ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ 3-3-2023: ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ – Η ΦΑΡΣΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ, Η ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΧΕ ΚΑΚΑΛΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ

Ο Υποστράτηγος Γιώργος Παναγιωτόπουλος ζητά την εκτέλεση εντάλματος σύλληψης κατά του υπουργού Χατζηδάκη με υπογραφή Ντογιάκου..

Αν η δικαιοσύνη είχε κάκαλα…

Η φάρσα του Χίου στους ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ

Μοίρασε πόνο πάλι…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Ρε τον Χίο μέσα σε 5 λεπτά το πίστεψε ότι έγινε στρατηγός της αστυνομίας. Αντε με το καλό και Ναπολέων 😛

  2. Στέφανε, σχετικά με αυτό που είπες στην εκπομπή σου, στο 40 λεπτό περίπου, για το γνωστό εφοπλιστή που πέθανε δίπλα στην ηθοποιό.
    Πριν πολλά χρόνια δούλευα στην Itochu, ήταν ο Ιαπωνικός όμιλος που είχε και την αντιπροσωπεία της Nintendo στην Ελλάδα, τα Tommy και καράβια! Ηταν Κ.Σερβίας, στο σύνταγμα.
    Στο ίδια κτήριο, σε παραπάνω όροφο, ήταν κάποια από τα γραφεία της Petroil του Βαρδινογιάννη …που πέθανε ξαφνικά.
    Είχε σωματοφύλακες κάτω στην είσοδο τους οποίου είχα γνωρίσει, εφόσον περνούσα κάθε πρωί. Ένα πρωί λοιπόν γελούσαν κ έλεγαν πως η ηθοποιός τερμάτισε τον…ξέρεις…από την πολύ καβάλα!

  3. Στεφανάρα να κάνεις πολλά ξαφνικά τηλεφωνήματα, έτσι να τους ξεβρακώνεις…μην τους αφήνεις σε ησυχία…εχτές στην δουλειά μου άκουσα που λέγανε “Ο Χίος τους έχει ξεσκίσει με τα ξαφνικά τηλέφωνα”

  4. Πολύ ωραία τα είπε σήμερα ο στρατηγός, ο κ.Κολοκούρης, στη συνέντευξη στους ραδιομακελάρηδες και μακάρι κάποια στιγμή να παίξει έναν ενεργό ρόλο στα πράγματα της πατρίδας μας. Ας μου επιτρέψει όμως να διαφωνίσω σε ένα θέμα μαζί του, ως προς το είδος του φορτίου του εμπορικού τρένου. Εφόσον υπήρξε σύγκρουση και έκρηξη, που εξαύλωσε έναν μεγάλο αριθμό ατόμων, που ακόμα δεν ξέρουμε ποιούς και μάλιστα υπάρχουν αυτή τη στιγμή 53 αγνοούμενοι, θεωρώ ότι έχει σημασία το είδος του φορτίου του τρένου. Αν τυχόν ήμουνα ανακρίτρια στην υπόθεση αυτή, το πρώτο πράγμα που θα έψαχνα είναι τα παραστατικά του φορτίου και τα δελτία αποστολής των εμπορευμάτων. Υπάρχουν φοβερές καταγγελίες για το είδος του φορτίου. Έχει μεσολαβήσει η επέμβαση του στρατού, που έχει μάλιστα κατασκηνώσει στο χώρο της τραγωδίας και πολλοί διερωτώνται, τι έχει συμβεί. Επειδή είχε λάβει χώρα το περασμένο καλοκαίρι η πτώση του αεροπλάνου κοντά στο αεροδρόμιο της Καβάλας και όχι μέσα στη πόλη ευτυχώς, το οποίο μετέφερε πολεμικό υλικό, υπάρχουν εύλογες απορίες για το φορτίο του τρένου. Έχει γίνει λόγος ακόμη και για μεταφορά πυρηνικών απόβλητων. Πολλοί κάνουν λόγο για τρομοκρατικών χτύπημα. Αν έχει υπάρξει τρομοκρατικό χτύπημα, είναι δεδομένη η εμπλοκή μυστικών υπηρεσιών. Άλλοι λένε ότι υπάρχουν μηχανισμοί που θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση. Και αυτό θα ήταν πράγματι μια δυσμενής εξέλιξη, διότι μπορεί μια κυβέρνηση να πρέπει να παραιτηθεί, ευρισκομένη μπροστά σε μία τέτοια απαράδεκτη κατάσταση, αναλαμβάνοντας την πολιτική της ευθύνη, το να τη ρίξει όμως μια υπερδύναμη πχ οι ΗΠΑ και να χρησιμοποιεί για το σκοπό αυτό τις μυστικές υπηρεσίες, πράγματι είναι μια δυσμενής εξέλιξη. Πάντως ιστορικά έχει παρατηρηθεί ότι τα εντελώς κλειστά τρένα, έχουν γράψει δραματικές σελίδες στην ιστορία. Άλλες φορές, σε πολεμικές συγκρούσεις, μεταφέροντας οπλισμό, άλλες φορές μεταφέροντας στρατό ή αιχμαλώσους, άλλες φορές διευκολύνοντας απόδραση κρατουμένων και άλλες φορές, αλλάζοντας κυριολεκτικά τη ροή της ιστορίας όχι μόνο ενός, αλλά πολύ περισσότερων κρατών, όπως έγινε με το τρένο που στον ΑΠΠ μετέφερε τον Λένιν. Ο Θεός να μας ελεήσει και να βρεθεί η σωστή λύση σε αυτή τη τραγική υπόθεση και πολύ περισσότερο να βρεθούν οι αγνοούμενοι και να αναπαύσει τις ψυχές των κεκοιμημένων, ώστε να έχουν καλό παράδεισο. Καλή δύναμη σε όλους

    1. Την αλλη φορα γραψε μεγαλυτερο σχολιο.
      Αυτο ηταν πολυ μικρο!

  5. μπραβο στεφανε ξεδφτιλησε τους δεν εκανες βημα πισω ποτε σου τωρα ενα παραπανω την γλιτωσαν απο το ματι την γλιτωσαν απο την μανδρα οχι και απο αυτο γαμησε τους

  6. μπούμπας? ετσι λέγεται και ο προεδρος του κεσυ

  7. Μια πιπέτα σε πολιτικό γραφείο, έδωσε πορτα σε στρατηγο της αστυνομιας.
    Υπεράνω πατρίδος οι πολιτικοι!
    Εντυπωσιακό!!!!

  8. Κάθε μήνα μας παίρνουν ότι έχουμε και δεν έχουμε για εφκα ΕΝΦΙΑ ακρίβεια ….γιανποιο λόγο?? Για να έχουμε αυτά τα σχολεία, νοσοκομεία, δρόμους;;; Που θυμίζουν Βουλγαρία;;! Όχι βέβαια…απλά Γιά να ταιζονται όλα αυτά τα κοπρ@σ@α…στεφανε δεν έπρεπε να ρωτήσεις πόσα παρνεις αλλά πόσοι είστε εκεί μέσα;!;!

  9. Τους πήγες laser Στεφανάρα…πως τους πετσόκοψες έτσι ρε συ?

  10. Στέφανε τους πήγες τραίνο. Αυτά τα βρωμοκομματόσκυλα στα τηλέφωνα είχαν σαστίσει. Σου λέει έχει γούστο να συλληφθεί και να χάσουμε τις θεσάρες μας .

  11. Το λέει η καρδιά σου…να σε έχει καλά ο Θεός εσένα και τους συνεργάτες σου!

  12. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ! ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ!

  13. Υποστράτηγος της Ελληνικής Βασιλικής Χωροφυλακής!!!! Είσαι τρισμέγιστος

  14. Γαμημένα μουνόπανα. Καλύπτουν τον δολοφόνο. Εσείς έπρεπε να είστε στο τρένο.

  15. Καλά τους τα είπες κ. Παναγιωτόπουλε της…. βασιλικής χωροφυλακής. Να συλληφθούν όλοι…. Στέφανε, τους έχεις γίνει φόβος κ τρόμος. Σε άκουγα live κ πνίγηκα στα γέλια…. Συνέχισε έτσι, δυνατά….κ εμείς μαζί σου….

  16. Τα πουλημένα πουτανάκια που πληρώνουμε για να λένε ψέματα στον Χίο.

  17. Παν μέγιστε Χίο. Κόντεψα να πνιγώ με το φαγητό μόλις άκουσα ξανά το ηχητικό.

    Πάτα το κουμπί Στέφανε. Βάλε όλη την σαπίλα στα μανταλάκια.

  18. Κλάμα! χαχα πως τα πετσοκόβεις έτσι ανελέητα τα τρωκτικά των υπουργείων και τις γαλάζιες ακρίδες των πολιτικών γραφείων;

Comments are closed.