Καστοριά: Ισχυρή έκρηξη σε σπίτι στους Μανιάκους – Εγκλωβίστηκε ένας 15χρονος

Κοινοποίηση:
Τελετή παράδοσης στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) των πρώτων 6 από τα συνολικά 17 ασθενοφόρα, που αγοράστηκαν από το Υπουργείο Οικονομικών με χρήματα τα οποία συγκεντρώθηκαν στον ειδικό λογαριασμό για την κατάθεση δωρεών προκειμένου να ενισχυθεί η εθνική προσπάθεια πρόληψης και αντιμετώπισης των συνεπειών του κορονοϊού Covid-19 παρουσία του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα και του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2023. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Έκρηξη σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (2/5/2026) σε κατοικία στους Μανιάκους Καστοριάς, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 15χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη τη στιγμή που ο ανήλικος βρισκόταν στο δωμάτιό του, ενώ οι Αρχές εξετάζουν όλα τα πιθανά ενδεχόμενα. Η έκρηξη ήταν ιδιαίτερα ισχυρή, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές τόσο στο εσωτερικό όσο και στον περιβάλλοντα χώρο, με αντικείμενα να εκσφενδονίζονται σε μεγάλη απόσταση.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίες επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό του 15χρονου από τα ερείπια του δωματίου του.

Ο 15χρονος παραλήφθηκε από διασώστες του ΕΚΑΒ στην Καστοριά, έχοντας τις αισθήσεις του, και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις για να εκτιμηθεί η σοβαρότητα και η έκταση των τραυμάτων του.

Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές προχωρούν στη συλλογή στοιχείων και υπολειμμάτων από το δωμάτιο, με στόχο να προσδιοριστεί η αιτία που προκάλεσε την έκρηξη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response