!!

Δεν ζητάω τα πλούτη, να τα χέσω τα πλούτη σας γιατί η ζωή αξίζει περισσότερο από τα χρήματα.
Όμως ας τολμήσει να έρθει η Τρόικα στην Ελλάδα!!!

Είμαι αποφασισμένος για όλα!!!”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Πως μπορουμε να βοηθησουμε; να στείλουμε οτι μπορουμε;

  2. Και αυτον τον τυπο τον λεει “περηφανο Ελληνα”το αρθρο..;;
    Αυτη η “αλληλεγγυη”εχει παραγινει.
    Δουλεψτε εσεις κοροιδα να τν περναμε εμεις αραχτοι,αρκει να δηλωνουμε ανεργοι και ΣΥΡΙΖΑ.

  3. Ότι θέλει ο κάθε ένας λέει. Ο άλλος πιστεύει – δήθεν – στον χριστό και στην Παναγία, αλλά το ισλάμ είναι πιό δίκαιο. Ε! τότε κάνε περιτομή να σωθείς αφού έτσι το θεωρείς, τι ασχολείσε με την εκκλησία. το παραδέχεται ότι μέχρι τώρα έτρωγε από την εκκλησία κι επειδή τελείωσαν τα τρόφιμα φταίνε οι παπάδες, λές και έχει καμία σύμβαση να τον ταίζουν αιώνια. Η απελπισία είναι κακός σύμβουλος καινα προσέχουμε τι λέμε. δαγκώνουμε το χέρι που μας ευεργετεί. αυτοί όλοι που βρίζουν την εκκλησία δεν είδα να βρίσκονται σε καμιά δράση ανώτερη για να έχουν το δικαίωμα αυτό. Την μαλακία μας όμως την έχουμε πάντα έτοιμη στο στόμα μας.

  4. Ποιά κατάντια ρε ξεδιάντροπε?
    Ο Άνθρωπος είπε πως είναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ,δεν παραιτήθηκε από την ζωή και την υπερηφάνια.
    Η ΑΠΟΦΑΣΗ σημαίνει ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ και ΤΟΛΜΗ.

  5. Καμαρωστε εδω! Αυτος μας ηγειται την εκκλησια! 1:35 η διαρκεια του βιντεο!

    http://www.youtube.com/watch?v=_szfpK7AGBg

    Δυστυχως το ιερωνιμικο θα ειναι η αιτια που παρα πολλοι Ελληνες θα χασουν την πιστη τους! Θα το δειτε.

  6. Μα και αυτοί οι άνθρωποι… αφού τους έκοψε το συσσίτιο η εκκλησία γιατί δεν πάνε στα συσσίτια του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΚΚΕ; Α ξέχασα αυτοί δεν κάνουν συσσίτια γιατί ζητούμενο δεν είναι η ελεημοσύνη αλλά ο λαός να διεκδικήσει τα δίκαιά του, να κάνει την μεγάλη επανάσταση και να ανατρέψει το καπιταλιστικό καθεστώς και μπλα μπλα μπλα μπλα… Ως τότε βλέπουμε ποιος θα ζήσει.

  7. Aν ησουν λαθροσκουπίδι φίλε μου θα έτρωγες και κρουασανάκια, βλέπεις έδω στην Ελλαδα μόνο οι λάθρο περνάνε καλά και αυτούς βοηθάνε πιο πολύ οι παπάδες, εμείς οι Έλληνες έχουμε καταντησει πολίτες Β’ κατηγορίας!

    1. Εκτός απο κρουασανάκια τρώνε και άλλα πράγματα οι λάθρο απο πολλούς παπάδες, (όχι όλους).
      Και τρώνε και δίνουν αν με εννοείς.
      Για αυτό υπάρχει τόση αγάπη και αλληλοεκτίμηση αναμεταξύ τους.
      Στο κάτω κάτω, αυτοί θα είναι οι νέοι Έλληνες, εσύ και εγώ και ο Νίκος θα εκλείψουμε δια της πενίας και της πείνας.

  8. και σε μας εκοψε το φαι η εκκλησια 2 χρονια τωρα γιατι τολμησαμε να ρωτησουμε γιατι δινουν τοσα και κιλα ψωμι σε γυφτους που τα πεταγαν κατευθειαν στα σκουπιδια και δεν αφηναν κοσμο που πραγματικα πειναει να τα παρουν…η απαντηση πια ηταν?να σηκωσει το χερι ο “παπας” να δειρει την μητερα μου η οποια ειναι 73 χρονων και για τιμωρια να κοψει το φαι σε 3 σπιτια απο εμας,και εγω πιστευω στον Χριστο και στην Παναγια αλλα καποιοι παπαδες δεν θα επρεπε να φορανε ρασο

  9. Γ@ΜΩ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΑΡΙΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ!!ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΜΟ, ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩ ΨΟΜΟΛΥΣΑΕΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ!!! ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΧΡΥΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΜΕ 1 ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΛΑΔΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ? ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙ?

Comments are closed.