Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με αμείωτη ένταση να ενισχύεται, με την προσοχή του όμως να μην στρέφεται αποκλειστικά στην πρώτη ομάδα.
Οι «ερυθρόλευκοι» δυναμώνουν ακόμη περισσότερο τη Β’ ομάδα, με τον Αμάρ Μίλισιτς να αποτελεί το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα, μόλις λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των Ζέιν Σίλκοτ-Ντιούμπερι και Άγγελου Αργυρίου.
Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν αρχηγός της Άντερλεχτ και αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του Βελγίου για τις θέσεις της άμυνας, με τον Ολυμπιακό να τον κάνει δικό του, έχοντας πάντοτε την προοπτική και την ελπίδα ο Μίλισιτς να βοηθήσει και την πρώτη ομάδα στο κοντινό μέλλον.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αμάρ Μίλισιτς.
Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός γεννημένος στο Βέλγιο στις 30 Ιανουαρίου 2007 ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία της Beerschot και από το 2019 αγωνιζόταν στην Ακαδημία της Anderlecht, απ’ όπου και αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, ενώ έχει υπάρξει και διεθνής με την U15 του Βελγίου.
Αμάρ καλώς όρισες στον Ολυμπιακό!»