ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ- ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ- ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟΡΙΟ ΓΡ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ: “ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΨΑΧΝΕΣΑΙ, ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΠΡΟΣΕΧΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ Η ΕΛ.ΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΖΕΣ, ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΛΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ ΜΕΓΑΛΕ: ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ”

Κοινοποίηση:
xios-MAKELEIO

Πριν από λίγη ώρα, στους συναδέρφους του makeleio.gr, δόθηκε δήλωση από τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο. Το γιατί επέλεξε ο ίδιος, τώρα, να δόσει δήλωση στη δημοσιότητα, το γνωρίζει μόνον ο ίδιος.

“Πληροφορούμαι, εδώ και αρκετό καιρό, ότι είσαι επικεφαλής και εμπνευστής των μηχανισμών παρακολούθησης (και όχι μόνον) πολιτικών, δημοσιογράφων, πολιτών και επιχειρηματιών που εξαιτίας σου και του μπάρμπα σου του ψεύτη, καταστρέφεται ο τόπος. Απ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ εξακολουθεί να παρακολουθεί και ομάδα τραπεζιτών, ανθρώπων του επιχειρείν και ασφαλώς όλου του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ, εφημερίδος και site αλλά και των προσωπικών μου τηλεφώνων, τηλεφώνων δικηγόρων μου, προσώπων της οικογενείας μου και άλλων με τους οποίους συνεργάζομαι επαγγελματικά και ότι ψάχνεσαι πολύ μαζί μου. Ξέρεις εσύ, Δημητριάδη.

Και ξέρω και εγώ, χωρίς να υποκλέπτω, με ποιους μιλάς, τι σχεδιάζεις, με ποιους τα σχεδιάζεις, ποιους θέλεις να βλάψεις, ποιους να υπονομεύσεις και με ποιους παραβατικούς συναγελάζεσαι. Νομίζω πως το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδος που εργάζομαι, σου έδωσε ένα δείγμα, για το ποιους έχεις μαζέψει γύρω σου. Ένα σκυλολόι “ζώων” που λένε ότι “ότι τους διατάζεις πληρώνοντάς τους, να κάνουν ότι τους λες”.

Κόπιασε λοιπόν να τελειώνουμε μαζί σου. Εάν θες να με βρεις, μην κάνεις τον κόπο να τους βάζεις να παρακολουθούν τις κινήσεις μου και τα βήματά μου, γιατί και εσύ και αυτοί θα φάνε τα μούτρα τους. Και άσχημα. Φαίνεται, φιλαράκο, ότι το αίμα είναι στο πετσί σου, γιατί πιτσιρικάς, το έβλεπες συνέχεια μπροστά σου.

Είμαι πολίτης γνωστής επαγγελματικής διεύθυνσης και δεν μασάμε ούτε από “Γαβαλάδες” ούτε από άλλα καθιζήματα.

Στην ΓΑΔΑ, υπάρχει μία συμπηρωματική κατάθεση για σένα. Σε κατονομάζω για πολλά. Στην έστειλε με email, αυτός ο Δάβαλος, διοικητής Ασφαλείας, που όταν ήρθε εκεί ο πληρεξούσιος δικήγορος μου, ο Νίκος Αντωνιάδης, με το ένα χέρι υπέγραφε και με το άλλο, μίλαγε στο κινητό μαζί σου. Είστε πια σε αδιέξοδο. Και μετράτε όλοι βδομάδες από το ξήλωμα.

Δεν θα ξανασχοληθώ μαζί σου. Εαν δεν σε μαζέψουν οι σημερινοί της ΕΛ.ΑΣ, θα σε μαζέψουν οι άλλοι που θα έρθουν. Και εάν δεν σε μαζέψουν ούτε αυτοί, τότε θα σε πάρω εγώ από το χεράκι, για να πάμε στον εισαγγελέα για το πιο μεγάλο κελί. Μέχρι και 12 χρόνια. Και ότι λέω, το κάνω. 

Δημητριάδη, πες στον μπάρμπα σου, τη σύζυγο και στα αφεντικά σας, τους επιχειρηματίες που σας ταίζουν, ότι το παιχνίδι χάθηκε. Οι μέρες σας τελείωσαν. Μαζευτείτε. Απλές κουβέντες. Ξέρουμε τα πάντα για σας, δεν ξέρετε τίποτα για τα δικά μας και τι σας ετοιμάζουμε από δω και πέρα, δημοσιογραφικά. Το πουλόβερ ξηλώθηκε Δημητριάδη. Είστε παρελθόν”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. αμεσα απολυσεις στην τριτοκοσμικη και ανικανη ευπ.

    αχολουνται με μλκιες.. και οι ξενοι αλωνιζουν εδω μεσα..χάος γινεται..

  2. Μπραβο κ.Στεφανε ξεβρακωσε τις λουγκρες παρ τους τις κιλοτες!
    Στην Υγεια σου!

  3. Στέφανε πήδα όλες τις λούγκρες χωρίς σάλιο, η υγιής Ελλάδα είναι μαζί σου.

  4. Αν ήμουν στη θέση του Ανδρουλάκη θα ήμουν εκτός εαυτού. Τον κοροϊδεύουν κατάμουτρα. Γιατί δεν τον μηνύει; Τί φοβάται;

    1. Γιατι ολοι το ιδιο κανουν μεταξυ τους ,λες και ειναι η πρωτη φορα… και να ηταν μονο αυτα τα τηλεφωνα που παρακολουθουν ,τωρα πλεον που μπαινει στο παιχνιδι το gov.gr και η τραπεζικες καρτες …θα θελεις να κρυφτεις αλλα δεν θα μπορεις….

  5. Η καμορα των λελεδων μπουληδων! Μας γινανε οι κουραμπιεδες μαφια! Τριζουνε τα κοκκαλα του Αλ Καπονε που τουλαχιστον ητανε αντρας και φορουσε σωβρακα οχι μητσοτακεικα στρινγκακια! Στεφανε συνεχισε τον αγωνα, μαζι σου !

  6. Παρακολουθουν την μισή Ελλάδα, αλλα ούτε ένα λαθροισλαμιστη δολοφονο δεν μπορούν να βρουν.
    Ξεφτιλες πεταμένα λεφτα ειστε.
    Εθνικη ασφαλεια Ο κάτι τέτοια βλεπει ο Ερντογαν και θα μας κάνει ντου και θα βρεθούν στο συνταγμα οι Τούρκοι μερα μεσημέρι και αυτοι δεν θα καταλάβουν τιποτα.

  7. 15.000 παρακολουθήσεις μόνο το 2021 ‘οι νόμιμες ” !Δηλ σε 4 χρόνια 60.000 άτομα ;
    Ε τότε δεν ζούμε σε χώρα ! Έχουμε ανάμεσα μας 60.000 άτομα τα οποία είναι άξια παρακολουθήσεων για εγκληματικές πράξεις; Εδώ τότε είναι η χώρα των εγκληματιών!
    Δεν μας τα λες καλά! Παρακολουθούσες για εγκλήματα ή για να τους κλέβεις; Γιατί και ο Κουκακης δημοσιογράφος για οικονομικά θέματα ήταν και για το τραπεζικό τομέα!
    Επιχειρηματίες γιατί παρακολουθούσες;Όλοι ναρκωτικά μετέφεραν;
    Τραπεζίτες γιατί παρακολουθούσες; Και αυτοί έμποροι όπλων ήταν ;
    Έχουμε 15.000 απλούς πολίτες ανάμεσα μας εμπόρους όπλων ναρκωτικών και οτιδήποτε άλλο;

  8. Στέφανε κράξε και τον Ανδρουλάκη γιατί δεν έχει τα @@ να προβεί σε μήνυση εναντίον της κούλας και της ανηψιάς ….

  9. Δώσε πόνο Στέφανε, χτύπα κάθε ώρα και λεπτό……μακελειό και μόνο μακελειό διαβάζουμε

  10. Εγώ ξέρω ότι οι χιλιοβραβευμένοι για τις αποκαλύψεις σκανδάλων δημοσιογράφοι των New York Times και του Guardian θα ήθελαν πολύ να έχουν τον Στέφανο Χίο στις τάξεις τους

  11. Ο μοναδικος δημοσιογραφος που εχει τα @ρχ@δ@@ να τα βαλει με ολο το συστημα που μισουν οι Ελληνες : Μητσοτακηδες , Αλαφουζοι , Μαρινακηδες και τους υπολοιπους σαπιους

  12. Μητσοτάκουλα, δεν έπραξες σοφά που τα έβαλες με το Στέφανο Χίο, μου φαίνεται.

  13. Στείλε τους στον διάολο Στέφανε, εκεί που πραγματικά ανήκουν.

  14. Πολύ καλά του ξηγηθηκες! Του τα είπες στα ίσια Λεβεντικα και αντρικια! Τέτοια καθάρματα και λερες αξίζουν τα χειρότερα! Εγώ δεν θα το είχα σε τίποτα να τον έστελνα στο τάφο και ας έκανα φυλακή τον παλιό μαφιόζο θα καθάριζε από μια λέρα η κοινωνία!

  15. Ιδιωτικοι , δημοσιοι υπαλληλοι και συνταξιουχοι , δεν εχουν καμμια βοηθεια.
    Ολα για τις επειχηρησεις .

  16. Η Μαρεβα θα ξαναβαλει να καθαρισουν τον Χιο.
    Ετσι κι αλλιως χουντα ειναι , κανεις δεν μιλαει .

Comments are closed.