ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ NEWSBOMB- “ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΛΕΦΤΑ”

Κοινοποίηση:
makeleio2

Διαβάζουμε σε “θεσμικές στήλες” διάφορα για τη συμμετοχή της δημοσιογραφικής ομάδας του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, στην φιλότιμη εκδοτική απόπειρα της εφημερίδος newsbomb που εξακολουθεί να κυκλοφορεί στα περίπτερα και της ευχόμαστε τα καλύτερα. Κάποιοι ανέλαβαν εργολαβικά να ενημερώσουν για τους λόγους αποχώρησης μας αλλά λησμόνησαν κάτι σημαντικό: Να ζητήσουν-όπως επιβάλλει η δεοντολογία-και τη δική μας άποψη. Ας είναι. Ελεύθερο βήμα έχουμε(πόσο πιο ελεύθερο από το makeleio.gr), άρα τώρα επιβάλλεται να ακούσουνε κι εμάς.

Η έκδοση καθημερινής εφημερίδος στους καιρούς αυτούς, είναι μια πραγματική τρέλα. Από εμάς -από την πρώτη στιγμή -χαρακτηρίστηκε ενέργεια υψηλού ρίσκου. Ο επιχειρηματίας όμως ήταν αποφασισμένος να “γκρεμίσει την διαπλοκή”. Το μπάνερ τοποθετήθηκε και εξακολουθεί να είναι αναρτημένο κάτω από τον τίτλο της. Στοιχηθήκαμε στο “γκρέμισμα της διαπλοκής” και ξεκινήσαμε σε χαλεπούς καιρούς, την ώρα που ο Έλληνας έχει στραφεί για να ενημερώνεται από άλλες πηγές: Το διαδίκτυο και την τηλεόραση.

Στο πρώτο φύλλο, φιλοξενήσαμε μια αποκαλυπτική συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη. Κομμένοι από παντού οι δικασμένοι και καταδικασμένοι από τα κανάλια “Χρυσαυγίτες”, έπρεπε να ακουστούν. Αυτό επιβάλλει η δημοκρατία και η ελευθερία του Τύπου. Αν δεν ακούσουμε την άποψη τους, πως θα αντιμετωπιστεί το “μόρφωμα”, όπως το αποκαλεί το Mega; Από την πρώτη μέρα όμως άρχισε η ψιθυρολογία από τους “αυλικούς”, τους “σφουγγοκωλάριους”, τα “αρκουδάκια” που τους ρίχνουν κέρματα για να χοροπηδάνε και τους “τσάτσους” που υπάρχουν και στις καλύτερες οικογένειες. Η εφημερίδα πούλησε κοντά στα 12.500 φύλλα.

Τη δεύτερη μέρα αποφασίσαμε να παίξουμε εξώφυλλο το καρακιτσαριό παλάτι του μεγαλοδημοσιογράφου Αυτιά. Την ώρα που ο λαός πεινάει, δημοσιογράφος που χαρακτηρίστηκε “παιδί του λαού”, χτίζει μέγαρο στη Βούλα. Αντιληφθήκαμε ότι κάτι τέτοιο δεν άρεσε. Αναρωτηθήκαμε όμως: Εαν δεν ξεκινήσουμε το ξήλωμα της διαπλοκής από το συνάφι μας(που ο κόσμος δικαίως σιχαίνεται)πως θα φθάσουμε στις σάλες της;

Αποκορύφωμα της σύγκρουσης, ήταν το εξώφυλλο της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου. Τολμήσαμε να δημοσιεύσουμε ένα θέμα που αυτό το καιρό καίει. Εντοπίσαμε τις “παγωμένες” λίστες του ΣΔΟΕ που αφορούν τον έλεγχο που διενεργούν χωρίς καμία εξέλιξη εδώ και ενάμιση χρόνο τα ξεφτέρια των Οικονομικών Ελεγκτών και έμμεσα στο ρεπορταζ προσπαθήσαμε να περάσουμε το μήνυμα και να αναρωτηθούμε: Είναι δυνατόν να ελέγχονται πολιτικά πρόσωπα από τον Αύγουστο του 2012 και ο υφιστάμενος του Σαμαρά στο ΣΔΟΕ, ο “μπακάλης” Στασινόπουλος, να μην έχει περατώσει μαζί με τα υπόλοιπα περιφερειακά όργανα μια έρευνα που αφορά το κύρος του πολιτικού κόσμου αλλά και την αξιοπρέπεια του πολίτη που την έχουν τσαλαπατήσει και εξευτελίσει; Οι λίστες που δημοσιεύσαμε- με προσθήκες και άλλων ονομάτων- από τις λίστες του 2012(και είναι απολύτως έγκυρες όσο κι αν κάποιοι  πάλεψαν με νύχια και με δόντια να τις υποβαθμίσουν και να τις χαρακτηρίσουν πλαστές)δημιούργησαν κλυδωνισμούς στον πολιτικό κόσμο.

Αλλά τα ΜΜΕ σίγησαν. Μούγκα. Ως συνήθως. Γιατί εάν μιλούσαν τα «νταβαντζοκάναλα» θα έπρεπε να θυμίσουν στην υποψιασμένη κοινή γνώμη ότι ο «μπακάλης» της κοιλάδας της Μεσσηνίας, Στασινόπουλος, έσπευσε πάλι(όπως έκανε και τότε)να δώσει κάτι ραβασάκια που χαρακτηρίστηκαν «συγχωροχάρτια» για τους πολιτικούς που ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ, γράφοντας μέσα σε αυτά ότι «λίστες δεν υπήρξαν ποτέ». Απέφυγε όμως ο πολυγραφότατος υφιστάμενος του Σαμαρά να αναφέρει στα «κωλόχαρτα», εάν ελέγχονται ή όχι τα αναφερόμενα πρόσωπα. Η αλήθεια είναι ξεκάθαρη: Όπως προσπαθούν να σβήσουν από τη μνήμη μας τη λίστα «Λαγκαρντ», με τον ίδιο τρόπο παγώνουν και τις «λίστες» με πολιτικούς και βλαχοδήμαρχους. Εάν είναι να τσακίσουν κανέναν φουκαρά και να πάρουν το σπίτι κανενός άνεργου, τα λαμόγια του ΣΔΟΕ πάνε τρέχοντας….

Όπως ήταν φυσικό, μας ζητήθηκε μετά το πρωτοσέλιδο να αποχωρήσουμε, θεωρούμενοι «επικίνδυνοι για τα συμφέροντα της εταιρείας». Έτσι ακριβώς μας μεταφέρθηκε. Ευχαριστήσαμε με ευγένεια και πήραμε το καπελάκι μας. Σκηνή γνωστή και επαναλαμβανόμενη τα τελευταία 4 χρόνια.

Αιφνιδιαστικά το Σάββατο το μεσημέρι διαβάσαμε στα ΝΕΑ, ρεπορτάζ του Γιώργου Παπαχρήστου ο οποίος «κάρφωνε» τον Πάνο Καμμένο(του οποίου το όνομα υπάρχει στις λίστες)με αφορμή το ρεπορτάζ που μας είχε… «ξηλώσει» από την εφημερίδα! Δηλαδή εφημερίδα των «νταβατζήδων» χρησιμοποιούσε απόσπασμα από την… «εφημερίδα που θα γκρέμιζε την διαπλοκή» με αποτέλεσμα τις επόμενες ώρες ο κ.Καμμένος να… μηνύσει τον Παπαχρήστο και ο δημοσιογράφος να συλληφθεί επ΄αυτοφώρω στα Γιάννενα! Μερικές φορές λοιπόν είναι να τρελαίνεσαι. Μετά από 48 ώρες ακολούθησαν σωρεία ρεπορτάζ για το ΣΔΟΕ που θυμήθηκε πάλι να αρχίσει το ψάξιμο σε μεγαλογιατρούς, μεγαλοδικηγόρους αλλά και στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Μητρόπουλο για να απαλύνει προφανώς τις εντυπώσεις από τις «παγωμένες λίστες» που έχουν μείνει σαν άχρηστα ψάρια στο ψυγείο.

Ως επίλογο θα πούμε τούτο για να μην κουράζουμε: Στην Ελλάδα εξακολουθούν να υπάρχουν πέντε-δέκα επιχειρηματίες που έχουν χρήματα. Κάποιοι από αυτούς συμφύονται με τη διαπλοκή και τα «ξεράτά» της. Τους γνωρίζουμε όλοι. Ο κόσμος πια τους συλλαβίζει με τα μικρά τους ονόματα. Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι. Οι πατριώτες. Αυτοί οφείλουν να αντιληφθούν ότι η σύγκρουση με τους θεσμούς, τη διαπλοκή και το κατεστημένο, εκτός από χρήμα(το οποίο δεν είναι  απαραίτητο να ρέει σαν θησαυρός ώστε να επωφελούνται τα μουσάτα ποντίκια, οι δεινόσαυροι και οι αρουραίοι που κατά καιρούς τους πλευρίζουν), απαιτεί και ψυχή. Καρδιά λιονταριού, πνευμόνια τίγρης και δόντια ύαινας. Ας αναλογιστούν ότι όλοι οι αγώνες για την ελευθερία της πατρίδος από τα σκουλήκια που μας κυβερνούν, πολλές φορές κερδήθηκε με αίμα. Αλλά για να χύσεις το αίμα σου πρέπει να το λέει η περδικούλα σου. Και το δυστύχημα είναι ότι τελικά πάντα το πρώτο αίμα είναι του φτωχού και όχι του πλούσιου. Δεν κερδίζονται οι μάχες όταν κάνεις πίσω για ένα «κωλόσπιτο» και για ένα «κωλόχαρτο».

Πάμε παρακάτω. Εμείς τη γούνα μας την έχουμε κάψει και τη βροχή την τρώμε κατακέφαλα εδώ και 23 χρόνια. Τα οράματα δεν σκοντάφτουν στις αναποδιές….

 

Σ.Χ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

 1. Οι υπερβασεις ακόμη και στην δημοσιογραφία, αποδεικνύοντε με γενναίες πράξεις κύριε Χίο. Η μεγάλη υπέρβαση θα ήταν αν έβγαζες την Χρυσή Αυγή. Γιατί; Γιατί πέρα απο το μνημόνιο, με την δίωξη ενός νόμιμου και ψηφισμένου κόμματος όπως η Χ.Α, μπαίνει χέρι στους δημοκρατικούς θεσμούς και την πολιτική λειτουργία του έθνους. Μετά απο αυτή την εξέλιξη στα πολιτικά δρώμενα του τόπου, αυτό είναι το κατ αρχάς ανησυχητικό και ακολουθεί το μνημόνιο. Βέβαια τέτοιες υπερβάσεις κύριε Χίο απαιτούν και μυαλό και κρίση και γνώση και ιδιαίτερα διάθεση θυσίας, που όπως φαίνεται δεν διαθέτεις, παρά το υφάκι του βαρύμαγκα και τις φωνές στον Δαραβίγκα. Αυτή την στιγμή κάνεις μιά εκπομπούλα σαν εκατοντάδες άλλες της ελληνικής τηλεόρασης και τίποτα παραπάνω. Χρήσιμη θα ήταν μιά εκπομπή, σχετικά για την πολιτική προπαγάνδα με καλεσμένο και κύριο ομιλητή τον Ι. Αμυρά. Όμως που να τολμίσουν κάτι τέτοιο τα ΜΜΕ. Αυτές τις γνώσεις τις κρατούν για τον εαυτό τους και τις εφαρμόζουν ως πειραματόζωα στον λαό. Γιατί αν ο λαός ξεστραβωθεί τότε, τόσο αυτής της κοπής οι δημοσιογράφοι όσο και οι πολιτικοί δεν θα έχουν θέση ανάμεσά του.

 2. ο τίτλος διότι δεν εμφανίζεται στο πιο πάνω σχόλιο είναι “Θα πάρουμε τα όπλα και θα πάμε στα βουνά”

 3. Πλάκα μας κάνετε έτσι. Καλά για να μην ξεχνάμε κιόλας επειδή το παίζετε και καλά ότι βγάλατε την συνέντευξη του Κασιδιάρη μήπως θυμάται κάποιος και τον τίτλο…..
  Να θυμήσω εγώ <>.. Αυτός ο τίτλος είχε καμία σχέση με αυτά που είπε γιατι έτσι όπως γράψατε τον τίτλο άλλα καταλάβαινε κάποιος που κοίταγε το πρωτοσέλιδο. Είσασταν αντικειμενικοί και έχετε γίνει και σείς σας τους άλλους. Φτου σας και σε σας και στον κύριο Χίο, που δεν έχει κάνει καμία νύξη για το θέμα των άθλιων κατηγοριών που βαραίνουν την Χρυσή Αυγή. Και στον πρώτο και στο δεύτερο επειδόσιο του Μακελειού 4 πολύ κόψιμο στις γραμμές έπεσε απο τον τόσο δημοκράτη κύριο Χίο. Να μάθει να σέβεται τους ακροατές ακόμα και αν δεν του αρέσουν αυτά που λέει ο κόσμος. Αντε ξευτίλες όλοι σας……

 4. Συγχαρητήρια. Συνεχίστε ακάθεκτος. Είμαστε μαζί σας.

 5. Ρε Στεφανε δημοσιευσε στο Μακελειο ολες τις “παγωμένες” λίστες του ΣΔΟΕ , γιατι δεν προλαβαμε να παρουμε εφημεριδα , ή θα εχεις προβλημα με τον Καμενο ;

 6. ”Όπως ήταν φυσικό, μας ζητήθηκε μετά το πρωτοσέλιδο να αποχωρήσουμε”…
  xaxaxaaxa…φοβερός!
  Αφού ξέρεις το αποτέλεσμα ρε Στέφανε, γιατί προσπαθείς?
  Τώρα τους έκανες μάγκες με τη διαφήμιση από τη σελίδα σου.

 7. Η φιμωση ειναι παντου πλεον σε οτι αφορα σκανδαλα κ χρυσαυγιτες…
  Πριν απο λιγο στο site με την “μεγαλυτερη” καταυτους επισκεψημοτητα κατεβηκε το αρθρο που ελεγε για την συνεντευξη τυπου της Χ.Α…
  Κατα τα αλλα ολοι επαναστατες στα “αμυντικα δικτυα”…

 8. ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ. ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΣΙΧΑΣΙΑ.ΕΞΩ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ.

 9. ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΟΜΙΖΗΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΗ

 10. Η απορία μου είναι πώς επιλέγετε να συνεργαστείτε με σφουγγοκωλάριους του συστήματος όπως ο Χαρδαβέλας και μετά να σας προκαλεί έκπληξη όταν σας εγκαλούν για “συμπεριφορά που δεν αρμόζει στο προφίλ τους”.

 11. Mε μαι πρώτη ανάγνωση συμπεραίνω οτι σε χρησιμοποίησαν για να κάνουν ντόρο στις πρώτες φυλλάδες και μετά οταν ένιωσαν οτι δεν μπορούν να σε “αντέξουν” σε πέταξαν.Με λίγα λόγια σε χρησιμοποίησαν.Όπως έκανε άλλωστε και ο Κούρής με το Κοντρα..Πουλάς Στεφανε γιατι χτυπάς ανελέητα το κατεστημένο..

 12. ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΣ…ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ ; Ή ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΣΑ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΕ. ΚΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ZOOM ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ;

 13. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ!!!

  ΔΕΝ θυμήθηκες τη ΣΟΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ παροιμία που λέει: “Όποιος μπλέκει με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες” :p 😀

 14. – STEFAN , KANE MIA ΄΄ ΕΚΔΟΣΗ OF- SOR ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΠΑΚΟΥ ..

  .. ΚΑΝΑ 400 ΕΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ..

  .. WEB – ON LINE ME Μ4ΚΕΛΕΙΟ -΄΄ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ..

  -> ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΄΄ΜΠΑΚΟΥ ..
  ΛΕΦΤΑ ; .. PREPEI AKOMA ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ..ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥS ..
  //

  ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!

 15. Εχθές στο Εtv,και ενώ ήταν καλεσμένος ο εκπρόσωπος τύπου της Χ.Α, Η. Κασιδιάρης, και ετοιμαζόταν να βγεί στο πλατό. Αίφνης, ω του θαύματοςέπεσε η εκπομπή στον αέρα, γεγονός που το παρακολουθήσαμε όλοι οι ακροατές όταν η εκπομπή επαναλήφθηκε στο ΕΧΤΡΑ. Πρός τιμήν του ο Γ. Τράγκας, ομολόγησε τις πιέσης που δέχοντε τα ΜΜΕ στην βραδινή εκπομπή του στο ίδιο κανάλι, ενώπιον των προσκεκλημένων και χιλιάδων ακροατών. Ο Γ. Τράγκας είναι ο μοναδικός δημοσιογράφος που ομολογεί στον αέρα, τέτοια γεγονόυα. Όλοι οι άλλοι πουλάνε μαγκιά και κάνουν εκπομπούλες, όμως στην πραγματικότητρα κρύβουν την αλήθεια απο τον λαό και προσκυνούν το σύστημα για να μην χάσουν την δουλειά τους. Καλά κάνουν αρκεί να μην το παίζουν μάγκες και αγωνιστές. Το θέμα που προανέφερα, έχει σχέση με την κατάλυση της δημοκρατία όπως την γνώριζαν μέχρι σήμερα οι πολλοί ενώ οι λίγοι ήταν και είναι υποψιασμένοι. Γιαυτό κουραδόμαγκες κάντε τις εκπομπούλες σας και αείν συχτίρι.

 16. Απορίες και σχόλια:
  1)Η εφημερίδα newsbomb είναι του Χαρδαβέλλα, όπως το ομώνυμο site;
  2)Τι δουλειά έχει ένας αντιμνημονιακός δημοσιογράφος όπως ο Χίος, με έναν μνημονιακό δημοσιογράφο όπως ο Χαρδαβέλλας ο οποίος μόλις τελείωσε το γλείψιμο στον ΓΑΠ, ξεκίνησε το γλείψιμο στον Σαμαρά;;
  3)Όταν ξεκινήσατε να βάζετε εδώ μέσα συνεχείς διαφημίσεις για την newsbomb και είδατε τις αρνητικές αντιδράσεις των αναγνωστών σας από τα σχόλια, δεν σκεφθήκατε ότι δεν θα ήταν επιτυχής η σύζευξη;;;
  4)Με εφημερίδες δεν γίνεται πλέον αντίσταση γιατί ο κόσμος δεν έχει λεφτά να αγοράσει και ακόμα και αν διαθέτει 1 ευρώ δεν το ”χαλαλίζει” για το συνάφι σας, συγγνώμη που το λέω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Η μόνη αντίσταση μπορεί να γίνει μέσα από την τηλεόραση και το ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ που θα πείσει ότι είναι με το μέρος του κόσμου και όχι με το μέρος του συστήματος. Κάντε μια εκπομπή, σοβαρή, προσεγμένη, χωρίς γραφικούς καλεσμένους και θα δείτε πόσο θα επηρεάσετε την κοινή γνώμη.

 17. ΕΠΙ ΤΟ ΟΡΘΟΝ

  ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΑΝ ΣΤΕΦΑΝΕ
  ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ
  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ
  ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ NEWSBOMB !
  ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΕΡΙΑΖΟΥΝ “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ”
  ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ ΚΛΠ
  ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕΣ ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ;;;
  ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΙΟ ΕΙΧΕΣ ΕΚΕΙ ;;;
  ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ
  ΜΕ ΜΙΑ ΤΣΙΧΛΑ ΠΗΔΟΥΣΕΣ.
  ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ “ΕΚΛΕΚΤΩΝ”
  “ΔΗΜΟΣΙΚΑΦΡΙΣΚΩΝ” ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΥΡΩ
  ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !
  ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΙΟ ΕΙΧΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ;;;
  ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

 18. ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΟΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ!!!!! ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ-ΚΑΜΜΕΝΟ( ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΤΟ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ” ΓΙΟΤ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ”ΦΛΑΝΤΖΑ), ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ (Τ)ΣΥΡΙΖΑ(ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΛΟΓΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΟΝΟ ΤΣΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ(ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ)ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ), ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ(Η ΕΠΙΧΡΗΜΑΤΙΕΣ), ΓΙΑ ΤΟ ΣΔΟΕ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΑ-(ΓΓΟΥΡΑ). ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΝ. ΑΥΤΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΚΑΛΑ!!!!

Comments are closed.