«ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ» ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ, ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΡΩΣΟΦΩΝΟΥΣ – ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Κοινοποίηση:
10259903_637725599643356_5633354797765910349_n

Οι ουκρανικές αρχές συνεχίζουν σήμερα τη στρατιωτική τους επιχείρηση για να ανακτήσουν τον έλεγχο της ανατολικής χώρας από τους φιλορώσους αντάρτες, υποβιβάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις ελπίδες από την απελευθέρωση χθες των παρατηρητών του ΟΑΣΕ οι οποίοι κρατούνταν από τους αυτονομιστές.

«Φανταστείτε ότι χθες βράδυ ήμασταν ακόμα εν μέσω ανταλλαγής πυρών και τώρα συναντούμε τις οικογένειές μας, κάτι που ποτέ δεν πιστεύαμε ότι ήταν δυνατόν», δήλωσε εμφανώς συγκινημένος ο γερμανός συνταγματάρχης Αξελ Σνάιντερ, επικεφαλής της αποστολής του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ).

Τα επτά μέλη της αποστολής έφθασαν χθες βράδυ στο Βερολίνο, με γερμανικό αεροσκάφος το οποίο προηγουμένως είχε προσγειωθεί στο Κίεβο για να αφήσει τους τέσσερις ουκρανούς συναδέλφους τους. Οι παρατηρητές κρατούνταν επί οκτώ ημέρες από φιλορώσους αυτονομιστές στο Σλαβιάνσκ της ανατολικής Ουκρανίας, οι οποίοι αρχικά τους αποκαλούσαν «αιχμαλώτους πολέμου» και μετά «καλεσμένους» απορρίπτοντας τον όρο «όμηροι».

Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι-μουν και ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την απελευθέρωση των παρατηρητών. Ωστόσο ο κ. Κέρι απηύθυνε έκκληση για «περαιτέρω πρόοδο προκειμένου να μειωθεί η ένταση» στη χώρα. «Είναι σημαντικό η Ρωσία να αποσύρει την υποστήριξή της στους αυτονομιστές και να βοηθήσει ώστε όσοι έχουν καταλάβει κτίρια στην ανατολική Ουκρανία να απομακρυνθούν από αυτά», πρόσθεσε.

Άμεση ήταν η αντίδραση του επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας: «Το καθεστώς του Κιέβου κήρυξε τον πόλεμο εναντίον του λαού του», δήλωσε ο Σεργκέι Λαβρόφ. Οι ΗΠΑ «οφείλουν να ασκήσουν όλη την επιρροή τους για να το αναγκάσουν να σταματήσει αμέσως τις στρατιωτικές του επιχειρήσεις του», προσέθεσε.

oukrania-kramatorsk-filorosikes-dunameis

Οι δρόμοι μετατράπηκαν και πάλι σε πεδίο μάχης

Μετά την απίστευτη τραγωδία στην Οδησσό όπου 36 Ρωσόφωνοι βρήκαν μαρτυρικό θάνατο αφού εγκλωβίστηκαν στο μέγαρο των συνδικάτων κτίριο από ακροδεξιούς και κυβερνητικές δυνάμεις της Ουκρανίας και κάηκαν ζωντανοί, μία ακόμη νύχτα – κόλαση, αυτή του Σαββάτου, πέρασε η ανατολική Ουκρανία.

Όπως μεταδίσει το Russia Today, μεγάλη επιχείρηση πραγματοποιεί ο στρατός της Ουκρανίας στη Μαριούπολη και την Κονσταντίνοβκα που έχουν καταληφθεί από φιλορώσους αντάρτες.

Σύμφωνα με το Ιντερφάξ, ειδικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στην κεντρική πλατεία της Μαριούπολης και ρίχνουν προειδοποιητικές βολές, ενώ τα στρατεύματα έχουν περικυκλώσει ένα διοικητικό κτίριο που έχει καταληφθεί από φιλορώσους αντάρτες. Οι διαδηλωτές έστησαν οδοφράγματα και καίνε λάστιχα.

«Ειδικές δυνάμεις βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο κέντρο της πόλης. Από εκεί ρίχνουν προειδοποιητικές βολές», ανέφερε στο RT ο Mikhail Krutko μέλος των δυνάμεων αυτοάμυνας. Ο ίδιος πρόσθεσε πως τουλάχιστον 300 πολίτες έχουν συγκεντρωθεί στην κεντρική πλατεία της Μαριούπολης προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις ουκρανικές δυνάμεις.

Οι δρόμοι μετατράπηκαν και πάλι σε πεδίο μάχης, ενώ σε εξέλιξη και δεύτερη επέμβαση του ουκρανικού στρατού στην Κονσταντίνοβκα, επαρχία του Ντόνετσκ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ουκρανικά τεθωρακισμένα έφτασαν στα πρώτα οδοφράγματα που έχουν στήσει οι Ρώσοι στα περίχωρα της πόλης και υπάρχουν αναφορές για ανταλλαγές πυρών και δύο τραυματίες.

Διαβάστε επίσης: ΟΛΟΝΥΧΤΙΕΣ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΟΔΟΜΑΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ-ΓΡΙΦΟΣ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥΤΙΝ-ΣΑΔΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ “ΑΓΑΘΑ” ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ(ΒΙΝΤΕΟ)

 

May 4, 2014 @ 10:22

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

38 Σχόλια

  1. Εγω και συ κι ολοι μας μαζι θα χουμε κυβηρνηση χρυση αυγη!

  2. Για σου φιλε κουμουνοφαστιτα στην πουτσα να κρεμαστείς και να κανεις τον μασιστα!!!αχαχαχαχαχαχαχα….

    1. Δεν εχω σχεση με κομμουνες, φιλαρακο. Για μενα ειστε αμφοτεροι γτπ.

  3. προς αντιεφιαλτη….Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝΕ ”ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ” ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ…

  4. Ο/Η ΞΑΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!Ο ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΠΑ λέει:

    ΕΜΠΡΟΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΟΟΣ!!!ΕΜΠΡΟΟΟΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΟΟΟΣ!!!ΤΟΝ ΤΡΩΩΩΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΙ ΑΑΠΟΟ ΜΠΡΟΟΟΟΣ!!!ΕΜΠΡΟΟΟΟΣ!!!ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΟΟΟΟΣ!ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ Π…. ΜΑΑΑΣ ΚΙ ΑΛΛΙΩΩΩΩΩΩΩΣ!!!ΕΜΠΡΟΟΟΟΟΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!! ΦΑΤΕ ΤΟ ΤΣ….. ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟΟΟΟΟΟΟ!!!ΕΜΠΡΟΟΟΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΟΟΟΟΣ!!!ΤΟΝ ΤΡΩΤΕΕΕ ΣΥΝΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣ!!!!ΕΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!ΠΑΡΤΕ ΜΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΑΑΠΟΟΟ ΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!! ΕΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΗΗΗΗΗΗΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥΟΥΟΥΟΥ ΤΟΟΟ ΦΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣ!!!!Υ.Γ. ΞΥΔΑΚΙΑ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ!!!

    1. xaxaaxa φασιστα γελαν κι οι πετρες μαζι σου 😆

      Eκειει, στο περιθωριο και στα σκ@τα να τσαλαβωουτας μια ζωη με τα ναζιστικα εμβατηρια σου.

    1. Εγώ τις βλέπω και θα συνεχίσω να ψηφίζω Χ.Α.

  5. ΧΙΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ;ΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

  6. αντε ρε αθηνα με τις μαλακιες σου!αλλο εμβλυμα ο μαινδρος,και αλλο εμβλημα η σβαστικα(αρχαιοελληνικο τετραγαμο)και απο ποτε επιασες εσυ της θρησκειες! εσυ δεν πιστευεις σε θεους και δεμονες!ο μονος στοχος σου ειναι να δυσφιμεις την χρυση αυγη!

  7. ΟΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ-ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
    ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΑΤΑΝΟΝΑΖΙΣΜΟ. Πρωτοπορία του Σατανισμού παγκοσμίως η «ελληνική» στοά Χρυσή Αυγή! (γράφει Ελληνορθόδοξος Αντι-Ναζί): http://www.elora.gr/portal/to-proto-thema/3341-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%AF%CF%89%CF%82-%CE%B7-%C2%AB%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%C2%BB-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%AC-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE
    Καταδικάστε τους! Διώξτε τους! Δεν έχουν θέση στην Πατρίδα μας! Ήρθαν για να εξευτελίσουν τον Ελληνικό Πατριωτισμό! Ήρθαν για να μας αλλάξουν τα Ελληνικά Ήθη και Έθιμα! Ήρθαν για να μας κλέψουν την ψυχή μας, να μας αρπάξουν την Χριστιανική μας Πίστη! Να αντιδράσει η Ιερά Σύνοδος, να τους κηρύξει τώρα ως Αίρεση!!! Πριν να είναι αργά, πριν να χυθεί και άλλο αθώο Ελληνικό αίμα..

    1. Αθηνά,εσύ μιλάς για τη χριστιανική μας πίστη,μας δουλεύεις;!

  8. Ποιοι ουκρανοι νεοναζι;;;……Συριζοναζι ειναι τελικα!

    Την Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου, ο πρέσβης του Ισραήλ στην Ουκρανία, Reuven Din El συναντήθηκε με τον ηγέτη του ‘υπερεθνικιστικού’ (ναζιστικού) κινήματος της Ουκρανίας, «Δεξιός Τομέας»-( Правий сектор), τον Νμίτρι Γιάρος.
    Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της ισραηλινής πρεσβείας, ο επικεφαλής του κινήματος ενημέρωσε τον Πρέσβη για τις απόψεις του, σχετικά με το μέλλον της Ουκρανίας και τόνισε ότι το κίνημά του ακολουθεί μια ανεκτική πολιτική στα εθνικά θέματα.
    Ο Ντμίτρι Γιάρος, πρόσθεσε, «ότι όλα τα αρνητικά φαινόμενα, ιδιαίτερα ο αντισημιτισμός, όχι μόνο δεν υποστηρίζονται από τον «Δεξιό Τομέα», αλλά περαιτέρω θα κατασταλούν με όλα τα νόμιμα μέσα.

    Ο Δεξιος Τομεας λοιπον θα παταξει τον αντισημιτισμο!!!

    Αχαχαχαχα…..ο Συριζοδεξιος Τομεας!

    1. ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ ΟΙ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ Μ@@… ΚΑΣΗΔΙΑΡΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ(ΓΕΛΩΣ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΟΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΤΗΝΟΙ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ………………..

  9. Οτι φωτογραφίες σατανιστων δείχνουν, τους βαφτίζουν χρυσαυγητες;μωρη μαλακισμενη , τι εισαι;εισαι πρακτωρας του σαμαρο-βενιζελου;απο εσένα εμπνέεται η κλαπα και η δημητροπουλου και φτιαχνουν τα πλαστα κατηγορητηρια;βαζεις στη φυλακη αθωους ανθρωπους;και κατηγορεις αδικα, και προσπαθεις να κοψεις ψηφους εδω μεσα;μηπως εισαι και ανωνυμος-η ψευδομαρτυρας τους;ποσα σε πληρωνουν μωρη ξεφτιλισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΩ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ Μ…. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΤΟ ΑΝΝΙΣΟΡΡΟΠΟ ΑΥΤΟ Ν…… ΧΤΥΠΗΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΙΦΥΛΆΣΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΤΛΕΡΟΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΤΟΥ (ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ) ΓΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ Μ…..!

    2. μην αγχωνεσαι φιλε, η αθηνα ειναι ενα ακομα τρολακι χωρις γνωσεις που αναπαραγει τις ειδησεις των δελτιων των 8:00 μια απ’τα ιδια δηλαδη. το θεμα ειναι οτι οι εμφυλιοι ειναι πολυ σκληροτεροι απ’οτι οι πολεμοι αναμεσα σε δυο εθνη, και οι ελληνες το κατεχουν καλα το αθλημα. η παραπληροφορηση παει συννεφο και οι περισοτεροι πολιτες χαυτουν οτι τους σερβιρουν απο τα μμε και το διαδυκτιο. παντοτε ετσι ηταν, μερικα πραγματα ειναι αναποφεκτα και ειναι χαζοι εκεινοι που νομιζουν πως θα σταματησουν καποτε οι πολεμοι. ειναι μεσα στο αιμα του καθε ανθρωπου απο τοτε που ηταν τριχωτοι και περπαταγαν στα τεσσερα. βλεπουμε τον τελευταιο καιρο και στη ελλαδα εχει αρχισει και βραζει το καζανι. αντε πες στον ανταρσυα να κατσει να μιλησει με τον χρυσαυγιτη πριν ξεκινησουν και πεφτουν τα κεφαλια σαν καρπουζια. θα παει; δε νομιζω. κι οταν περασει λιγος χρονος και το μισος θεριεψει ερχετε και η μπορα.

      1. ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ (Ο ΜΗ ΓΕΝΝΕΤΟ) ΑΣ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ.

        1. ΓΙΑΥΤΟ Ο ΜΕΓΑΣ ΦΥΡΕΡ ΧΙΤΛΕΡ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ………………..

  10. Αυτοι μπορει να συνεργαζοντε με τους ισλαμιστες τσετσενους, για γίνονται αποκεφαλισμοι εκει, που ξέρεις, μπορει και’δω με τους μουσουλμανους που μας φορτωσαν, μην ψηφισετε συριζα!

  11. H σατανιστική σφηκοφωλιά “Χρυσή Αυγή”…http://roides.wordpress.com/2012/05/02/2may12/Οι Χρυσαυγίτες κατεβάζουν εσπευσμένα τους χιτλερικούς σταυρούς, σταματούν τους ύμνους στον Εωσφόρο και στον Αντίχριστο, ο Φύρερ βγάζει τις μπότες του. Η Εκκλησία ευλογεί τα γραφεία τους, το έκαναν χωρίς να έχουν καθαιρεθεί ακόμη!πορνοξενοδοχείου με τους αλλοδαπούς υπαλλήλους “Νew Dream” του φύρερ Mιχαλολιάκου και της συζύγου του Ελένης Ζαρούλια, υποψήφιας του κόμματος του, Σατανιστών και Χιτλερικών, οι οποίοι με τη συνενοχή της Εκκλησίας παριστάνουν τους ευσεβείς.

    1. Μήπως είσαι η Αθηνά Οικονομάκου που “ρούφαγε” τον Ματιάμπα και τον ξεζούμιζε;

    2. Ο/Η ΟΙ ΑΝΤΑΡΣΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΟΥ "ΔΕΞΙΟΥ ΤΟΜΕΑ" ΙΔΙΑ ΒΙΑ, ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ λέει:

      Κοπελιά, όσοι είναι σατανιστές δεν μπαίνουν φυλακή.
      Οι σατανιστές είναι και κυβέρνηση και αντιπολίτευση.
      Οι απόγονοι των ναζί που συνεργάστηκαν με τους γερμανούς ξανασυνεργάζονται και πάλι ως κυβέρνηση με τη δική μας συνδρομή.

      Ό,τι είναι ο “δεξιός τομέας” στην Ουκρανία είναι οι αναρχοαριστεροί ανταρσαίοιστην Ελλάδα. Αυτοί έκαψαν την Μαρφίν και δεν άφηναν την πυροσβεστική να περάσει, για να δημιουργήσουν αντιπερισπασμό και να τελειώσουν τις διαδηλώσεις κατά του μνημονίου. Η στολή αλλάζει αλλά από πίσω τα συμφέροντα του Σόρος και του ΔΝΤ εξυπηρετούν.

      5/5/2010 ΑΘΗΝΑ
      2/5/2014 ΟΔΗΣΣΟΣ.
      ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΔΝΤ!

      1. oYTE μια ψηφο στους συστημικους σκατατζηδες αγραμματους τραμπουκους της Χρυσης Μυγας.

    3. H σατανιστική σφηκοφωλιά “αντιΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ”.Οι Διεθνιστές κατεβάζουν εσπευσμένα τα σφυροδράπανα και τα εξάκτινα αστερια, σταματούν τους ύμνους στον Εωσφόρο και στον Αντίχριστο, ο σταλιν βγάζει τις μπότες του. Η Εκκλησία ευλογεί τα γραφεία τους, το έκαναν χωρίς να έχουν καθαιρεθεί ακόμη!πορνοκάναλα με τους αλλοδαπούς υπαλλήλους “Νew Dream” του φύρερ τσατσόπουλου και της τσυριζοπαρέας του, υποψήφιας του κόμματος του, Σατανιστών και σταλινικών, οι οποίοι με τη συνενοχή της Εκκλησίας παριστάνουν τους ευσεβείς.

  12. Όλα αυτά γουρούνια την ίδια μούρη έχουν , οι απόγονοι των ναζί βγάζουν τα φριχτά εγκλήματα τους οι μνήμες ζωντανεύουν , που ξέρεις μπορεί και εδώ μην τους ψηφίζεται .

  13. Αυτους ολους τους χρηματοδοτει ο Σορος.

    Στην Ελλαδα ο Σορος χρηαμτοδοτει Συριζα και ΑνταρΣΙΑ.

    ΔΗΛΑΔΗ ……ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΝΑΖΙ = ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΣΙΑ

  14. Η χρυση αυγη ειναι εθνικιστικη, ειναι αντιμνημονιακη, ειναι εναντίον της παγκοσμιοποιησης, ειναι φιλορωσικη,και γι’αυτο τους κλείνει φυλακη η νεα ταξη πραγματων απο ανωθεν εντολες του εξωτερικου, η χρυση αυγη ουδεμια σχεση εχει με τους ναζι εκει!αντιθετα σχεσεις μαζι τους εχουν οι εδω κυβερνωντες που υποστηρίζουν τις Η.Π.Α, την μερκελ το μνημονιο, και πηγε ο βενιζελος στην ουκρανια και τους εσφιξε το χερι!αυτη η κυβερνηση εδωωω εχει σχέσεις με τους ναζι εκει!οχι η χρυση αυγη!και οταν λες “ναζιστες”και “φασιστες”την εθνικιστικη χρυση αυγη ειναι βρισιες!οτι κανουν οι αλλοι που ανεφερα παραπάνω, εσυ ολα τα ριχνεις πανω στην χρυση αυγη!εδω οι λασπες σου δεν πιανουν!χρησημοποιησες σκετη αμμο χωρις τσιμεντο, το καταλαβες αθηνουλα;;;

  15. ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ……ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ

  16. Και γώ που νόμιζα ότι μόνο οι κομμουνιστοσυμμορίτες του ΕΛΑΣ, οι σιριζαίοι (Μαρφιν) και οι φίλοι τους οι ισλαμοφασίστες (Συρία)σφάζουν με τα κονσερβοκούτια…

  17. AYTΑ EINAI TA ΝΤΟΜΠΕΡΜΑΝ ΝΑΖΙ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΚΑΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΙΣ!

    1. AYTΑ EINAI TA ΝΤΟΜΠΕΡΜΑΝ ΣΤΑΛΙΝΟΝΑΖΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!

    2. και αυτους οι δικοί σου τους προσκυνούν….
      α, και κάτι άλλο, ΗΤΑ ΘΕΛΕΙ, ΗΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

  18. Ο/Η ΟΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ λέει:

    ΟΤΑΝ Η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΕΧΕΙ “ΕΝΔΥΝΑΜΩΘΕΙ” ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ “ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΌ” ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.

    ΟΙ ΔΝΤενκο ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΚΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΙ ΙΣΛΑΜΟΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ.
    ΟΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΗΠΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΡΙΚΗ, ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ.

    ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΥ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ…

  19. ΠΑΠΑΡΑ ΧΙΟ ΚΟΨΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

  20. Αυτη ειναι η πολιτισμενη ευρωπη σας που εχει ταχθει στοπλευρο των δολοφονων..Μην ξεχναμε τις ολο περηφανεια φωτογραφιες του Βενιζελου διπλα στους ουκρανους νεοναζι στο Κιεβο……

Comments are closed.